Naturskønne rammer og moderne konferencested

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.

Et populært tv-program på landsdækkende tv hedder Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed og handler om, at folks drømmehus skal ligge det helt rigtige sted. Skulle man lave det samme program om hotel- og kursussteder, ville Comwell Borupgaard i Snekkersten i Nordsjælland være det helt oplagte sted at besøge. Hotellet er en gammel herregård med en dejlig park i et naturskønt skovområde tæt på Øresund. Den flotte park med tilhørende faciliteter tilbyder kursusdeltagere fantastiske rammer for en lang række teambuilding-events og afslappende walk-and-talk-møder i den vidunderlige natur. Her er også rig mulighed for cykelture, en god løbetur eller hvad man ønsker at bruge naturen til i forhold til ens møde eller kursusforløb.

”Vi har mange forslag til, hvordan man kan skabe et anderledes og vellykket møde på Comwell Borupgaard. Man kan f.eks. kombinere sit møde med et ophold i vores spa, afholde en udendørs kokkeskole eller prøve en øl- og vinsmagning m.m. Vi har et meget fleksibelt team af medarbejdere, der gerne vil lave noget udover det sædvanlige. Vi hører igen og igen, at vores medarbejdere strækker sig langt for at skabe et vellykket ophold,” forklarer Fabio Messina, hoteldirektør Comwell Borupgaard: I forhold til at afholde de bedste møder og konferencer har Comwell specialtrænede MeetingDesignere, som tager sig af møde- og kundeforespørgsler før, under og efter møder og konferencer har været afholdt. De spørger blandt andet indgående til, hvad formålet med et møde er, fortæller Fabio Messina: ”Vores MeetingDesignere brænder for at skabe de rammer, der gør et møde til en meningsfuld oplevelse med maksimalt udbytte. De holder sig løbende opdateret på trends og tendenser inden for møder, konferencer og foredrag, så de kan give den bedste rådgivning i forhold til hvilken type møde, man ønsker at afholde,” forklarer han.

Bæredygtigt koncept

Comwell Hotels har i mange år arbejdet målrettet og ambitiøst med bæredygtighed og har sat en lang række initiativer og aktiviteter i søen for kontinuerligt at gøre hotelkæden til en bedre udgave af sig selv.

”Arbejdet med bæredygtighed tager udgangspunkt i hele værdikæden, herunder arbejdet med det økologiske spisemærke, madspild og genanvendelighed, forbrug af el, vand og varme, ordentlige arbejdsforhold samt udvikling af produkter i tæt samarbejde med eksterne leverandører og samarbejdspartnere. I den forbindelse kan jeg fremhæve, at vi elsker mad, og at man hos os altid kan få velsmagende retter. Råvarerne er overvejende økologiske, og vi får gerne leveret fra dygtige lokale producenter. Og så forsøger vi at undgå madspild i videst mulig udstrækning,” påpeger Fabio Messina.

Moderne hotel med hyggekroge

Sidste år fik Comwell Borupgaard et grundigt facelift, så det fremstår i tiptop stand med 10 nyindrettede mødelokaler, der kan opfylde alle ønsker til IT- og AV-udstyr. ”Hotellet er meget moderne, og man kan for eksempel afholde hybridmøder her. Men det er også et hotel, der er utroligt hyggeligt med en masse små kroge og hjørner, hvor man kan sidde og arbejde alene eller i en gruppe. Vores spahus byder på forkælelse i form af saunagus, spaaktiviteter, yoga m.m. Vi har simpelt hen alt, hvad man skal bruge for at få et dejligt mødeophold,” slutter Fabio Messina. Afhold dit næste møde, kursus eller konference på Comwell Borupgaard. Hotellet er nemt at komme til, og det ligger kun 30 minutters kørsel i bil fra Storkøbenhavn, mens Kystbanetoget stopper 300 meter derfra.

Artiklen er fra Hotel & Konference.

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.

Tiltrængt ro, fred og skønhed

Der er ingen forstyrrende spa-musik og ingen larmende gæster. Til gengæld finder man i dette lille, nordsjællandske paradis den måske allermest eftertragtede luksus i denne tid: Et sted hvor alle sanser stryges med hårene, mens man skruer ned for livets hastighed.
Møder og konferencer hos Comwell

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?