Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SpaGastro

AquaSpa
Velkomstbobler
5-retters middag
Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomst-champagne, udsøgt 5-retters middag, overnatning og morgenbuffet.

Ren afslapning og kulinarisk forkælelse

Oplev en perfekt kombination af afslapning og gourmetmad med vores SpaGastro ophold

Start din oplevelse med fuld adgang til vores eksklusive AquaSpa, hvor du kan nyde forskellige spafaciliteter og lade velværen indfinde sig.

Inden middagen byder vi dig på et glas champagne, som sætter scenen for en vidunderlig aften. Vores køkkenchef har sammensat en delikat 5-retters spa middag, der byder på smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Efter en afslappende aften kan du trække dig tilbage til et af vores komfortable værelser og vågne op til en lækker morgenbuffet næste dag.

Bemærk, at børn under 12 år ikke har velkomstdrink, middag og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Værd at vide om opholdet

 • For at du kan få den bedst mulige oplevelse, skal du på travle dage booke et timeslot i AquaSpa.

 • På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

 • Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

 • Du kan tilkøbe vores lækre spabehandlinger - som f.eks. massage eller ansigtsbehandling.

 • Vi anbefaler altid at booke tid på forhånd.

 • Kontakt hotellets reception for booking af spabehandlinger.

 • Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter det valgte hotel, værelsestype og ankomstdato.

 • SpaGastro-opholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

 • Bemærk, at børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

 • Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

 • Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk, du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

 • Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

 • Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold.

Læs annulleringsbetingelserne
Vores to spahoteller i Danmark
RS16244_kellers park 0049.jpg
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. i vores store, smukke park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.

Måske du også kunne være interesseret i?

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold i hverdag eller weekend. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Opholdet inkluderer tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Jesper Rais
Spa

SpaVelvære

Giv plads til velvære og ro. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, en 35-minutters spabehandling, velkomstdrink, skøn 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Opholdet inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.