🇹undefined

🇹undefined

Det summede af sommer, da Comwell inviterede til festival

Comwell festival

600 medarbejdere til firmafest i Kolding

Det var et omfattende setup af musikscener, foodtrucks, barer og boder, der mødte omkring 600 af Comwells medarbejdere en sommerdag i august 2022. Koncernen havde nemlig inviteret til firmafest med festivaltema i naturskønne omgivelser ved Comwells hotel i Kolding.

Efter en lang periode med corona-nedlukninger efterfulgt af enorm travlhed var alle Comwells medarbejdere inviteret til fest på Kolding-hotellets grønne område, der i dagens anledning var forvandlet til festivalplads med alt, hvad det indebærer.

„Vores medarbejdere fortjente i den grad en fest,“ fortæller hotelchef for Comwell i Kolding, Anne-Beth Madsby, hvis hotel var blevet valgt som vært for firmafestivalen.

Fra idé til virkelighed

Sammen med eventbureauet EventC gik forberedelserne til festivalen i gang allerede i foråret. Anne-Beth Madsby og kollegerne har mange års erfaring med at afholde arrangementer for mange mennesker.

Alligevel var det værdifuldt at have en partner med, der havde specifik viden om udendørsevents.

„Vi havde en idé til, hvad vi godt kunne tænke os, og så bød EventC ind med det, der var muligt. De havde den erfaring og gjorde de overvejelser, som vi ikke selv kunne have gjort,“ siger Anne-Beth Madsby.

I dagene op til festen arbejdede de med at transformere Comwells plæner til en festivalplads. Fordi hotellet helt op til selve afholdelsesdagen havde overnattende gæster, lagde de en skarp plan for at komme i mål. „Vi kom til et tomt areal, og så byggede vi alt op fra tidlig morgen til sen aften,“ lyder det fra direktør hos EventC, Ulrich Nicolaisen.

Underholdning under træerne

På dagen ankom Comwells medarbejdere fra nær og fjern, og mens de grønne plæner og gamle stemningsfulde træer satte rammerne for arrangementet, havde Anne-Beth Madsby, Ulrich Nicolaisen og resten af teamet sørget for, at den gode stemning var sat fra start. Forskellige foodtrucks serverede retter for enhver smag, mens barerne langede læskende drikke over disken i sommervarmen. Der var sågar en barbershop, hvis frisuren trængte til en studsning, og et styling-område, hvor makeuppen kunne friskes op.

Der var talks fra oplægsholdere i restauranten, en isbar til at afkøle de glade festivalgæster og ikke at forglemme to scener, der bød på koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere.

„Det var helt fantastisk at se vores grønne arealer i brug, og hvordan stedet transformerede sig,“ fortæller Anne-Beth Madsby og tilføjer: „Vi fik usædvanligt mange positive reaktioner – vi har faktisk aldrig før modtaget så mange positive individuelle tilbagemeldinger på et medarbejderarrangement.“

Også Ulrich Nicolaisen mærkede gæsternes eufori, og særligt et øjeblik har fastlåst sig i erindringen: „Da Tobias Rahim kom på scenen, forstod jeg, at vi havde ramt plet. Det var et øjeblik, hvor alle var samlet omkring den store scene, og det var ligegyldigt, om man var hotelejer eller kokkeelev – alle var der i det øjeblik.“

For hotelchefen er der ingen tvivl om, at udendørselementet gjorde en forskel. Det skabte en atmosfære, hvor det formelle gled i baggrunden til fordel for en hyggelig ”pyt med det”-stemning, som hun formulerer det.

„Du kunne komme præcis, som du var, og folk kunne dukke op i gummistøvler og bøllehat. Det satte en stemning om, at det bare skulle være en rigtig god dag,“ siger hun.

Hotellet i Kolding er blot ét af Comwells hoteller, der har plads til at afholde arrangementer under åben himmel. Efter den vellykkede festival kan Anne-Beth Madsby i høj grad anbefale sine gæster at flytte festen eller arrangementet udendørs.

„Næsten alle vores hoteller har et grønt område, og det skaber virkelig en god effekt,“ understreger hun.

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.
Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.

Kom med til de franske vinmarker i forårssolen

Inspiration og ny viden var nøgleordene, da Comwells restaurantchefer sammen med hotelkædens samarbejdspartner gennem mange år, Østjysk Vinforsyning, drog på eksklusiv vinrejse til Frankrigs berømte Rhône-område. Med en velplanlagt rejseplan blev gruppen guidet gennem de betagende vinmarker fra Rhône i nord til Rhône i syd.