-kongebrogaarden-vinsmagning-88417

Nyd en Konge middag på ét af Danmarks bedste luksushoteller

  • Café Gourmand (Kaffe og lækkert udvalg af kager)
  • Velkomstbobler
  • Gourmetmiddag med 4 serveringer
  • Overnatning på Comwell Kongebrogaarden
  • Morgenmad med økologiske og lokale specialiteter

Gourmet oplevelse i særklasse

Comwell Kongebrogaarden åbner dørene for et Kongeophold, hvor du kan nyde den hyggelige stemning, god mad og vin, og få et afbræk fra hverdagen.

Følelsen af luksus og mad i særklasse er omdrejningspunkterne, når du nyder et Kongeophold på Comwell Kongebrogaarden. Hotellets nyindrettede værelser og den fantastiske udsigt over Lillebælt indbyder samtidig til afslapning og hygge. Er du vild med vin kan du tilkøbe en vinsmagning i hotellets egen vinkælder (forudsætter at der deltager 8 personer).

Vi byder dig på Café Gourmand mellem kl. 14 og 16.00 (tidspunkt aftales ved ankomst), som består af kaffe og et lækkert udvalg af kager, og til middagen starter du med velkomstdrink med bobler efterfulgt af 4 gourmetserveringer i restauranten. I dette ophold får du også en overnatning i vores flotte værelser og en morgenmad med økologiske og lokale specialiteter.

Til middagen kan du tilkøbe en vinmenu, der er afstemt til middagen.

Værd at vide om opholdet:

  • Du kan ankomme torsdage, fredage og lørdage
  • Prisen varierer alt efter valgte ankomst- og afrejsedato og valgte værelsestype.
  • Opholdet kan betales med gavekort og/eller club point. 

Læs de gældende annulleringsbetingelser for dette ophold

Om hotellet: Ved vandkanten syd for Middelfart ligger Comwell Kongebrogaarden med udsigt til vandet ved en lille, idyllisk lystbådehavn. Det arkitekttegnede hotel er omgivet af bøgeskov og dyrehave og indrettet med kunst og dansk design, når det er bedst. 

Faciliteter: Restaurant, hyggelig bar med brasseriekort og pejs, vinkælder, udendørs terrasse med udsigt over vandet, pool og sauna, fitness, udlån af cykler, gratis WiFi, gratis parkering

Glæd dig til at opleve Kongebrogaarden