Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais

Spabehandlinger

Therapina massage

Afslapning og forkælelse for krop og sind

I Therapina behandlingen stimuleres alle dine sanser med massage, afspænding, aroma, stille musik samt lidt at drikke. Sammen finder vi det program og intensitet som passer til dine behov. 

Therapina massagestolen tilbyder både massage, zoneterapi, akupressur, stretching og varmeterapi af en yderst høj kvalitet. Har du især spændinger omkring nakken eller lignende, er det muligt at fokusere massagen til disse områder.

Therapina massagestolen er for dig, der har brug for en mental pause og lindring af dine ømme muskler. Med denne behandling slipper du for massageolie og omklædning, så du kan nemt gå direkte til behandlingen før eller efter dit møde.

Varighed og priser

  • 10 minutter kr. 99,- Book HER

  • 20 minutter kr. 199,- Book HER

  • 30 minutter kr. 299,- Book HER

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais

Vores spabehandlinger

Doc. Sofa - lysterapi


Genfind din mentale balance og restitution i en travl hverdag.

Lys og farve er nøglen til velvære. Unik lysterapi behandling baseret på videnskabelig forskning af lysets påvirkning af kroppen - mentalt og fysisk.

Doc. Sofa er en avanceret form for lysterapi der stimulerer sanserne med lys, lydbilleder, aroma samt blide vibrationer. Lysterapi er velegnet til afslapning eller som energi boost – samt egnet til normalisering af søvnhormonet melatonin og dermed med til, at genskabe et sundt søvnmønster.

Varighed: Vælg imellem 20 eller 40 minutter

Samlet pris
20 minutter kr. 135,- pr. person - book HER

40 minutter kr. 195,- pr. person - book HERHænder & fødder

Luksus spapedicure
Læn dig tilbage i vores bløde lænestol, luk øjnene og nyd en eksklusiv Aroma Spa Pedicure. Vi byder på et glas forfriskende bobler, cappuccino, økologisk the eller et glas juice, mens dine fødder bliver forkælet med et blødgørende aroma fodbad. Herefter en dejlig scrub, som løsner døde hudceller, en afslappende fodmassage, dine fødder bliver pakket ind i en nærende maske med varmekompres. Vi plejer neglebåndene med fugtgivende olier, neglene files og lakeres i den farve, du selv vælger. Hvis du ikke ønsker farve, lægger vi en genopbyggende neglekur, der efterlader neglende sunde og stærke. Vi afslutter med en plejende fodcreme.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris
Kr. 1.145,- pr. person - book HER


Luksus spamanicure
Vi byder på et glas forfriskende bobler, cappuccino, økologisk the eller et glas juice, mens du bliver forkælet. Dette er en eksklusiv behandling af hænder og negle, som starter med et velduftende, aromatisk håndbad, der blødgører hud og neglebånd. Herefter en eksfolierende peeling, som løsner døde hudceller, en afslappende hånd,- og underarmsmassage med plejende olier. Dine hænder bliver pakket ind i en nærende maske med varmekompres. Vi plejer neglebåndene med fugtgivende olier, neglene files og lakeres i den farve, du selv vælger. Hvis du ikke ønsker farve, lægger vi en genopbyggende neglekur, der efterlader neglende sunde og stærke. Vi afslutter med en blødgørende håndcreme.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris
Kr. 1.145,- pr. person - book HER


Quick mini spapedicure/spamanicure
En dejlig forskønnende behandling til hænder eller fødder. Nyd en cappuccino eller en kop økologisk the, mens vi plejer dine hænder eller fødder. Et velduftende og blødgørende aromabad, neglene files, neglebåndene plejes med nærende olier og vi afslutter med en fugtgivende creme. Sammen snakker vi om, hvor fokus skal ligge.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris
Kr. 685,- pr. person - book HERAnsigtsbehandling

Aromatherapy associates ansigtsbehandling
Luksuriøs ansigtsbehandling der plejer huden efter individuelle behov. Kombinationen af de fineste, rene essentielle olier og planteekstrakter der påføres med særlig designet massageteknikker, efterlader din hud ren, fugtet, fornyet og med en smuk naturlig glød.

Behandlingen inkluderer blandt andet afrensning, peeling, genopbyggende serum, maske, dag,- og øjencreme samt afslappende massage med nærende æteriske olier.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris
Kr. 1.145,- pr. person - book HER


Ansigtskur med aromatherapy associates

En fin og plejende kur til dig der ikke har tid til en hel ansigtsbehandling. Fugtgivende afrensning efterfulgt af peeling med ungarsk ler der er rig på antioxidanter og som renser og opstrammer. En stimulerende massage som giver din hud en naturlig glød, samt nærende ansigtscreme. Din hud bliver smuk og ren.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris
Kr. 685,- pr. person - book HER

Nyhed: Intraceuticals Oxygen ansigtsbehandling

Intraceuticals Oxygen ansigtsbehandling

Forkæl dig selv med vores nyeste ansigtsbehandling, hvor Intraceuticals’ luksuriøse serummer og rent oxygen kombineres i en afslappende og effektiv ansigtsbehandling.

Intraceuticals’ serummer er professionelt udviklet med fokus på forskellige resultater og indeholder hyaluronsyre-molekyler, vitaminer samt antioxidanter, som vil efterlade din hud gennemfugtet og reducere fine linjer.
Først i behandlingen udvælger vi det rette serum til din hud og dine ønsker og introducerer dernæst ”Hyperbaric Oxygen”, som fremmer optagelsen af serummet i hudens dybeste lag. Vi anbefaler at fortsætte hudplejen derhjemme. Det bedste resultat opnås i et kurløb på seks behandlinger med syv dages mellemrum.

Vælg mellem tre forskellige produktlinjer:

1.      Rejuvenate - Hydrate - Lift - Tighten
Fugtgiver, opstrammer og mindsker fine linjer

2.      Opulence - Illuminate - Brighten - Tighten
Fugtgiver og mindsker synet af en ujævn hudfarve

3.      Clarity - Clear - Refine - Calm
Afhjælper problematisk hud ved at jævne og blødgøre

Varighed: 80 minutter

Pris pr. behandling: Kr. 1.395,- pr. person

Book HER

Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Kim Dahl

Massage

The ultimative aromatherapy experience
Som det første og eneste SPA hotel i Norden tilbyder Comwell Borupgaard SPA unikke behandlinger fra Aromatherapy Associates London, baseret på traditionelle aromaterapeutiske principper. Ved hjælp af østlige og vestlige massageteknikker stimuleres nervesystemet for at frigive blokeringer og afbalancere de områder i kroppen, der er påvirket af fysisk eller mentalt stress. Denne behandling starter med en kort konsultation, hvor vi finder ud af, hvad din krop og dit sind har brug for her og nu. Ud fra det, finder vi den rette aromaolie til dig, som du vil blive behandlet i. Kombinationen af de fineste, rene essentielle olier og planteekstrakter samt særlige massageteknikker, giver dig en skræddersyet og unik ansigts,- og kropsbehandling, alt sammen for at imødekomme dine særlige behov. Den ultimative afslappende behandling.

Varighed: 90 minutter.

Samlet pris
Kr. 1.395,- pr. person - book HER


Relaxing back treatment
Aromatisk rygterapi der efterlader dig med en følelse af dyb velvære og afslapning. Dine sanser bliver stimuleret med æteriske afstressende olier, en aromatisk wash som renser huden, varm eksfolierende lermaske og dejlige varmekompres som blødgører huden. Mens lermasken og varmekompres virker plejende på huden får du en afspændende hovedbundsmassage. Herefter masseres du med varme lavasten i en muskelafspændende aromaolie, hvor sort peber, rosmarin og ingefær virker muskelvarmende og dermed hjælper til en mere dybdegående massage. Lavendel lindrer ømme muskler og virker afslappende. En lækker rygbehandling der både plejer, nærer og virker dybt afstressende.

Varighed: 35 minutter

Samlet pris
Kr. 685,- pr. person - book HER


Mother to be
En skøn afslappende behandling for både krop og sind.

Denne behandling forkæler både ansigt og krop. Når du har lagt dig godt tilrette på de dejlige, bløde puder masserer vi kroppen i Aromatherapy Associates Renewing Rose oil, der fugtgiver og nærer huden. Ansigtet bliver forkælet med afrensning, en plejende maske og en blid afspændende massage efterfulgt af en fugtgivende dagcreme.

Dyb afstressende behandling for både mor og barn. 80 minutter i himlen.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris
Kr. 1.145,- pr. person - book HER


Hotstone massage
Ved hjælp af varme lavasten masseres du blidt over hele kroppen eller på særlig udvalgte områder. En massageform der trænger dybt ned i musklerne og giver en følelse af dyb afslapning og velvære. Kroppen afspændes, mens lavastenene får varmen til at flyde i kroppen og løsner alle spændinger.

Ved behandling på 80 min. arbejder vi både med varme lavasten og kolde marmorsten, hvilket giver en yderst effektiv massage. Cirkulationen øges og infiltrationer lindres. En afstressende behandling som efterlader dig med fornyet energi.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris
35 minutter kr. 685,- pr. person - book HER

80 minutter kr. 1.145,- pr. person - book HER


Velværemassage
Afspændende velvære massage der efterlader dig dybt afslappet. I massagen vil du opleve forskellige metoder og teknikker, der løsner op for spændinger på særligt udsatte steder. Massagen forøger din blodcirkulation og giver en følelse af fornyet energi samt ren velvære.

Varighed: Vælg imellem 35 eller 80 minutter

Samlet pris
35 minutter kr. 685,- pr. person - book HER

80 minutter kr. 1.145,- pr. person - book HERPure Spa
I behandlingsrummet venter der dig en skøn oplevelse for både krop og sjæl. 

Behandlingen starter med en helsegivende tørbørstning, der effektivt fjerner alle vores døde hudceller og efterlader vores hud utrolig blød og med en rigtig fin glød. Tørbørstning er med til at stimulere vores nerve og lymfesystem, så vi kan få vores affaldsstoffer væk. Efter tørbørstningen er kroppen klar til en skøn og afslappende massage med varme lavasten, som afspænder dine muskler og efterlader kroppen fuldstændig afslappet. Olien er afpasset efter årstiden, kølig i sommervarmen og dejlig lun i vinter kulden. Derefter lægges du på et leje af varme lavasten, der løsner muskelspændinger og giver en dybdegående varme i kroppen. Imens du ligger på lejet får du en dejlig afslappende ansigtsmassage. Denne behandling vil sidde i krop og sjæl længe efter.

Varighed: 80 minutter

Samlet pris
Kr. 1.145,- pr. person - book HER


Aroma & salt bath
Oplev et afslappende og nydelsesfuldt aromabad med æteriske olier samt salt rig på mineraler. Det dejlige varme og velgørende bad omslutter din krop, ømme muskler bliver blødgjort og lindret, mens du nyder kølige, forfriskende bobler, (cava eller frugtspritz) frisk udskåret frugt samt lækre snacks. Vi giver dig en plejende og dybderensende lermaske og næringsrige olier, som du kan påføre ansigtet. Badet har en helsegivende, terapeutisk virkning på krop og sind. En kombination af rene, æteriske olier samt blødgørende salt giver den ultimative indre og ydre velvære.

Vælg imellem:

  • DeStress Afstresning for krop og sind. For ømme, spændte muskler, samt tankemylder.

  • Revive Energiboost. Detoxing, opløftende, samt styrkende for din blodcirkulation.

  • Deep Relax Dyb afslapning. Beroliger nervesystemet. Afbalancerer fysisk og mentalt.

Varighed: 60 minutter

Samlet pris
Single bath kr. 995,- book HER 

Duo bath kr. 1.595,- book HER