Bryllup på Comwell Køge Strand

Om Bryllup på Comwell Køge Strand
Lokation
Køge Strand, Østsjælland
Max. antal gæster
450 (min. 20) personer, 127 værelser
Pris
Fra 278 ,- pr. person
Bonus
Bliv viet ved stranden
Lokation
Køge Strand, Østsjælland
Max. antal gæster
450 (min. 20) personer, 127 værelser
Pris
Fra 278 ,- pr. person
Bonus
Bliv viet ved stranden

Romantik ved strand og have

Comwell Køge Strand ligger blot 300 meter fra strandkanten, hvor selve vielsen og en stemningsfyldt reception kan foregå - og hvor ikke mindst jeres bryllupsfotograf har mulighed for rigtig at boltre sig og få taget nogle flotte bryllupsbilleder. Og ingen af selskabets instagrammere kan dy sig for at klikke løs i sandet!

Strandbryllup er blot én af mulighederne. I kan også vælge en vielse og bryllup i haven på ét af vores grønne områder eller få sat et telt op på vores plæne. Et romantisk havebryllup tæt ved strand, sand og vand – mere romantisk bliver det næsten ikke. I får det som I vil have det - og vi har prøvet lidt af hvert, for vi oplever, at flere og flere par vælger et udendørs bryllup. Og inviter bare! Vi kan huse rigtig mange, både ude og inde, faktisk helt op til 450 gæster.

Hotellets store, luftige terrasser er bl.a. indrettet med smukke Luxembourg-havemøbler fra Fermob og hvide, klassiske Skagensmøbler. Alt sammen med til at understrege ’the easy breeze’ og strand-feeling. Hotellet ligger meget centralt, bare 10 minutter fra centrum og S-tog, og her er masser af gratis P-pladser ved hotellet.

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Kom og se hvordan det føles i maven! Og book et møde og lad os vise jer de mange muligheder i vores festlokaler.

Vores køkken holder et højt gastronomisk niveau med fokus på bæredygtighed. Eksempelvis får vi vores økologiske kød fra Grambogaard og råvarerne er overvejende lokale. Den endelige menu sammensætter vi naturligvis efter jeres ønsker.

Reception og bryllupsfest

Vi har sammensat to pakker, der passer til en reception og en bryllupsfest. Det kan være et godt udgangspunkt for en nærmere snak, og hos os kan I også vælge cocktailbar med bartendere (cocktails aftales på forhånd) ligesom vi gerne hjælper med kontakt til bl.a. live musik og underholdning.

Min. 50 personer
(2½ timers arrangement)

Sæsonens små lækre snacks

Skåret frugt

Bryllupskage

Pris: 278 ,- pr. person eller 498 ,- pr. person inkl. øl, vand og vin ad libitum under receptionen


(Der kan forekomme tillæg ved særlig pynt på kagen)

(8 timers arrangement)

Velkomstdrink

Et glas champagne

Menu:

Forret
Knoldselleri capacio – skaldyrs salat – dild mayo – kartoffel chips

Hovedret
Farseret kyllingebryst og glaceret svinekæbe
karotter – forårsløg – ærtepuré – kalve glace
Kartoffel eller bønner, vælg mellem:
Pommes Anna – rissoles - bønnecassoulet

Dessert
Gateau Marcel
vaniljeis – bær – knas

Lækker vinmenu

udvalgt af restaurantchefen ad libitum under hele middagen

Aftenkaffe/te med avec

Bar (2 timer)

Øl, vand, husets vine og udvalgt spiritus

Natmad

Pris: 1.398 ,- pr. person

Lyse lokaler med plads til middag og dans

The sky is the limit – og her er højt til himmelen hos Comwell Køge Strand! Op ad trappen (og lidt tættere på himlen) finder I vores festlokale på 1. sal med et pragtfuld lysindfald udsigt til vand og eng fra alle vinduer. Fra lokalet er her udgang til en stor terrasse, som er oplagt til bryllupsfotos. På terrassen er det også meget populært at forevige selskabet i et stort fællesfoto, hvor fotografen altid ender med at kravle op i brandtrappen!

I vores store sal i stuen er her højt til loftet med flotte hvælvinger, god plads til scene, DJ og dansegulv – og fra salen er her direkte udgang til vores store terrasse. Alt sammen med udsigt til dét, vi ser som en ren foræring: strand, vand og engområder. Salens størrelse kan justeres efter antallet af gæster.

Endelig har vi et mindre, mere intimt og hyggeligt lokale til små selskaber med adgang til vores stilfulde, men afslappede loungeområde.

Vi dækker som udgangspunkt op med runde borde med plads til 10 ved hvert bord. Duge, servietter og lys er klassiske hvide.

Bryllupspynt og dekoration

Vores bryllupslokaler fremstår elegante i sig selv og behøver ikke det store. Nogle vælger at booke lokalet dagen før for at gøre det klar med bordkort og blomster, men I er naturligvis også velkomne til at overlade det hele til os. Vores erfarne og kompetente bryllupsplanlægger hjælper jer igennem alle valg, I skal træffe - både med hensyn til bordpynt, musik, underholdning, bryllupsmenu, osv.

Nyd festen og gå omkuld i dejlige værelser

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker mod enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse. Vågn som Hr. og Fru til dagen-derpå-morgenmad og gaveudpakning i herlig, afslappet strandhotelstemning med resten af selskabet. Ingen behøver at tænke på at skulle køre hjem eller bøvle med taxaer og bus. Hos Comwell har både I og gæster nemlig mulighed for at kombinere bryllup med overnatning i smukke rammer. Med en hotelovernatning får I en god og afslappende måde at slutte en dejlig fest af på.

Vinterbryllup i 'dramatisk' setting

Har I lyst til at kaste jer ud i noget vintervildt og anderledes, indbyder Comwell Køge Strand også til et yderst stemningsfuldt vinterbryllup i årets mørke måneder, hvor himmel og hav igen bidrager med enestående, karakterfulde rammer. Hold f.eks. bryllupsreception i vores hyggelige pejsestue omgivet af havestuen. Og lad fakler, bålfade og lyskæder stråle om kap med jer (også selvom det ikke når jer til sokkeholderne!).

Mulighederne er mange

Vi har stor erfaring med at holde fester og tilbyder mange muligheder for at I kan få præcis den bryllupsfest, I drømmer om.

Læs mere om vores selskabspakker

Vilkår

Selskabspakken er for minimum 20 personer og er med udgangspunkt i separat lokale.

Derudover gælder følgende vilkår:

 • Projektor kan lejes for 500 ,-

 • Der er følgende stik tilgængelig: HDMI og VGA.

 • For at få den bedste oplevelse ved brug af vores AV-udstyr anbefaler vi at komme og teste udstyret inden arrangementet begynder.

 • Vi anbefaler altid at have en backup på USB-stik, som kan benyttes på en af hotellernes pc'er.

 • Vores tekniske chef kan kontaktes for test af udstyr. Telefontid ml. 10-14 på hverdage på telefonnummer 51 57 73 88.

 • Mikrofon kan lejes for 650 ,- (headset eller håndholdt). Vi anbefaler at leje mikrofon til tales/indslag ved større arrangementer med over 50 gæster.

 • Scene kan lejes for 2.000 ,- Største mulige scene er 4 x 8 meter.

 • Uplights kan lejes for 250 ,- pr. stk. ved minimum 12 stk. og 300 ,- ved minimum 6 stk.

 • Valg af bordopstilling (runde borde, langborde eller U / E bord) afstemmes senest 14 dage inden arrangementet

 • Bordkort og bordplaner bedes afleveret senest 2 dage inden arrangement.

 • Husk tydelig markering af eventuelle allergier og toastmaster på bordplanen samt hvordan bordene ønskes placeret ift. rummet.

 • Blomster kan bestilles gennem hotellet. Dette aftales ved samtalen om menuen.

 • Medbringes blomster selv, er det vigtigt, at blomsterne afleveres i klar vase med vand lige til at sætte på bordene.

 • Øvrig pynt afleveres senest 2 dage inden festen. Vi kan placere bordpynt i et rimeligt omfang.

 • Børn til og med 4 år er uden beregning.

 • Børn fra 5 år til og med 12 år får 50% på pakkeprisen ved bestilling af menuen.

 • Comwell Køge Strand byder ind med al forplejning til jeres arrangement.

 • Det er ikke tilladt at medbringe egen snacks, spiritus, hjemmebagt kage etc.

 • Menuen tallerkenserveres 1 gang pr. ret.

 • Ved servering af hver ret præsenteres maden af kokken.

 • Allergier/kosthensyn bedes meldes senest 12 dage inden arrangementet.

 • Vin skænkes, når gæsterne har sat sig til bords. Herefter sørger vores tjenere for at fylde op løbende - medmindre andet er aftalt.

 • Vi skænker ikke drikkevarer under taler/indslag. Det er derfor vigtigt, at toastmaster afstemmer taler med vores tjenere på dagen.

 • Samlet navneliste med for- og efternavn på overnattende gæster skal sendes senest 4 uger inden arrangementet, medmindre andet er aftalt ved samtalen om menuen. Herefter forholder vi os ret til at annullere værelser i reservationen.

 • Husk tydelig fordeling af værelserne af dobbelt-/enkelt-værelser.

 • Ved opredning på værelset (max 1 opredning pr. værelse) tillægges 200 ,- for større værelseskategori og 250 ,- for opredningen.

 • Bemærk venligst, at vi ikke anbefaler opredning til voksne.

 • Vi kan ikke garantere flere værelser eller andre værelseskategorier, medmindre de er bestilt på forhånd.

Generelle annulleringsbetingelser

At holde en fest betyder meget. Også økonomisk. I Comwell giver vi dig fuld tryghed i hele processen, og du kan allerede nu orientere dig i vores betingelser, så du føler dig sikker fra start til slut. Det gælder f.eks. spørgsmål om annulleringsbetingelser, betaling og behov for at nedjustere antal gæster.

Generelle annulleringsbetingelser