Comwells Co-Work skaber liv og summen

RS17805_comwell-middelfart-2018-011.jpg

En win-win for både os og gæsterne

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.

Her er du ikke på arbejde, men du kan arbejde så meget, du vil. Sådan beskriver Flemming Poulsen, hoteldirektør i Comwell Aarhus, de populære Co-Work områder, der er til fri afbenyttelse på alle Comwells danske hoteller. Her kan man holde møder i uformelle omgivelser eller slå sig ned for at arbejde i kortere eller længere tid:

”Vi giver gæsterne et uforstyrret arbejdssted, hvor de kan sidde i rare omgivelser uden at betale. Her er stikkontakter nok, lynhurtigt internet og så byder vi på kaffe, te og isvand. Co-Work har åbent alle hverdage fra 7.30-18.00, og skulle sulten melde sin ankomst, kan man bestille noget lækkert i vores hotelbar,” fortæller Flemming Poulsen.

Det var på hotellet i Aarhus, at Comwells Co-Work koncept opstod. Hotellets fællesområder lå relativt stille hen i dagtimerne, så man ønskede at skabe et livligt miljø til glæde for alle:

”Vi har gode mødefaciliteter på Comwell, så det var naturligt at tage erfaringerne herfra og rykke mødelokalerne ud i de offentlige arealer. Vi var de første i branchen, der realiserede konceptet, som blev en stor succes. Gæsterne skaber liv i vores fællesområder, når de arbejder her, og det giver et hyggeligt miljø – præcis, som vi havde i tankerne. Co-Work er win-win både for os og gæsterne.”

 

Et moderne arbejdssted

Den fleksible arbejdsplads er blevet moderne, og i dag er det ikke altid nødvendigt at tjekke ind på kontoret til fast tid:

”Arbejdsdagene er blevet mere frie, men der er stadig brug for rammer med ro. Hjemme kan praktiske opgaver forstyrre, og derfor er Co-Work en fantastisk mulighed. Vi henvender os til den professionelle gæst, der har brug for et kontormiljø til møder og networking,” forklarer direktøren og fortsætter:

”Mange kommer her dagligt, og det er vi meget glade for. Vi ser jo, hvordan bekendtskaber udvikler sig, når gæsterne netværker med hinanden, og mange af stamgæsterne får vi også en relation til.”

Den gode hoteloplevelse

Man mærker med det samme den gode stemning fra Co-Work, når man kommer ind på et Comwell-hotel. Og hen på de sene eftermiddagstimer og gennem aftenen, trækker mange gæster hen mod barområdet. Her kan Comwells gæster nyde en drink med kollegerne både før og efter middagen. 

”Mange påpeger, at det er dejligt med den livlige aktivitet, faciliteterne bidrager med. Vi vil gerne give gæsterne den bedste oplevelse, og vores erfaring viser, at de får den, hvis de også får en god social oplevelse. Den får de ikke på samme måde på værelset, men i samspil med andre gæster enten i Co-Work eller baren lige ved siden af, hvor man kan videreføre det sociale fra arbejdsdagen. Når man ser og mærker den gode stemning her, søger man automatisk ned i fællesområderne. Det har en selvforstærkende effekt, at den stille summen skaber et stemningsfuldt miljø og dermed en god hoteloplevelse,” slutter Flemming Poulsen.

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.