MeetingDesign - Få jeres egen personlige mødeplanlægger

BTB, business, CAA, Comwell Aarhus, mennesker, statister

WPLUSB

Få jeres egen personlige mødeplanlægger

Comwells MeetingDesignere er lokalkendte mødeplanlæggere, som skræddersyr et møde eller konference med alt fra gastronomi til mødeindhold og aktiviteter – altid med udbyttet i fokus.

Af Jakob Rohde-Brøndum

Comwell oplever stor efterspørgsel på møder og konferencer fra danske virksomheder, der kan se, at det gør noget godt for fællesskabet og engagementet, når kolleger mødes på tværs af organisationen og afdelinger.

”Vi kan virkelig mærke, at virksomhederne rigtigt gerne vil afsætte tid til samvær og hygge. Det sociale på arbejdspladsen betyder rigtig meget for arbejdsglæden. Det kan være mere vægt på teambuilding eller bare bruge lidt ekstra tid i baren, mens de venter på en god middag,” fortæller Pernille Pokriva, der er Hoteldirektør på Comwell Køge Strand og overordnet ansvarlig for Comwells MeetingDesignere.

MeetingDesignere skræddersyer mødepakke
Comwell har fire år i træk vundet prisen for ’Bedste mødekoncept’ ved brancheprisuddelingen Møde & Event Award, og en af grundpillerne i det prisvindende mødekoncept er netop Comwells MeetingDesignere.

MeetingDesignerne har eksisteret siden 2004 og har fulgt med udviklingen og kundernes ønsker gennem årene. Comwells MeetingDesignere skræddersyer og tilpasser mødet efter kundens ønsker, men har også modet til at gå et spadestik dybere for at sikre udbyttet. De guider og rådgiver fra første telefonopkald og frem til at mødet er veloverstået, og alle deltagere er taget hjem.

”Vi guider blandt andet med planlægning, mødestruktur, lokaler og opsætning samt den optimale forplejning og eventuel booking af overnatning til alle deltagere,” siger Pernille Pokriva.

Stort lokalkendskab
MeetingDesignerne er tilknyttet hvert deres hotel og har derfor et stort lokalt kendskab til både hotellet og lokalområdet. De holder sig løbende opdateret på trends og tendenser inden for møder, konferencer og foredrag, så de altid kan give den bedste rådgivning i forhold til både rammer, indhold og aktiviteter.

”Det handler om at skabe tryghed rundt om mødet, så vores MeetingDesignere spørger altid ind til mødets formål, så vi bedst muligt kan hjælpe og vejlede vores kunder. Det kan fx være, at vi måske kan understøtte mødets formål med deltagerinvolvering, aktiviteter eller måske har de mere brug for en vinsmagning i baren. Det finder vi ud af gennem en tæt dialog,” understreger Pernille Pokriva.

”Comwell har unikke værktøjer til blandt andet deltagerinvolvering som understøtter indlæringen og samtidig med at alle Comwell hoteller har unikke muligheder for at bruge naturen eller have anden fysisk udfoldelse, er mulighederne mange og unikke for at sikre udbyttet af mødet,” siger hun.

Kvalitetsbevidst mødeforplejning
Udover at koordinere selve arrangementet, faciliteter og konferenceudstyr, hjælper Comwells MeetingDesigners også med at arrangere lækker mødeforplejning, hvor fokus er på danske økologiske råvarer i sæson.

”Vi gør alt hvad vi kan, for at give vores kunder en fantastisk oplevelse hele vejen rundt. God mødeforplejning er en vigtig del af den samlede oplevelse. Derfor sørger vores MeetingDesignere, i tæt samarbejde med kollegaerne i køkken og restaurant også for, at vi kan leve op til vores kunders krav til økologi og bevidsthed ift. bæredygtig køkkendrift. I Comwell drager vi omsorg for både mennesker og miljø, og det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer, vi serverer. Vi prioriterer at leve op til det økologiske bronzemærke og bestille råvarer i sæson, fordi det giver den bedste smagsoplevelse, den største arbejdsglæde, og så er det godt for miljøet,” siger Pernille Pokriva.

Ud over priser for bedste mødekoncept har Comwell for 4. år i streg vundet forbrugernes Brand Index Award som en hotelkæde, der gør en indsats for den bæredygtige omstilling. 

Relaterede nyheder

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Koldskål med jordbær og kammerjunkere

Prøv vores opskrift på den klassiske danske sommerdessert med en frisk twist af jordbær og sprøde kammerjunkere.
Koldskål_1.jpg

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.