Aktiviteter og seværdigheder nær Comwell Kellers Park

Comwell_KellersPark_RAISFOTO_DJI_0642.jpg

Aktivteter på hotellet

Skræddersyet gå- og løberuter
Prioriterer du friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion højt? Så tag med os rundt i hotellets omkringliggende natur. Vi har skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter og lagt dem ind i app’en RunGo, der fortæller og viser dig, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier du skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Den korte distance på 3 km anbefales også til ”walk and talk”, der er et sundt break under et møde eller seminar. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Diverse brætspil
Brætspil er mere populær end nogensinde, og alle kan være med. Vi har et udvalg af forskellige brætspil, som du er velkommen til at låne. Henvend dig blot i receptionen.

Spa- og skønhedsbehandlinger
På Comwell Kellers Park er det muligt at blive forkælet med lidt ekstra luksus i form af flere forskellige spabehandlinger, som har dit velvære i fokus. Vi har højtuddannede spaterapeuter, som tilbyder behandlinger fra top til tå. Det er muligt at vælge i mellem en bred vifte af behandlinger til ansigt, hænder, fødder og resten af din krop. Pris pr. person fra 350 kr.

Jesper Rais

Seværdigheder og attraktioner nær hotellet

Vejle Kunstmuseum
Vejle Kunstmuseum er et kunstmuseum i Vejle, der rummer både ældre og moderne kunst. Samlingerne af maleri og skulptur rummer cirka 1.500 værker. En mindre samling dansk guldalderkunst fra den sidste del af 1800-tallet med flere motiver fra Vejle og omegn udgør en del af samlingerne. Dertil kommer dansk modernisme fra starten af 1900-tallet.

Jellingestenene
Jellingstenene er en samlet betegnelse for to runesten i Jelling ca. 30 min. kørsel fra hotellet. Runestenene udgør sammen med Jelling Kirke og de to kæmpegravhøje Jellingmonumenterne, som er optaget på UNESCO's Verdensarvliste. De to runesten afspejler overgangen fra den hedenske vikingetid til den kristne middelalder. Den mindste runesten er ældst, formentlig fra ca. 950. Den er rejst af kong Gorm den Gamle til minde om hans hustru Thyra Danebod. Stenen er også den ældst bevarede danske kilde, hvor Danmark nævnes i skriftlig sammenhæng. Jellingstenen kaldes også for Danmarks dåbsattest.

Legoland
Legoland er en af ​​Danmarks mest kendte forlystelsesparker, elsket af børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.  

Bridgewalking
Bridgewalking foregår i 60 meters højde og giver udsigt ud over Lillebælt. Du kan tage til Sydney eller til Lillebælt. Begge steder kan du gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet, skibene, udsigten mod land, vinden og vejret. Den svage rysten i broen, når toget kører over broen.

Givskud Zoo
Oplev alverdens dyr på en tur gennem parken, hvor I kan køre i egen bil eller hoppe på safaribussen. Kom helt tæt, når I gør stop ved de forskellige steder og skru tiden tilbage i Danarks største Dinosaurpark.

Økolariet i Vejle
Bliv klog på klimaforandringer, hvorfor de opstår, og hvordan verden forandrer sig. Økolariet er fyldt med nye, sjove måder at lære på, så både børn og voksne er godt underholdt. Der er skiftende udstillinger og gratis entré.

Kulturmuseet i Vejle
Se Haraldskærkvinden, et af verdens bedst bevarede moselig. Og lad børnene udgrave skeletter og gå på skattejagt med metaldektor i den otte meter lange arkæologiske gravekasse. Kulturmuseet i Vejle har også flere skiftende udstillinger og gratis adgang.

Madsby Parken
Midt i Fredericias smukke natur ligger Madsby Legepark, Den Historiske Miniby, Idrætscenter og Monjasa Park. Her venter masser af opevelser for hele familien, som f.eks. en svømmehal med tropisk badeland, en legepark med minigolf og dyr og en miniby med 750 huse, der viser Fredericia som købstad i 1849.

Koldinghus
Koldinghus – Jyllands sidste kongeborg – er meget mere end et museum. Se resterne af ruinen, der fortæller om katastrofebranden i 1808, oplev historien helt tæt på, når der er levende fortællinger i slottes store sale og se de danske konger og dronningers skatte, der vises frem i skiftende særudstillinger. På Koldinghus kan du desuden opleve skiftende særudstillinger, familieaktiviteter i alle skoleferier, koncerter, foredrag, julemarked og et kongeligt udklædningsværksted. I år viser Koldinghus for første gang H.M. Dronningens broderede private værker offentligt i udstillingen ”Dronningens Broderier”.

Museet Kellers Minde
Den lille by Brejning, hvor Comwell Kellers er beliggende, har siden 1899 været præget af De Kellerske Anstalters placering i byen, og de smukke bygninger vidner om et særpræget stykke Danmarkshistorie. I forbindelse med institutionens gradvise nedlukning har man indsamlet effekter, der har været anvendt i åndssvageforsorgen i forbindelse med behandling og pleje. Museet rummer desuden bøger, billeder og anden vidensmateriale fra den specielle historie.

Foto: VejleMuseerne

CKE_Dronefoto.jpg

Oplevelser i naturen nær hotellet

Nærmeste tur i vandet

Kun et smutkast fra Comwell Kellers Park ligger vores smukke havn. Morgenbadning er stort på vores kanter, så få morgendyppet kroppen, inden du går en lille nysgerrig runde i vores stemningsfulde grønne område på vej tilbage til hotellet.

Blot 8 km. fra hotellet ligger Hvidbjerg Strand - i vores øjne Danmarks smukkeste strand! Stranden har sit navn efter Hvidbjerg Klit, som med sin store, hvide, finkornede sandklit 27 meter over havet er helt unik for den jyske østkyst. Stornyd her fra udsigten over skovrige Trelde Næs og den yderste tip af Vejle Fjord.

Nærmeste aktiviteter

Gå en tur ad den historiske rute på vores store grønne områder med de frodige skråninger ved Vejle Fjord og læs undervejs om bygningernes historie. Vi udleverer gerne kort.

Nærmeste seværdigheder

Fjordenhus
Et absolut must i området er det spektakulære Fjordenhus, som rejser sig majestætisk op ad vandet i 28 meters højde og forener kunst og byggeri på havnen i Vejle. Trapperne snor sig som bønnestager, og her er adgang via en smal gangbro. Fjordenhus er tegnet af den verdenskendte dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson (det er også ham med bl.a. Your Rainbow Panorama på AROS i Aarhus).

Børkop Vandmølle
En smuk travetur fra hotellet ligger Danmarks smukkeste vandmølle, som stadig kværner løs, og du kan derfor købe friskkværnet mel med hjem. Læg vejen forbi Ullas have på vej hjem. For 50 kr. får du adgang til en åbenbaring i Ullas sanselige uderum.

Fredericia Vold
Smid traveskoen og kør de 15 km. ind til Fredericia Vold, Nordeuropas bedst bevarede fæstningsanlæg, lige midt i Fredericia. Anlægget er f.eks. den perfekte ramme til en smuk aftengåtur. Start ved Holsteins Bastion og gå hele volden rundt over de otte bastioner - en 4 km. lang tur. Du kan parkere ved Øster Strand.

Nærmeste strøg
Tag ind til Vejle og gå en tur gennem den smukke og indbydende handelsby. Vejle er flere gange kåret som Danmarks bedste handelsby og byder på små, spændende design- og specialbutikker og 300 kendte kædebutikker. Her mangler intet!

Nærmeste golfbane
Uanset om du er begynder, lav- eller højhandicappet, så finder du alle muligheder for golf indenfor en køreradius af kun 30 kilometer. Fra pay-and-play golf til store udfordringer på smukt beliggende, kuperede baner med skove og søer. Der er i reglen plads til green-fee gæster. Vi anbefaler Kellers Park Golf Club, der er beliggende lige ved siden af hotellet med en 18-hullers bane eller en tur på "Danmarks smukkeste golfbane”, Vejle Golf Club, der ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet.