Wyndham Hotels & Resorts

Odense-hotel bliver en del af verdens største hotelbrand

Et internationalt hotel i Odense

I 2019 rykkede Wyndham Hotels & Resorts for første gang ind i Skandinavien. Det skete i forbindelse med en eksklusivaftale mellem den danskejet hotelkæde Comwell Hotels og det internationale hotelbrand Wyndham Hotels & Resorts. Aftalen indebærer et strategisk og internationalt salgssamarbejde om bookinger af overnatninger og møder samt et stort loyalitetsprogram. Wyndham Hotels & Resorts er med sine 9.000 hoteller i 95 lande er én verdens største hotelfranchisevirksomheder.

Koncernchef for Comwell Hotels, Peter Schelde, ser frem til at føje endnu et hotel til det internationale samarbejde:
”Comwell har fået en fantastisk modtagelse i Odense, og vi oplever, at Odense er inde i en rivende udvikling som by og destination. På toppen af dette kommer investeringen i at gøre byen endnu mere attraktiv som turistby – blandt andet med åbningen af det nye H.C. Andersen Hus. Det er derfor helt naturligt, at vi, oven på vores eget stærke brand, udvider vores globale samarbejde med Wyndham Hotels & Resorts til også at inkludere vores flotte hotel lige midt i centrum af Odense. Med dobbeltbrandet ”Comwell/Dolce By Wyndham” får Odense nu et internationalt hotel, og Wyndham Hotels & Resorts kan med deres internationale netværk særligt i Asien og USA være med til at trække endnu flere internationale turister til Odense og Fyn,” siger Peter Schelde.

Comwell Hotels overtog, som et led i en overordnet og strategisk beslutning om ekspansion i de store byer, driften af hotellet og af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset ODEON samt Odense Koncerthus den 1. januar 2020. Hotelkæden driver i forvejen Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart på Fyn.

Dimitris Manikis, Præsident og administrerende direktør, Wyndham Hotels & Resorts EMEA, tilføjer: "Vi er glade for at kunne føje Odense til vores stærke portefølje af Dolce by Wyndham-destinationer i hele Europa. Vores frugtbare partnerskab med Comwell Hotels har været medvirkende til væksten i vores Dolce by Wyndham-brand i Danmark, og vi ser frem til at bringe endnu flere overnatnings- og mødemuligheder til regionen. Hos Wyndham Hotels & Resorts har vi forpligtet os til at gøre rejsen mulig for alle, og denne fælles ’åbning’ støtter os på vores rejse for at nå dette mål."

Fakta om Comwell H.C. Andersen Odense
Comwell H.C. Andersen Odense blev opført i 1979 som et nyt og moderne turisthotel midt det historiske H.C. Andersen-kvarter i centrum af byen tæt på banegården, motorvejen og Odense Lufthavn. I forlængelse af hotellet byggede man samtidig Odense Koncerthus. I dag rummer hotellet 157 nyistandsatte værelser, en stor nyrenoveret restaurant samt møde- og konferencefaciliteter. Hotellet ligger få meter fra den verdensberømte digters fødehjem og det nye H.C. Andersen Museum, der er en af dette års helt store, nye attraktioner i Danmark. Museet er tegnet af den berømte, japanske arkitekt Kengo Kuma og består af et indendørs og udendørs oplevelsesunivers, der tilsammen strækker sig over 12.600 m2.

Fakta om Wyndham Hotels & Resorts
Wyndham Hotels & Resorts er verdens største hotelfranchiseselskab, med ca. 9.000 hoteller i 95 lande fordelt på seks kontinenter. Med ca. 803.000 værelser, der henvender sig til den almindelige rejsende, står Wyndham bag en førende position i økonomi- og mellemklassesegmentet inden for hotelbranchen. Selskabet bestyrer en portefølje på 22 hotelbrands heriblandt Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection® og Wyndham®. Wyndham Hotels & Resorts er også en førende udbyder af hotel management services. Selskabets prisvindende Wyndham Rewards® loyalitetsprogram tilbyder mere end 90 millioner aktive medlemmer muligheden for at indløse points på titusinder af hoteller, ferieklubresorts og ferieudlejning verden over. 

Comwell skal drive nyt hotel i Lyngby

Lyngby Storcenter indgår samarbejde med Comwell: Skal drive nyt og totalrenoveret hotel ovenpå shoppingcentret

Når den omfattende totalrenovering af højhuset ovenpå Lyngby Storcenter er færdig, bliver det den danskejede hotelkæde Comwell Hotels, der skal drive det nye hotel til gavn for byens borgere, forretningsfolk og turister.

Comwell Hotels tilslutter sig Science Based Targets initiative (SBTi)

Danskejede Comwell Hotels arbejder målrettet og integreret med bæredygtighed som en central del af kædens forretningsstrategi. Som første hotelkæde i Danmark har Comwell Hotels nu taget et markant skridt i retning mod at reducere hotellernes samlede klimapåvirkning ved at tilslutte sig Science Based Targets initiative (SBTi). Et vigtigt led i Comwells plan om at reducere sit klimaaftryk og opnå CO2-neutralitet i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040.
Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.