Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager­ pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.

”Vi tror på, at diversitet i organisationen er med til at skabe et arbejdsmiljø med høj grad af videndeling, innovation og arbejdsglæde, som også er med til at udvikle vores forretning. Derfor ønsker vi at gøre vores arbejdsplads attraktiv for alle, der kan og vil,” fortæller Mai-Britt Jensen, HR og Sustainability Direktør. 

Det er derfor med ekstra stolthed, at Comwell Kolding har modtaget prisen SammenomJOB 2023 af Kolding Kommune. SammenomJOB er en pris, der uddeles til virksomheder, der fokuserer på bæredygtige jobs og mangfoldighed på arbejdsmarkedet – f.eks. ved at inkludere personer, der har brug for ekstra støtte.

”Det er en fantastisk andekendelse at modtage prisen. Der skal være plads til alle på arbejdsmarkedet. Det handler i bund og grund om at afstemme forventninger, ønsker og kompetencer. På det grundlag kan vi sætte de bedste rammer op for alle, så både Comwell og vores medarbejdere får det maksimale udbytte af hinanden,” lyder det fra Anne-Beth Madsby, Hotelchef for Comwell Kolding, der understreger, at Comwell Kolding ikke ville have modtaget SammenomJOB-prisen uden den store dedikation fra alle hotellets medarbejdere.

”Jeg er beriget med en fantastisk støttende og rummelig medarbejderstab, som altid tager godt imod alle typer af nye medarbejdere,” slutter Anne-Beth Madsby.

Comwell Hotels har ambitiøse mål på området for medarbejdernes trivsel og personlig og faglige udvikling på tværs af alder, køn, kompetencer og nationalitet. Det inkluderer også, at der er plads til medarbejdere i deltidsstillinger samt medarbejdere, der på forskellige vilkår er ansat i en fleksjobordning.

Comwell Hotels indgik desuden et partnerskab med Solsikkeprogrammet i 2023 for at skabe tryghed for gæster og medarbejdere med usynlige handicaps. Det betyder også, at alle medarbejdere i Comwell er trænet i at møde en gæst, der bærer Solsikken.

Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser samt 350 møde- og konferencelokaler.

Læs mere om Kolding Kommunes pris SammenomJOB her
Læs Comwells ESG-rapport 2022 her for mere info om Comwells sociale ansvar
RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
Portræt_Mikkel Espensen.jpg

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.