Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Et populært tv-program på landsdækkende tv hedder Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed og handler om, at folks drømmehus skal ligge det helt rigtige sted. Skulle man lave det samme program om hotel- og kursussteder, ville Comwell Borupgaard i Snekkersten i Nordsjælland være det helt oplagte sted at besøge. Hotellet er en gammel herregård med en dejlig park i et naturskønt skovområde tæt på Øresund. Den flotte park med tilhørende faciliteter tilbyder kursusdeltagere fantastiske rammer for en lang række teambuilding-events og afslappende walk-and-talk-møder i den vidunderlige natur. Her er også rig mulighed for cykelture, en god løbetur eller hvad man ønsker at bruge naturen til i forhold til ens møde eller kursusforløb.

”Vi har mange forslag til, hvordan man kan skabe et anderledes og vellykket møde på Comwell Borupgaard. Man kan f.eks. kombinere sit møde med et ophold i vores spa, afholde en udendørs kokkeskole eller prøve en øl- og vinsmagning m.m. Vi har et meget fleksibelt team af medarbejdere, der gerne vil lave noget udover det sædvanlige. Vi hører igen og igen, at vores medarbejdere strækker sig langt for at skabe et vellykket ophold,” forklarer Fabio Messina, hoteldirektør Comwell Borupgaard: I forhold til at afholde de bedste møder og konferencer har Comwell specialtrænede MeetingDesignere, som tager sig af møde- og kundeforespørgsler før, under og efter møder og konferencer har været afholdt. De spørger blandt andet indgående til, hvad formålet med et møde er, fortæller Fabio Messina: ”Vores MeetingDesignere brænder for at skabe de rammer, der gør et møde til en meningsfuld oplevelse med maksimalt udbytte. De holder sig løbende opdateret på trends og tendenser inden for møder, konferencer og foredrag, så de kan give den bedste rådgivning i forhold til hvilken type møde, man ønsker at afholde,” forklarer han.

Bæredygtigt koncept

Comwell Hotels har i mange år arbejdet målrettet og ambitiøst med bæredygtighed og har sat en lang række initiativer og aktiviteter i søen for kontinuerligt at gøre hotelkæden til en bedre udgave af sig selv.

”Arbejdet med bæredygtighed tager udgangspunkt i hele værdikæden, herunder arbejdet med det økologiske spisemærke, madspild og genanvendelighed, forbrug af el, vand og varme, ordentlige arbejdsforhold samt udvikling af produkter i tæt samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere. I den forbindelse kan jeg fremhæve, at vi elsker mad, og at man hos os altid kan få velsmagende retter. Råvarerne er overvejende økologiske, og vi får gerne leveret fra dygtige lokale producenter. Og så forsøger vi at undgå madspild i videst mulig udstrækning,” påpeger Fabio Messina.

Moderne hotel med hyggekroge

Sidste år fik Comwell Borupgaard et grundigt facelift, så det fremstår i tiptop stand med 10 nyindrettede mødelokaler, der kan opfylde alle ønsker til IT- og AV-udstyr. ”Hotellet er meget moderne, og man kan for eksempel afholde hybridmøder her. Men det er også et hotel, der er utroligt hyggeligt med en masse små kroge og hjørner, hvor man kan sidde og arbejde alene eller i en gruppe. Vores spahus byder på forkælelse i form af saunagus, spaaktiviteter, yoga m.m. Vi har simpelt hen alt, hvad man skal bruge for at få et dejligt mødeophold,” slutter Fabio Messina. Afhold dit næste møde, kursus eller konference på Comwell Borupgaard. Hotellet er nemt at komme til, og det ligger kun 30 minutters kørsel i bil fra Storkøbenhavn, mens Kystbanetoget stopper 300 meter derfra.

Artiklen er fra Hotel & Konference.

Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.