Bryllup på Comwell Klarskovgaard

Jesper Rais
Om bryllup på Comwell Klarskovgaard
Lokation
Korsør, Vestsjælland
Vibe
Romantisk og retro. Omgivet af designklassikere og smuk natur.
Max. antal gæster
96 ved runde borde. 180 med anden opstilling (104 værelser)
For kunst- og design-aficionados
Designklassikere og original kunst af Robert Jacobsen, Peter Brandes, Hans Scherfig m.fl.
Lokation
Korsør, Vestsjælland
Vibe
Romantisk og retro. Omgivet af designklassikere og smuk natur.
Max. antal gæster
96 ved runde borde. 180 med anden opstilling (104 værelser)
For kunst- og design-aficionados
Designklassikere og original kunst af Robert Jacobsen, Peter Brandes, Hans Scherfig m.fl.

Her kan I blive viet i strandkanten

Lad Storebælt bruse i stedet for kirkeorglet, og hold en smuk og meget romantisk vielse og bryllupsreception i strandkanten ved Klarskovgaard. Instagram gløder! Og jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder.

Til bryllupsmiddagen kan I byde bryllupsgæsterne velkommen med et glas bobler på vores store træterrasse med udsigt til vand, korngule marker og Storebælt.

Jesper Rais

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Cirka to måneder før brylluppet mødes vi og planlægger alle detaljer. Køkkenchefen medbringer et menuforslag, for parrene har ofte brug for inspiration.

Vores køkken er forankret i økologi og bæredygtighed. Vi får mange af vores råvarer fra de lokale gårde og glæder os over dét væld af guld, de forskellige måneder byder på. Bl.a. ramsløg i foråret, jordbær om sommeren og svampejagt i efteråret (og vi pukker selv alt hvad vi kan derude!).

Brudepar på rundvisning bliver altid meget overvældet, når de besøger os. Det rammer dem, hvor meget vi tilbyder, og hvor meget vi kan. Og ofte oplever vi, at mange gode ideer simpelthen opstår på stedet. Blandt vores brudepar er her mange københavnere, der falder pladask for vores storslåede omgivelser væk fra byen og den helt særlige, originale og yderst stilfulde retro-stemning.

Centralværkstedet Smedien Aarhus

Jesper Rais

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

I har ofte ’hele hytten’ for jer selv. Den store opholdsstue og restaurant med loft til kip og enorme vinduespartier med udsigt til skov og Storebælt. Men trods det højloftede festlokale er her varmt og hyggeligt.

Vi er et meget populært bryllupssted, så I skal være tidligt ude, for at få dén lørdag, I ønsker. Det får mange par til at vælge et fredagsbryllup i stedet. Og så er vores unikke sted ikke mindst velegnet til et rigtigt ’Winter Wonderland’ med knitrende ild i pejsen og vaskeægte ’skihytte’-stemning, mens det rusker derude!

Vi dækker op med runde bord med plads til 8 ved hvert bord. Men vi ser flere og flere brudepar, der ønsker at understrege den rustikke stemning med kvadratiske træborde, der spiller godt sammen med de varme, gule mursten, og som ikke mindst giver masser af albueplads bordet rundt. Vi følger så vidt muligt det udtryk, I har valgt, og som I f.eks. har vist os på et billede. Er det særligt ekstravagant, koster det lidt ekstra.

Bordpynt og dekoration

Mange par vælger at ’trække naturen indenfor’ med grene til dekoration og lade de rå, rustikke træborde stå nøgne. Andre vælger at supplere med en blondeløber. Men ellers fremstår vores festlokale både charmerende og stilfuldt i sig selv og behøver ikke det store.

Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så idyllisk ved vores svalegang eller på den brede trappe indendørs. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse, brudesuiten med udsigt til Storebælt. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-brunch (for nogen fik måske lidt mere end andre…) og gaveudpakning i herlig afslappet stemning med resten af selskabet.

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Tag derfor et kig på vores forskellige selskabspakker, sæsonmenuer og tilkøb, og kontakt os hurtigst muligt, så vi kan aftale, hvornår vi skal mødes og begynde planlægningen af jeres drømmebryllup.

Se vores selskabspakker