Konge firmafest ved kongeslottet i Kolding

RS14404_10949_e26430d93c24aba.jpg
Om firmafest på Comwell Kolding
Lokation
Kolding, Sydjylland
Max. antal gæster
800 og 180 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 975,- for fuld pakke inkl. velkomst og fri bar
Bonusinfo
400 P-pladser. Slyngelstue med dart, pool og bordfodbold i kælderen
Lokation
Kolding, Sydjylland
Max. antal gæster
800 og 180 værelser
Pris
Kuvertpris fra: DKK 975,- for fuld pakke inkl. velkomst og fri bar
Bonusinfo
400 P-pladser. Slyngelstue med dart, pool og bordfodbold i kælderen

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding - og helt sikkert rabalderfest!

Naturen gør sit. Og indretningen gør underværker. Med sikker hånd og høj kvalitet, afstemte farver og et væld af skønne designermøbler er scenen sat til en firmafest med WOW og KAPOW.

Vi kan tilbyde flere forskellige festlokaler, bl.a. vores store restaurant med kig til fjorden og skoven. Festlokalet er helt nyindrettet og kan gøres større eller mindre, alt efter behov. Og fra lokalet er her udgang til vores store terrasse lige ud til skoven og grønne områder, hvor I f.eks. kan nyde kaffen.

Vi har indrettet udenfor med hyggelige møbler og skabt lidt intim ’hulestemning’, der når tusmørket falder på blot understreges yderligere af bålfade, lanterner og fakler. Og se, om I kan undgå at blive revet lidt med af stemningen!

Et hus med det hele

Alle festlokaler på Comwell Kolding har den lyse skandinaviske stemning og er smagfuldt, klassisk indrettet. Og ét af lokalerne har direkte adgang til vores ’slyngelstue’ i underetagen med dart, pool og bordfodbold.

Trods vores store hus vil I opleve en meget intim stemning. Her er simpelthen hyggeligt, godt hjulpet på vej af vores medarbejdere, som er her fordi de kan lide det. Og husets hjertevarme slår alt.

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Men først lidt planlægning af jeres firmafest

Når I har fundet en dato og firmafestens formål (ud over rabalderfest) er defineret, kontakter I os og vi aftaler en dag, hvor I kan komme og se de mange muligheder.

Det er også her I møder restaurantchefen og får menuforslag med hjem. Og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det.

Vi sparrer gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. Vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt!

Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.


Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Vores festlokaler er smukke som de er. Men I kan naturligvis transformere jeres festlokale præcis som I ønsker det. Vores gulv kan f.eks. køres op til en tribune og give jeres firmafest et helt unikt udtryk. Opstilling af borde afhænger af, hvor mange I er og derfor anbefaler vi ikke kun runde borde.

Og herfra er det altså bare at gi’ den festgas! Med stor succes og festgaranti har vi prøvet lidt af hvert. Vi har haft street food-tema med madboder, har sendt 400 mennesker rundt i huset med forskellige musiktemaer i hvert lokale, f.eks. New Orleans-jazz, dansktop og rock - og mad, der naturligvis passede til! Ja, vi har sågar firet en direktør ned fra loftet som en anden James Bond, haft elefanter og biler på scenen. Og badet det hele i røg og konfetti.

RS17781_comwell-kolding-2018-021.jpg

Firmafest i køkkenet

De gode fester ender altid i køkkenet. Men hos os begynder de her. Vores køkken er kendt for et højt, gastronomisk niveau og vores herlige kokke, anført af køkkenchef Torben og souschef Ninna, der med humor og hjertevarme styrer køkkenregionen og går ’til fadet’ med virkelyst, kreativitet og nysgerrighed. Og, ikke mindst, solid erfaring. Erfaringen er nemlig helt afgørende, når man, som vi, laver mad til mange. Det er noget helt andet end at lave mad til to. Vi ved, hvad der virker og garanterer, at alle får varm mad på samme tid.

Løftestangen i vores køkken er bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og alle øvrige råvarer er lokale eller i hvert fald ikke hentet længere væk end Danmark. For dét der med jordbær i januar, det dur bare ikke.

I kan få maden serveret præcis, som I vil have det. ’Traditionel’ tallerkenservering med 4-5 retter, den populære delemad på fade som giver en skøn, afslappet stemning ved bordene eller street food. Intet er umuligt.


Ud og hjem fra firmafest

Comwell Kolding ligger centralt placeret i byen (og landet) og er nemt at komme til og fra, både med offentlig transport fra Kolding station og bil.

Og hold så en firmafest, hvor I på mandag kan mødes og sige: Hold nu fest, en fest!

Selskabspakker

Mulighederne er mange - men det er rart at starte et sted. Så tag et kig på vores mange selskabspakker og lad jer inspirere, så vi kan tale videre om, hvordan vi gør jeres næste firmafest til en kongefest!

Se selskabspakker