Indblik

Fra piccolo til hoteldirektør

Med erfaring og fokus på gæsterne

Chren Vilander Thomsen er hoteldirektør på Comwell Copenhagen Portside i Nordhavnen, der åbnede i januar 2021. Til dagligt bor han i Glostrup med sin familie.

Chren Vilander Thomsen har arbejdet i hotelbranchen siden han var dreng. Faktisk var han kun 13 år gammel, da han startede som piccolo på Gentofte Hotel: “Min bedste vens mor var direktør på hotellet, så jeg begyndte at arbejde der for at tjene lidt penge. Jeg fulgte med min vens mor til andre hoteller og fik efterhånden andre opgaver, blandt andet i restauranten og som kældermester. Dette har været med til at udvikle mine hotelkompetencer over mange år”, fortæller han.

Helt fra start blev han bidt af branchen, og den store interesse for hotelbranchen holder ved. Chren Vilander Thomsen forklarer: “Lige så snart, jeg går på arbejde, har jeg stort fokus på at give vores gæster en god og særlig oplevelse. Der er altid run på, og jeg nyder at være en del af den intense hotelstemning og mærke den teamspirit, vi har på arbejdspladsen”.

Tidligt i karrieren skulle der prøves kræfter som ansat i Københavns lufthavn, men familieforøgelse gjorde, at han efter en årrække vendte tilbage til hotelbranchen: “Jeg fik mit første barn, mens jeg arbejdede i lufthavnen, og jeg kunne godt se, at det job ikke helt passede til mit nye liv som familiefar. Det var nogle meget lange og hårde dage, og derfor gik det hurtigt op for mig, at jeg skulle have et mere familievenligt job. Nogle vil nok grine af mig, når jeg så siger, at jeg har valgt hotelbranchen, men i forhold til det, jeg lavede før, er hotelbranchen meget mere mild”, fortæller Chren Vilander Thomsen.

I spidsen for Comwells største satsning
Chren Vilander Thomsen blev ansat som hoteldirektør hos Comwell Portside 1,5 år inden hotellet åbnede. Det er en ny og udfordrende rolle, for selvom det ikke er første gang, Chren indtager rollen som hoteldirektør, så er det meget anderledes at stå i spidsen for så stort et projekt. Chren fortæller: “Selvom jeg har siddet som hoteldirektør, før jeg kom til Portside, så er der helt klart en stor udvikling i denne rolle. Det her er et større hus, så jeg bliver nødt til at have en “helikopter-position” og sikre mig et bedre overblik. Derfor kan jeg ikke gå så meget i dybden med alt, som jeg ellers har kunnet tidligere”.

Processen med at få bygget Comwell Portside har i alt taget fire år fra den første idé til hotellet stod klar til åbning i januar 2021. Hotellet er placeret i Nordhavn i et område, der stadig er under stor udvikling. Chren fortæller: “Vores kunder efterspurgte et hotel i København, hvilket vi gerne ville imødekomme. Hertil kommer et ønske om at have et Comwell-hotel i København, en strategisk vigtig prik på landkortet. Hotellet er den største satsning, Comwell nogensinde har lavet, så der ligger naturligvis et vis pres”.

En udfordrende start
Det har ikke været nemt at åbne midt i Coronakrisen, og pandemien har skabt store udfordringer i hotelbranchen: “Det satte mange tanker i gang, og vi havde overvejet, om vi skulle åbne til tiden, eller om vi skulle udskyde det”, fortæller Chren Vilander Thomsen. Han tror dog på, at de næste mange år nok skal blive gode, så den lidt hårde start hurtigt er glemt. 

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.