Atmosfærefyldt firmafest ved Vejle Fjord

Comwell Borupgaard, CBO, BTB, business, film, shoot, reklamefilm, statister, konference. møde, stemning, b2b,
Om firmafest på Comwell Kellers Park
Lokation
Børkop mellem Vejle og Fredericia, Sydjylland
Antal værelser
134 (269 overnattende gæster)
Pris
Kuvertpris fra DKK 1.395,- pr. person (selskabspakke)
Bonusinfo
Mulighed for at kombinere med spa før eller efter firmafest til fordelagtig pris for gæsterne
Lokation
Børkop mellem Vejle og Fredericia, Sydjylland
Antal værelser
134 (269 overnattende gæster)
Pris
Kuvertpris fra DKK 1.395,- pr. person (selskabspakke)
Bonusinfo
Mulighed for at kombinere med spa før eller efter firmafest til fordelagtig pris for gæsterne

Atmosfærefyldt, hyggeligt, moderne

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost. Eller slet og ret rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Comwell Kellers Park lægger hjertensgerne hus til dem alle. 

De fire festlokaler på vores stil- og stemningsfulde hotel har alle en pragtfuld udsigt til fjord og skov fra enorme vinduespartier, som lader naturen blive en naturlig del af selskabet. Og vi bestræber os altid på kun at have én fest ad gangen, så I får det fuldt fortjente fokus.

Vores store festlokale har en skillevæg, så I med et selskab på 50-60 gæster har mulighed for at spise i ét lokale og herefter åbne op til et andet, hvor her er gjort klar til fest, f.eks. med bar. Og herfra kan I bare gi’ den fuld festgas!

På skråningen ned mod fjorden kan I lade jeres firmafest komme godt fra start og byde velkommen på terrassen eller i haven med et glas bobler med mageløs udsigt til fjord og smukke, grønne trækroner.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Men først lidt planlægning af jeres firmafest

Kontakt os så snart I har sat jer på en dato og lad os mødes, så I kan opleve vores rolige, atmosfærefyldte hotel i de enestående omgivelser til fjord og skov. Til vores møde taler vi jeres ønsker igennem, f.eks. til menuen og eventuelle allergener eller særlige behov vi skal tage hensyn til. Og vi sparrer naturligvis også gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest, for vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt! Herfra kan kontakten sagtens foregå på mail eller telefon.


Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Opdækningen får I præcis som I vil have den. Runde borde, lange borde eller U-formation, farve på dug, lys og servietter (og hvordan de skal foldes), femarmede lysestager eller bloklys og valg af blomster eller anden dekoration er alt sammen op til jer. I prisen for et aftenarrangement er den klassiske opdækning med hvide stofduge og -servietter, bloklys og blomster inkluderet.

Vi er naturligvis altid åbne for nye ideer! Og har bl.a. lagt hus til temafester og Award-shows, hvor vi har hjulpet med al opsætning mod et tillæg.

En effektfuld og populær detalje til firmafest på Comwell Kellers Park er vores LED-lys bag gardinerne, som kan lyse i jeres virksomheds farver og det blide lys er med til at understrege den hyggelige stemning.

Ønsker I særlige indslag som photo booth, MySelfie, DJ eller bands, kan vi også hjælpe jer med det. Faktisk har vi et par bands, vi særligt kan anbefale, og som vi ved kan spille op til rabalderfest.

I alle festlokaler har vi højttalere, som kan spille baggrundmusik fra jeres playliste under middagen.

Centralværkstedet Smedien Aarhus

Jesper Rais

Firmafest i køkkenet

Køkkenchefen foreslår en menu ud fra jeres ønsker og de råvarer, der er i sæson. Vores køkken er kendt for et højt gastronomisk niveau og et tsort fokus på økologi og bæredygtighed. F.eks. får vi vores økologiske kød fra Grambogaard og flere af vores råvarer fra de lokale gårde. Og smagen er naturligvis altid til UG med kryds og slange.

Middagen kan vi enten servere på tallerkener eller som delemad på fad. Det sidste giver en herlig afslappet stemning ved bordene, helt som I ønsker.


Teambuilding og aktiviteter før jeres firmafest

Begynd jeres firmafest med et sjovt og lærerigt cocktailkursus, hvor I shaker og stirrer (og smager) lidt på de våde varer. Eller oplev den allestedsnærværende gin eller øl fra mikrobryggeri med en smagning, der får alle nuancerne i spil.

Zen out med yoga på plænen med udsigt til mageløs fjord og skov. Eller tag en tur i spaen med aktiviteter som saunagus, lerbad og vandaerobic. Og endelig har vi et historisk indslag til jeres firmafest. Vores flotte bygninger er oprindeligt et omsorgshjem, i folkemunde ’tosseanstalt’, for åndssvage og udviklingshæmmede. Tag på historisk vandring og hør bl.a. den spændende fortælling om, hvorfor de selvforsynende De Kellerske Anstalter blev betragtet som mønsteranstalt i Europa med bl.a. eget landbrug, bageri og dampvaskeri.

De nævnte aktiviteter kan også tilbydes som ledsagerture. Har I særlige ønsker til aktiviteter før jeres firmafest, finder vi selvfølgelig ud af det.

Sammen med vores samarbejdspartner, Coastzone, kan vi desuden tilbyde forskellige former for teambuilding.


Firmafest i spa'en

Før eller efter en veloverstået fest har I måske brug for lidt forkælelse for fuld damp. Nyd en tur i vores eksklusive AquaSpa med bl.a. shower walk, urtesauna, dampabad, udendørs hot tub og sandstrand med lysterapi. Spaen fås til en særlig fordelagtig og meget afslappende pris for gæsterne til jeres firmafest.

Og hold så en firmafest, der går over i historien!

Selskabspakker

På Comwell Kellers Park er vi mestre i at holde i fest. Og vi tilbyder mange måder at gøre det på. Tag et kig på vores festmenu og de forskellige tilkøb, så vi kan skabe lige den firmafest, I ønsker.

Se vores selskabspakker