Comwell træder ud af konferencehotel

Ny operatør sikrer fortsat drift af Aspenäs Herrgård

Jesper Rais

Historisk herregård i nye hænder

Efter at have drevet Aspenäs Herrgård uden for Göteborg i mere end 20 år har Comwell besluttet ikke at forlænge kontrakten med ejerne af det svenske konferencehotel. Beslutningen sker på baggrund af Comwells strategiske udvikling, og Nordic Hotel Consulting står klar til at overtage driften pr. 1. maj 2021.

Fra foråret 2021 har koncernledelsen i Comwell Hotels besluttet ikke at forlænge kontrakten på det ene af deres to svenske hoteller. K/S Aspenäs Hotelopsparing, der ejer Aspenäs Herrgård, har besluttet at indgå managementaftale om den fortsatte drift af hotellet med Nordic Hotel Consulting, når Comwell med udgangen af april stopper som operatør. Dermed sikres den fremtidige hotel- og konferencevirksomhed på den historiske herregård.

”Det er naturligvis trist, at vi ikke længere skal drive Aspenäs Herrgård. Vi har drevet stedet i mere end 20 år og været glade for både hotellet, beliggenheden, vores dygtige medarbejdere og de mange trofaste gæster, vi har serviceret gennem årene. Op til kontraktudløb er det kun naturligt, at vi spørger os selv, om det pågældende hotel fortsat er relevant for de kundesegmenter, som vi typisk udvikler vores produkter for. Det har vi efter nøje overvejelser vurderet ikke længere gør sig gældende for Aspenäs Herrgård,” siger koncernchef i Comwell, Peter Schelde, der samtidig understreger, at Comwell fortsætter driften af koncernens andet hotel i Sverige, Varbergs Kusthotell.

Bestyrelsesformand i K/S Aspenäs Hotelopsparing, Peder Engelbrecht, er glad for at kunne sikre de fremtidige aktiviteter på Aspenäs Herrgård:
”Vi har gennem mange år haft et særdeles positivt samarbejde med Comwell, der har drevet hotellet med stor respekt for stedets historie og helt særlige beliggenhed i et meget naturskønt område. For at sikre en fortsat professionel drift har K/S Aspenäs Hotelopsparing indgået managementaftale med Nordic Hotel Consulting, som overtager driften pr. 1. maj 2021. Samtidig har vi indgået kortvarige samarbejdsaftaler med Comwell om salg, markedsføring og økonomistyring, så vi får den bedst mulige og mest smidige overgang efter den 30. april. Både K/S Aspenäs Hotelopsparing og Nordic Hotel Consulting ser frem til et godt samarbejde med hotellets nuværende ledelse og medarbejdere.”

Aspenäs Herrgård er beliggende i Lerum 20 min. fra Göteborg. Den historiske herregård har været drevet som hotel- og konferencevirksomhed siden 1967 og rummer i dag 33 møde- og konferencelokaler, 112 værelser og restaurant. Comwell har været driftsoperatør på det svenske konferencehotel siden år 2000, og seneste kontrakt blev indgået i 2006.

Det bliver den nuværende administrerende direktør, Carina Gustavsson, der fortsat kommer til at stå i spidsen for Aspenäs Herrgård, når Nordic Hotel Consulting overtager driften den 1. maj 2021. Hun lover, at hun vil gøre sit til, at der for medarbejderne bliver en god og åben dialog omkring overgangen.

Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.