Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold på Comwell Kolding

Velkomstdrink
3-retters middag/buffet
Vinmenu
Malte Ebert intimkoncert med overnatning på Comwell Kolding. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag/buffet, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.

"Gennemsnitsdansker" Intimkoncert med Malte Ebert På Comwell Kolding den 2. november 2024

I foråret 2023 havde Malte Eberts finurlige hjerne skruet showet ”Mellem Himmel & Jord” sammen, som han optrådte med for mere end 14.000 mennesker. Det var et anderledes musikalsk show med de allerbedste af hans popsange, men som også trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms.

I 2024 er Malte Ebert klar med et nyt show, hvor han blander sine talenter indenfor skuespil, musik og gode historier - og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen... "Gennemsnitsdansker" får premiere til efteråret 2024 og lægger vejen forbi Comwell Kolding d. 2 november 2024.

"Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg der er noget spændende ved! Nu kribler det i fingrene for at bruge alt det, som jeg har lært, men i et helt nyt show. Et show der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser."

Malte Ebert

Om koncertopholdet

Nyd en fantastisk aften på Comwell Kolding med et koncertophold. Før Malte Ebert starter showet, bydes i på en dejlig 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef. Dertil 3 glas vin. Find herefter dine pladser til showet, og gør dig klar til en underholdende aften.

Efter oplevelsen venter der en overnatning i et af vores dejlige værelser, og næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Koncertopholdet er på Comwell Kolding og Comwell Kolding Teater.

Bemærk at koncertopholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres eller refunderes. Det er ikke muligt at vælge pladser til showet.

Værd at vide om koncertopholdet

Pris: kr. 1.748,- pr. person ved to personer i standard dobbeltværelse.
Der pålægges yderligere tillæg, ved andre værelseskategorier.

Opholdet kan kun bookes på Comwell Kolding, og der er kun et begrænset antal koncertpakker til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertopholdet kan ikke kombineres med andre tilbud og eksisterende reservationer.

Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres, men refunderes i tilfælde af flytning eller aflysning.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for forudbetalte ophold her:

Læs annulleringsbetingelser

Hvorfor er det lige Gennemsnitsdanskeren, der skal under luppen?

Udover den massive kærlighed jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen eller en gøgler, der stod på de skrå brædder, men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over. 

Jeg føler, at jeg hviler i alt, hvad jeg rummer og de forskellige tangenter jeg har. Men det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker og hvem vi stræber efter at være. Hvilke kasser vi gerne vil passe ind i og hvilke vi gerne vil være specielle. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i al fald tænkt mig at finde ud af.

Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg der er noget spændende ved! Jeg lærte så meget i processen af at skrive, øve og fremføre mit sidste show, og nu kribler det fingrene for at bruge alt det, som jeg har lært, men i et helt nyt show. Et show der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.”

- Malte Ebert

Andre koncertoplevelser

askepot-the-musical_april_2024.jpg
Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Askepot - The Musical med ophold

Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder, når Comwell H.C. Andersen Odense åbner dørene til uforglemmeligt 'Askepot musical ophold' med både velkomstdrink, middag, og overnatning.
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med A-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, A-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med B-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, B-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Koncerter & events

Jada koncertophold

Koncertophold med Jada på Comwell Copenhagen Portside. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.