Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.

Lykke Brinkløv, som senest kommer fra en stilling som General Manager hos Scandic Ringsted, er netop tiltrådt i rollen som hoteldirektør for Comwell Klarskovgaard – hotelkædens arkitektoniske perle, der ligger smukt placeret nær Korsør og tæt på den vestsjællandske kyst.

Med sin seneste erhvervserfaring fra Scandic Ringsted kommer den nye direktør med solid erfaring fra branchen, som skal være med til at styrke hotellets position som det oplagte sted for møder, konferencer og seminarer.

"Det er en stor glæde at byde Lykke velkommen til Comwell-familien. Hendes erfaring i at skabe værdi for både forretningskunder og leisure-gæster vil utvivlsomt gøre Comwell Klarskovgaard til et endnu mere attraktivt sted. Sammen med ledergruppen og den øvrige organisation skal hun også sikre gæsterne gode madoplevelser og underbygge den fantastiske service, som vi er kendte for i Comwell,” lyder det fra Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels.

Perfekte rammer til fordybelse

Den nye hoteldirektør, der blandt andet har beskæftiget sig indgående med organisationsudvikling og gæstetilfredshed, ser frem til at trække i arbejdsuniformen:

"Jeg glæder mig til at komme i gang – især til at lære hele teamet på hotellet godt at kende. Klarskovgaard har en enestående arkitektur og idyllisk beliggenhed, som gør det til det perfekte sted for fx seminarer. Og så er her en fantastisk atmosfære med rig mulighed for fordybelse over både én eller flere dage,” lyder det fra Lykke Brinkløv, Hoteldirektør for Comwell Klarskovgaard. 

Lykke Brinkløv har flere års erfaring fra servicebranchen – herunder facility management, kantinedrift og forretningsudvikling. Ydermere har den nye hoteldirektør tidligere beskæftiget sig som uddannelsesleder og faglærer på erhvervsskolen ZBC i Slagelse.

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg

PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.