Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har været repræsenteret i den svenske kystby Varberg siden 1996, men overdrager nu driften af hotelejendommen til nye hænder med udgangen af 2024.

”Vi har været utrolig glade for at drive hotel og spa i Varberg. Hotellet ligger i fantastiske omgivelser lige ud til den klippebeklædte kyst, og det er selvfølgelig altid med vemod, når sådan et kapitel slutter. Men af strategiske årsager ønsker vi nu at overlade driften til anden side,” fortæller Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels, som også sender en tak til medarbejderne:

”Vi vil gerne takke vores medarbejdere for en fantastisk arbejdsindsats gennem små 30 år på hotellet og samtidig ønske både samarbejdspartnere og medarbejdere al held og lykke fremover.”

Forventer uændret hoteldrift

I øjeblikket afsøger hotelbygningens administrator, Ejendomsinvest, markedet for ny hoteloperatør.

”Først og fremmest ønsker vi at takke Comwell for mange års godt og udbytterigt samarbejde. Lige nu er vi i markedet efter den rette operatør, der kan overtage driften fra Comwell. Vi forudser en nem og ukompliceret overdragelse, og at hoteldriften fortsætter uændret efter operatørskiftet,” lyder det fra Allan Jacobsen, administrerende direktør i Ejendomsinvest.

Comwell forventer, at hotellets nye driftoperatør overtager alle eksisterende bookinger på overnatninger, møder og konferencer til efter den 1. jan 2025.

 

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg

PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

 


Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i hele Danmark og ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept.

Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens trænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser samt 350 møde- og konferencelokaler.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.