Tour de Sommer-Danmark med Comwell Kolding som base

Fylder madpakke i Kolding.jpeg

"Er det i dag, er det i dag, ER DET I DAG?"

Som børnefamilie med danske ferieplaner er dagsture til forlystelsesparker, museer samt lege- og dyreparker ofte på programmet, og for at give den fulde ferieoplevelse er overnatninger på hotel en oplagt mulighed. Men kan man hive både store og små med på overnatning hos Comwell? Det giver familien fra Greve her et indblik i, efter de har besøgt Comwell Kolding.

Tekst: Camilla H. Gjedde og familie. Fotos: Private.

Efter et herligt ophold i Middelfart er vi nu på vej mod nye eventyr. Comwell Kolding er vores næste destination og efter en kort køretur på 20 minutter parkerer vi bilen i Kolding og melder vores ankomst. Indtil vores værelse er klar, spiser vi en hurtig frokost på hotellet, som den søde tjener, Jørgen, sørger for.

”Nu skal du huske at sige ’væk med nallerne’, hvis din mor og far vil stjæle dine fritter,” siger Jørgen til Theo, da hans kæmpe portion med kyllingenuggets og pomfritter lander foran ham.

Frokost i Kolding.jpeg

Ligesom på Comwell Middelfart bliver vi i Kolding taget imod med åbne arme – og børneposer med nye Comwell Coins. Denne gang er far heldig, for Theos Comwell Coins bliver denne gang brugt til et sæt spillekort og et spil Sorte Per. I receptionen og i området ved baren er der sofagrupper og spil til hele familien, pladser til at arbejde inkl. masser af stikkontakter, og til højre for receptionen er også et børnerum indrettet.

En tur i reception-shoppen_Koldin.jpeg

Jørgen anbefaler ligeledes den store legepark blot 10 min. gang fra hotellet, så der skynder vi os en tur ned. Her tager den 6-årige en tur i klatrestativerne og en runde i Moon-Car på trafikbanen, og så tager vi alle en tur sammen i cykelbådene. Vi sejler rundt om den lille ø, hvor man finder et legetårn udformet som Koldinghus, det gamle kongeslot fra 1200-tallet i Kolding, der stadig står og i dag er et museum. Bestemt et besøg værd – både legeparken og det rigtige Koldinghus midt i byen.

Pool og is

Og så tilbage til hotellet. Her venter os nemlig en tur i svømmingpoolen inden aftensmaden, der står på sommerbuffet, som indeholder alt, der dufter af sommer – ikke mindst en stor isbuffet med gammeldags isvafler, kugler, guf, flødeboller og hele regnbuepaletten af drys.

Hotel-madpakke med på tur

”Er det i dag? Er det i dag? ER DET I DAG?” er det første, Theo spørger om, da han slår øjnene op. Og det er nemlig dagen før dagen, at turen går til Legoland, men først skal der energi på motoren hos både store og små i morgenmadsbuffeten, der igen bestemt ikke skuffer.

Noget, der heller ikke skuffer, er muligheden for at pakke en madpakke med fra buffeten. Vi pakker derfor gnavegrønt, frugt, nødder, rugbrødsklappere, små pandekager og et par croissanter ned i madpakken, mens far fylder to stk. to go-kaffekopper til køreturen mod næste stop.

Madpakke fra buffet.jpeg

Og så går turen mod Legoland.

Begejstringen i bilen mod landet af klodser er ikke til at tage fejl af, og derfor er det skønt, at turen dertil ikke er længere. Vi parkerer 40 min. senere, scanner vores billetter og har så en fantastisk dag i Legoland fra parken åbner, til den lukker – en hel dag, hvor oplevelseskontoen bliver fyldt godt op.

”Hvad så, Theo, er det hele godkendt?” spørger Thomas, da vi kører fra parkeringspladsen igen otte stive timer senere: ”Har dagene med hoppeborg, restaurantbesøg, morgenmadsbuffet, at sove på hotel og tegnekonkurrencer været godt?”

Men der kommer intet svar. Den 6-årige har givet op efter de sidste par dage på farten og sover nu godt på bagsædet. Men vi er ikke i tvivl – stilheden er svar på, at alt har været helt perfekt.

Tak for denne gang, fantastiske Comwell. Vi kommer stensikkert igen, når vi tager endnu en Tour de Sommer-Danmark.

Familieferie, familie, børn, barn, leg, sommer, ferie, hotel, aktivitet, male, spise, mad, oplevelser, forældre, hygge, sjov

Ved brug af disse billeder skal Camilla Hansen Gjedde krediteres for privatfotos
Læs mere om Comwell Kolding
Kig til den gamle Lillebæltsbro.jpeg

Tour de Sommer-Danmark med Comwell Middelfart som base

Som børnefamilie med danske ferieplaner er dagsture til forlystelsesparker, museer samt lege- og dyreparker ofte på programmet, og for at give den fulde ferieoplevelse er overnatninger på hotel en oplagt mulighed. Men kan man hive både store og små med på overnatning hos Comwell? Det giver familien fra Greve her et indblik i, efter de har besøgt Comwell Middelfart.