Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.

Lykke Brinkløv, som senest kommer fra en stilling som General Manager hos Scandic Ringsted, er netop tiltrådt i rollen som hoteldirektør for Comwell Klarskovgaard – hotelkædens arkitektoniske perle, der ligger smukt placeret nær Korsør og tæt på den vestsjællandske kyst.

Med sin seneste erhvervserfaring fra Scandic Ringsted kommer den nye direktør med solid erfaring fra branchen, som skal være med til at styrke hotellets position som det oplagte sted for møder, konferencer og seminarer.

"Det er en stor glæde at byde Lykke velkommen til Comwell-familien. Hendes erfaring i at skabe værdi for både forretningskunder og leisure-gæster vil utvivlsomt gøre Comwell Klarskovgaard til et endnu mere attraktivt sted. Sammen med ledergruppen og den øvrige organisation skal hun også sikre gæsterne gode madoplevelser og underbygge den fantastiske service, som vi er kendte for i Comwell,” lyder det fra Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels.

Perfekte rammer til fordybelse

Den nye hoteldirektør, der blandt andet har beskæftiget sig indgående med organisationsudvikling og gæstetilfredshed, ser frem til at trække i arbejdsuniformen:

"Jeg glæder mig til at komme i gang – især til at lære hele teamet på hotellet godt at kende. Klarskovgaard har en enestående arkitektur og idyllisk beliggenhed, som gør det til det perfekte sted for fx seminarer. Og så er her en fantastisk atmosfære med rig mulighed for fordybelse over både én eller flere dage,” lyder det fra Lykke Brinkløv, Hoteldirektør for Comwell Klarskovgaard. 

Lykke Brinkløv har flere års erfaring fra servicebranchen – herunder facility management, kantinedrift og forretningsudvikling. Ydermere har den nye hoteldirektør tidligere beskæftiget sig som uddannelsesleder og faglærer på erhvervsskolen ZBC i Slagelse.

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg

PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.