Møder og konferencer midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter

Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais

Møder og konferencer midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter

10 ugers ombygning og renovering kom i mål sidste efterår, og ODEON – Odenses musik-, teater- og konferencehus og en del af Comwell – summer nu af endnu flere glade kultur- og mødegæster. ODEONs lokaler har fået et gevaldigt løft i udseende og funktionalitet.

ODEON, som i forvejen er et af Danmarks største møde- og eventsteder, har fået endnu større kapacitet. Og ifølge hoteldirektør for Comwell H.C. Andersen Odense og ODEON, Ninna Stæhr-Petersen, er ODEON et helt unikt hus:

”ODEON er et unikt hus, fordi vi huser en så bred pallette af gæster; lige fra koncertgæster, børnefamilier og sangklubentusiaster til mødedeltagere. Det er mit indtryk, at mange bliver positivt overraskede over, at vi har så fine faciliteter – også på mødedelen – da de primært kender os som det store kulturhus,” lyder det fra Ninna Stæhr-Petersen 

Efter ombygningen er ODEON blevet beriget med spritnye møde- og konferencelokaler, og eksisterende lokaler er blevet lagt sammen til større. Lokalerne ligger fordelt på både 1. og 2. sal, og kan benyttes til alt fra bestyrelsesmøder, kreative events og selskaber. 


Optimering af storkøkkenet

En helt central del i at drive et så stort kultur- og konferencehus er forplejningen af gæsterne – uanset om det drejer sig om en god middag før en koncert eller mødeforplejning til en konference. ODEON er kendt for sit høje forplejningsniveau med fokus på masser af grønt, friske råvarer og økologi. Men at have de helt rigtige ingredienser er ikke nok, fortæller hoteldirektøren, som er lykkelig for, at husets storkøkken nu er bedre optimeret i forhold til det niveau, ODEON gerne vil levere:

”Vores dygtige medarbejdere har i lang tid knoklet for at levere forplejning af højeste kvalitet, men vi har været lidt udfordrede på logistikken. Storkøkkenet har nu fået en kærlig hånd og reorganisering, så vores kokke har de helt rigtige forhold og dermed lettere kan yde den bedste service til vores gæster,” fortæller Ninna.

Flere farver i ODEON

Ombygningen af ODEON har ikke blot handlet om bedre udnyttelse af kvadratmeterne.

Der er nemlig kommet nye, flotte farver på væggene, som skaber stemning og atmosfære: ”Vi er rigtig glade for, at der er kommet mere farve i huset. Det betyder meget for gæsterne. Og når man som os driver så stort et sted, skal man lige gøre dét ekstra for at skabe en hyggelig stemning. Og det er vi lykkedes med. Et lille trick som farver i stedet for hvide vægge har skabt den helt rigtige atmosfære for vores mange gæster”.

Og valget af farveskala er næppe tilfældigt, men holdt i tråd med de farver, som gæsterne også møder rundt omkring på Comwells hoteller. ”Det har været en spændende udfordring at skabe sammenhængskraft og synergi med resten af Comwell-kædens hoteller. Men dét, at vi har ændret på farver og interiør har skabt en smuk rød tråd rent visuelt mellem ODEON og resten af vores hoteller. Og det skaber selvfølgelig både genkendelighed og dermed også tryghed for alle dem af vores kunder, der er vilde med Comwell i forvejen,” lyder det fra Ninna, der smilende understreger, at hun personligt også synes vældig godt om resultatet: ”Ja, så er det heller ikke nogen hemmelighed, at vi selv synes farverne er superflotte og helt tidløse, som harmonerer perfekt med resten af huset.”

Helt tæt på gæsterne

Som ekstra bonus er hele Comwell H.C. Andersen Odense- og ODEON-administrationen flyttet fra det tidligere kontor på 2. sal og ned i stueetagen efter renoveringen. Gæsterne mærker måske ikke den store forskel, men for medarbejderne i huset har det en kæmpe effekt at arbejde præcis dér, hvor det hele sker. Nu arbejder kultur- og eventmedarbejdere og Comwells specialuddannede MeetingDesignere side om side og har endnu lettere ved at imødekomme gæsternes behov. 

”Det er helt fantastisk at have sit arbejdsspot lige ved siden af ODEONs foyer. Det giver os de bedste vilkår for at tage imod gæsterne. Vi sidder simpelthen midt i husets hjerte – dér hvor det sker,” slutter Ninna.

Fakta om Comwell H.C. Andersen og ODEON

Comwell H.C. Andersen Odense blev opført i 1979 som et nyt og moderne turisthotel midt i det historiske H.C. Andersen-kvarter. Hotellet er placeret i centrum af byen tæt på banegård, motorvej og Odense Lufthavn. Comwell Hotels overtog driften af hotellet og kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset ODEON samt Odense Koncerthus den 1. januar 2020.

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.