Centralt, natur og spa

Spar 20%

Comwell Korsør

Pusterum med Spa

Nærvær, Natur, Spa.  

Lige nu kan du spare 20% på et Pusterum med Spa: Ophold med adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.   

Spar 20%

Comwell Korsør

Pusterum

Nærvær, Natur, Golf.  

Lige nu kan du spare 20% på et Pusterum: Overnatning med morgenmad i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.   

Spar 20%

Comwell Korsør

Pusterum med Smag

Nærvær, Natur, Golf.  

Lige nu kan du spare 20% på et Pusterum med Smag: Ophold med 2-retters middag og morgenmad i alle weekender i oktober samt på hverdage i uge 42.   

Coronavirus håndtering: Du kan være tryg, når du bor hos os

Vi har iværksat udvidede rengøringsprocedurer på alle hoteller.

Vi har opsat ekstra dispensere til hånddesinfektion på alle vores hoteller.

Vi har sikret god plads mellem bordene i vores restauranter.

Vi har sørget for fast-checkout, så du kan undgå kø, når du checker ud.

Velkommen på Comwell Korsør

Comwell Hotel Korsør ligger centralt i landet i det vestlige Sjælland tæt på Storebælt. Hotellet er bygget op omkring Tårnborg Gods og emmer af charme og liv. Hotellet ligger blot 1,5 km fra Korsør Station og har én af Danmarks ældste 18-hullers parkgolfbaner i baghaven. På hotellet finder du en lækker spa med alle moderne faciliteter og mulighed for behandlinger.

Billeder af værelser

Seværdigheder i og omkring Korsør

Vi ligger i nærheden af nogle af Danmarks mest populære seværdigheder. Du kan blandt andet besøge:

Restaurant med et moderne touch

Restauranten på Comwell Korsør serverer rustik mad baseret på lokale råvarer. Der er plads til 160 personer. Restauranten er moderne indrettet med designmøbler. Når vejret tillader det, kan du spise på den store udendørs terrasse, hvor vi også gerne griller.

Vores restaurant er kendt for vores mange signaturretter, og der skiftes jævnligt menu tilpasset årstiden. Der tilbydes både a la carte og buffet. Morgenbuffet serveres som en stor brunchbuffet – der får et ekstra spark i weekenderne.

Billeder af Comwell Korsør

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. Gavekort kan dog ikke benyttes til betaling af forudbetalte ophold.

Vores gavekort er gyldigt i 3 år efter udstedelse og kan ikke ombyttes til kontanter.

Det tager kun 1 minut at bestille et gavekort. Så snart betalingen er gået igennem, modtager du gavekortet med e-mail. Når du har modtaget gavekortet, kan du printe det ud og skrive modtagerens navn på gavekortet. Vi har sørget for, at gavekortet er flot designet.

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.