Konge firmafest ved kongeslottet i Kolding

Om firmafest på Comwell Kolding

Lokation
Kolding, Sydjylland

Max antal gæster
800

Antal værelser
180

Pris
Kuvertpris fra: DKK 975,- for fuld pakke inkl. velkomst og fri bar 

Bonusinfo
400 P-pladser. Slyngelstue med dart, pool og bordfodbold i kælderen

-restaurant-mad-kolding-jylland-0004

Comwell Kolding er skabt til firmafest

Naturen gør sit. Og indretningen gør underværker. Med sikker hånd og høj kvalitet, afstemte farver og et væld af skønne designermøbler er scenen sat til en firmafest med WOW og KAPOW.

Vi kan tilbyde flere forskellige festlokaler, bl.a. vores store restaurant med kig til fjorden og skoven. Festlokalet er helt nyindrettet og kan gøres større eller mindre, alt efter behov. Og fra lokalet er her udgang til vores store terrasse lige ud til skoven og grønne områder, hvor I f.eks. kan nyde kaffen.

Vi har indrettet udenfor med hyggelige møbler og skabt lidt intim ’hulestemning’, der når tusmørket falder på blot understreges yderligere af bålfade, lanterner og fakler. Og se, om I kan undgå at blive revet lidt med af stemningen!

Alle festlokaler på Comwell Kolding har den lyse skandinaviske stemning og er smagfuldt, klassisk indrettet. Og ét af lokalerne har direkte adgang til vores ’slyngelstue’ i underetagen med dart, pool og bordfodbold.

Trods vores store hus vil I opleve en meget intim stemning. Her er simpelthen hyggeligt, godt hjulpet på vej af vores medarbejdere, som er her fordi de kan lide det. Og husets hjertevarme slår alt.

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Når I har fundet en dato og firmafestens formål (ud over rabalderfest) er defineret, kontakter I os og vi aftaler en dag, hvor I kan komme og se de mange muligheder.

Det er også her I møder restaurantchefen og får menuforslag med hjem. Og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det.

Vi sparrer gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. Vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt!

Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Vores festlokaler er smukke som de er. Men I kan naturligvis transformere jeres festlokale præcis som I ønsker det. Vores gulv kan f.eks. køres op til en tribune og give jeres firmafest et helt unikt udtryk. Opstilling af borde afhænger af, hvor mange I er og derfor anbefaler vi ikke kun runde borde.

Og herfra er det altså bare at gi’ den festgas! Med stor succes og festgaranti har vi prøvet lidt af hvert. Vi har haft street food-tema med madboder, har sendt 400 mennesker rundt i huset med forskellige musiktemaer i hvert lokale, f.eks. New Orleans-jazz, dansktop og rock - og mad, der naturligvis passede til! Ja, vi har sågar firet en direktør ned fra loftet som en anden James Bond, haft elefanter og biler på scenen. Og badet det hele i røg og konfetti.

Firmafest i køkkenet

De gode fester ender altid i køkkenet. Men hos os begynder de her. Vores køkken er kendt for et højt, gastronomisk niveau og vores herlige kokke, anført af køkkenchef Torben og souschef Ninna, der med humor og hjertevarme styrer køkkenregionen og går ’til fadet’ med virkelyst, kreativitet og nysgerrighed. Og, ikke mindst, solid erfaring. Erfaringen er nemlig helt afgørende, når man, som vi, laver mad til mange. Det er noget helt andet end at lave mad til to. Vi ved, hvad der virker og garanterer, at alle får varm mad på samme tid.

Løftestangen i vores køkken er bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og alle øvrige råvarer er lokale eller i hvert fald ikke hentet længere væk end Danmark. For dét der med jordbær i januar, det dur bare ikke.

I kan få maden serveret præcis, som I vil have det. ’Traditionel’ tallerkenservering med 4-5 retter, den populære delemad på fade som giver en skøn, afslappet stemning ved bordene eller street food. Intet er umuligt.

Teambuilding før firmafest

Med Comwell Koldings enestående beliggenhed kan I næsten ikke se skoven for bare muligheder i det grønne, f.eks. til teambuilding og fysiske aktiviteter, der rører alle muskelgrupper. Og vigtigst af alt: Lattermusklerne.

Fjorden i vores baghave indbyder til sejlads (eller måske noget, der er endnu vildere til selskabets vovehalse) og GPS-løb er helt ude i skoven.

Efter en sjov, tankevækkende, lærerig dag med faglige oplæg eller en aktivitet, f.eks. teambuilding, går I på værelset og gør jeg klar til festen som efter sådan en forrygende dag kun kan blive til en forrygende aften!

Unikke muligheder for ledsagerture i Kolding

Mens I f.eks. har kick off, har ledsagerne en day off med masser af muligheder for skønne ledsagerture. Kolding har f.eks. den første autoriserede (og mest præmierede) vingård i Danmark. Skærsøgaard ligger i en smeltevandsdal i indre Kolding Fjord og fremstiller skønne, mousserende kvalitetsvine. Her kan ledsagerne besøge vinbonden, Sven, og hans gård. Og smage stedets stolthed, DONS, opkaldt efter gårdens beliggenhed.

En ledsagertur kan også gå til Trolden Destilleri og Bryghus, hvor her er smagsprøver på brygmesterens øl, gin eller Single Malt, håndlavet og brygget efter gamle metoder. Oplagt på vores kanter er naturligvis ’det jyske Louisiana’, vores flotte kunstmuseum, Trapholt, ved Kolding Fjord. Eller wellness (før festen og Comwellness) på Dronning Dorotheas Badstue.

Ud og hjem fra firmafest

Comwell Kolding ligger centralt placeret i byen (og landet) og er nemt at komme til og fra, både med offentlig transport fra Kolding station og bil.

Og hold så en firmafest, hvor I på mandag kan mødes og sige: Hold nu fest, en fest!