Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Comwell Bygholm Park

Moderne, indbydende og med charmerende historiske detaljer

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.

Efter ni måneders nænsom ombygning fremstår den hvide bygning fra 1775 som et moderne, indbydende Comwell-hotel med masser af charmerende historiske detaljer.

”Da Comwell overtog hotellet virkede mange af rummene og fællesarealerne relativt mørke, men det har hotellets nye indretning og panoramavinduer ud mod parken lavet om på. Så nu kan du nyde den smukke, grønne park og det fantastiske lysindfald fra alle sider,” fortæller Heidi Eriksen, MeetingDesignerchef på Comwell Bygholm Park

Hotellet byder på ni lyse mødelokaler, fire større grupperum og to store kongressale.

Du og dine kollegaer kan selv få lov at opleve det. Vi vil elske at danne rammerne om din virksomheds næste konference, bestyrelsesmøde eller workshop. Alle vores rum er selvfølgelig udstyret med moderne teknisk udstyr, der bare spiller.” lyder det fra Heidi Eriksen.

Få professionel hjælp til mødeplanlægningen

Comwells hold af MeetingDesignere på Comwell Bygholm Park er klar til at hjælpe med at planlægge dit næste arrangement – uanset om dit behov er et mindre møde eller den helt store konference over flere dage med 600 gæster. Så er du sikker på, at der er styr på alle detaljer fra kaffe og kuglepenne til hovedretter og hotelværelser fra start til slut.

”Som MeetingDesignere har vi overblikket og erfaringen med planlægning af møder, og vi tænker arrangementet hele vejen rundt. Jeg hjælper f.eks. ofte vores kunder med at få dagens program til at hænge bedre sammen og skabe mere variation, så det bliver en god og alsidig dag. Og så er det vigtigt at holde pauser og få naturen draget med ind. Og her er Bygholm Park ideel, fordi parken jo ligger lige udenfor døren,” fortæller Heidi Eriksen.  

Der er masser af udgange fra hotellet til den historiske park med frodige plæner, store træer og bugtede stier.

Møder med madglæde

I restauranten er der skruet op for ambitionerne.

Vores kokke og tjenere forkæler hver dag gæsterne med sæsonens mad og vin. Køkkenet sørger også for morgenmad og frokost samt sunde og søde snacks i løbet ad dagen. Gæsterne skal have det gode brændstof, så de er friske og fulde af energi gennem hele mødedagen,” lyder det fra Heidi Eriksen.  

Tæt på det meste

Comwell Bygholm Park i Horsens ligger i et roligt åndehul. Det tager kun 10 minutter at gå fra Horsens station gennem Bygholm Park til hotellet. Og kører du i bil til hotellet, kan du glæde dig over de 300 gratis p-pladser og 4 ladestandere til elbiler lige ved siden af hotellet.

”De fleste andre herregårde ligger langt ude på landet, men det gør Comwell Bygholm Park ikke. Vores nyistandsatte hotel ligger supercentralt i Jylland med kort afstand fra f.eks. Århus, Trekantsområdet og bare 5 minutter Fra E45-motorvejen. Så her får du både roen, naturen, den historiske charme og den centrale beliggenhed i ét. Det er altså svært at finde andre steder,” slutter Heidi Eriksen.

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
comwell_festival_2022_2.jpg

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.