Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Unikke oplevelser i trygge omgivelser

Comwell Hotels spiller en aktiv rolle i de lokalsamfund, koncernen er en del af. Fokus er især på opbakning til uddannelse og udvikling af mennesker. Derfor har Comwell Hotels blandt andet et tæt samarbejde med en række folkeskoler rundt omkring i det danske land for at give eleverne et tæt indblik i, hvad det vil sige at være en aktiv del af en arbejdsplads. Men også på landsplan, arbejder Comwell for at gøre en forskel for andre.  

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. 

Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.   

Vi kan kun skabe de unikke oplevelser, vi gør, takket være vores samarbejde med Comwell. Når Comwell stiller deres værelser og faciliteter til rådighed, gør det alverden til forskel for de familier, vi hjælper i SMILfonden. Vores arrangementer kan ske i trygge omgivelser, og forældrene behøver ikke at tænke på madlavning eller oprydning, som kan være en udfordring i en hverdag med sygdom. Pludselig er der både tid til afslapning, nærværende samtaler, sjov og forkælelse,” fortæller Jonas Giersing, CEO i foreningen SMILfonden. 

Særlige oplevelse uden begrænsninger  

Når Comwell danner rammen for SMILfondens aktiviteter som SMILcamps for børn og unge samt ophold for forældrene, er ambitionen at give de involverede børnefamilier en helt særlig oplevelse. Her skal alvorligt og kronisk syge børn ikke opleve de begrænsninger, de eller kender. De skal kunne lege og have det sjovt med ligesindede samtidig med, at forældrene kan sænke skuldrene.  

”Samarbejdet med Comwell muliggør den stemning og glæde, som vi sætter en stor ære i at skabe for børnefamilier, der lever med livslange sygdomme. Fra forårscamps til julefester på Comwell-hotellerne. Året rundt lykkes vi med at give dem et velfortjent pusterum sammen,” lyder det fra Jonas Giersing.   

Comwell Borupgaard

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
CKO_Anne-Beth Madsby2.jpg

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.