Comwell Co-Work

Her er du ikke på arbejde - men du kan arbejde så meget, du vil

Comwell Aarhus

VRX Studios

Kontormiljø åbent for alle

Af Karin Feit Almberg

Flere og flere vil gerne arbejde ’hjemmefra’ uden nødvendigvis at sidde derhjemme fra morgen til aften. Eller man har brug for at holde et møde i afslappede rammer. Det er præcis de mennesker, der benytter sig af Comwell Hotels Co-Work stationer. Det koster intet at tage sin bærbare med ind i de smagfuldt indrettede arbejdsområder på Comwells 15 hoteller landet over, og der er endda gratis kaffe, fri wi-fi og nem adgang til stikkontakter. Man er velkommen alle hverdage fra 07.30 til 18.00. Især i storbyerne er konceptet i den grad blevet en måde at mødes på. Men konceptet er lige så egnet, hvis man bor i lokalområderne uden for byerne.

Luft og lækker indretning
”Vi har flere forskellige områder, hvor du kan sidde og arbejde,” siger receptionisten på Comwell Borupgård i Snekkersten. ”Du kan enten sidde ved mødebordet i loungen, eller hvis du vil have lidt mere ro, kan du gå ind i bar-området, hvor der ikke ret mange mennesker om dagen. Du er også velkommen til at gå ovenpå, hvor vi har nogle afsides gruppe-stationer, hvis man for eksempel vil have onlinemøder.” Receptionisten understreger, at man ikke behøver at melde sin ankomst, når man benytter sig af Co-Work faciliteterne, men det er hyggeligt, hvis nogle af dagens Co-Work gæster lige siger ’hej’, synes hun. Comwell-hotellerne har hver deres stemningsfulde indretning af arbejdsområderne, og man kan bestille frokost eller lækkerier i baren, hvis sulten melder sig.

Liv og jobstemning
”Jeg er solo-selvstændig, og jeg kommer her et par gange om ugen for at få en fornemmelse af kolleger,” siger en af gæsterne, som har sat sig til rette i en af de otte behagelige mødestole omkring det store træbord tæt ved den gratis kaffe-, te- og vandstation. ”Jeg kan godt lide at være i fred, samtidig med at der er folk omkring mig. Jeg når faktisk også mere, fordi jeg ikke fristes til overspringshandlinger, som jeg gør derhjemme. Og så har jeg en følelse af at have fri, når jeg går hjem.”

I to store lænestole i barområdet sidder to Co-Work gæster, som har valgt at afholde dagens møde på Comwells Co-Work station i Snekkersten i stedet for at mødes online eller på en af deres respektive arbejdspladser i København og Ballerup. ”Det er første gang, vi prøver dette her. Vi bor begge i Nordsjælland,” siger den ene mødedeltager. ”Og jeg var helt med på ideen, for så jeg kunne slippe for at køre i kø her til morgen,” tilføjer den anden. ”Her er super hyggeligt. Jeg overvejer faktisk at blive og arbejde videre, når vi er færdige her. Det giver ikke så meget mening at køre til Ballerup nu.”

Vi har fået en fleksibel opfattelse af, hvad en arbejdsplads kan være
”Comwell lever efter devisen at være modig. Med etablering af Co-Work områder på alle vores danske hoteller udfordrer vi vores eget forretningskoncept, når vi tilbyder gratis ydelser og rammer til mindre og uformelle møder. Flere andre hoteller tager sig betalt for denne ydelse. Men vi tror på, at vi vinder mere, end vi mister ved at byde folk gratis indenfor. Tendensen er, at flere og flere har fået et fleksibelt forhold til arbejdspladser, og her passer vores koncept perfekt ind, siger udviklingsdirektør i Comwell, Henrik Hjorth. 

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Banebrydende samarbejde mellem Comwell og ordnung

Comwell Hotels breder sit velkendte servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside. Comwells CCO, Michael Hansen, kalder samarbejdet med ordnung for et godt match med et forretningsmæssigt og langsigtet potentiale.