Det summede af sommer, da Comwell inviterede til festival

comwell_festival_2022_3.jpg

600 medarbejdere til firmafest i Kolding

Det var et omfattende setup af musikscener, foodtrucks, barer og boder, der mødte omkring 600 af Comwells medarbejdere en sommerdag i august 2022. Koncernen havde nemlig inviteret til firmafest med festivaltema i naturskønne omgivelser ved Comwells hotel i Kolding.

Efter en lang periode med corona-nedlukninger efterfulgt af enorm travlhed var alle Comwells medarbejdere inviteret til fest på Kolding-hotellets grønne område, der i dagens anledning var forvandlet til festivalplads med alt, hvad det indebærer.

„Vores medarbejdere fortjente i den grad en fest,“ fortæller hotelchef for Comwell i Kolding, Anne-Beth Madsby, hvis hotel var blevet valgt som vært for firmafestivalen.

Fra idé til virkelighed

Sammen med eventbureauet EventC gik forberedelserne til festivalen i gang allerede i foråret. Anne-Beth Madsby og kollegerne har mange års erfaring med at afholde arrangementer for mange mennesker.

Alligevel var det værdifuldt at have en partner med, der havde specifik viden om udendørsevents.

„Vi havde en idé til, hvad vi godt kunne tænke os, og så bød EventC ind med det, der var muligt. De havde den erfaring og gjorde de overvejelser, som vi ikke selv kunne have gjort,“ siger Anne-Beth Madsby.

I dagene op til festen arbejdede de med at transformere Comwells plæner til en festivalplads. Fordi hotellet helt op til selve afholdelsesdagen havde overnattende gæster, lagde de en skarp plan for at komme i mål. „Vi kom til et tomt areal, og så byggede vi alt op fra tidlig morgen til sen aften,“ lyder det fra direktør hos EventC, Ulrich Nicolaisen.

Underholdning under træerne

På dagen ankom Comwells medarbejdere fra nær og fjern, og mens de grønne plæner og gamle stemningsfulde træer satte rammerne for arrangementet, havde Anne-Beth Madsby, Ulrich Nicolaisen og resten af teamet sørget for, at den gode stemning var sat fra start. Forskellige foodtrucks serverede retter for enhver smag, mens barerne langede læskende drikke over disken i sommervarmen. Der var sågar en barbershop, hvis frisuren trængte til en studsning, og et styling-område, hvor makeuppen kunne friskes op.

Der var talks fra oplægsholdere i restauranten, en isbar til at afkøle de glade festivalgæster og ikke at forglemme to scener, der bød på koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere.

„Det var helt fantastisk at se vores grønne arealer i brug, og hvordan stedet transformerede sig,“ fortæller Anne-Beth Madsby og tilføjer: „Vi fik usædvanligt mange positive reaktioner – vi har faktisk aldrig før modtaget så mange positive individuelle tilbagemeldinger på et medarbejderarrangement.“

Også Ulrich Nicolaisen mærkede gæsternes eufori, og særligt et øjeblik har fastlåst sig i erindringen: „Da Tobias Rahim kom på scenen, forstod jeg, at vi havde ramt plet. Det var et øjeblik, hvor alle var samlet omkring den store scene, og det var ligegyldigt, om man var hotelejer eller kokkeelev – alle var der i det øjeblik.“

For hotelchefen er der ingen tvivl om, at udendørselementet gjorde en forskel. Det skabte en atmosfære, hvor det formelle gled i baggrunden til fordel for en hyggelig ”pyt med det”-stemning, som hun formulerer det.

„Du kunne komme præcis, som du var, og folk kunne dukke op i gummistøvler og bøllehat. Det satte en stemning om, at det bare skulle være en rigtig god dag,“ siger hun.

Hotellet i Kolding er blot ét af Comwells hoteller, der har plads til at afholde arrangementer under åben himmel. Efter den vellykkede festival kan Anne-Beth Madsby i høj grad anbefale sine gæster at flytte festen eller arrangementet udendørs.

„Næsten alle vores hoteller har et grønt område, og det skaber virkelig en god effekt,“ understreger hun.

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.