Spa er på nuværende tidspunkt lukket grundet nedbrud

Spar 20%

rs24450_comwell_raisfoto_cbo_spa
Comwell Korsør

SommerSpa

Spar 20% på SommerSpa.

Mærk selv hvordan tiden bliver opløst fra et hot tub i vores udendørs spahave eller fra en plads i vores charmerende sauna med naturudsigt. Og vil du skrue nydelses-termostaten op på max, tilbyder vi en række kropsbehandlinger for både solo og par. 

Spar 20%

comwell-korsor
Comwell Korsør

Sommer Smuttur

Med Tårnborg Gods i forhaven og det bølgende Storebælt i nærheden, er der lagt op til ro og afslapning med manér, når du holder sommerfri på Comwell Korsør. Og vi står altid klar til at byde dig velkommen, og sørge for at dit ophold bliver fyldt med fordybelse og forkælelse.

Nemt at ændre planer

rs24561_comwell_odense_raisfoto_3760-fit
Comwell Korsør

Fuld fleksibilitet

Vi gør det nemt for dig at planlægge din sommerferie hos os. Derfor har vi opsat yderst fleksible ændringsbetingelser til sommeren, så du omkostningsfrit kan ændre din booking på vores sommertilbud helt frem til ankomstdagen. 

Brug naturen omkring hotellet, til at slappe af og lade op, inden dit møde, eller i pauserne mellem møderne.

Praktisk Information om dit ophold

For at gøre dit ophold så behageligt som muligt, har vi samlet en oversigt over praktiske informationer og faciliteter på Comwell Korsør

h

Velkommen på Comwell Korsør

Comwell Hotel Korsør ligger centralt i landet i det vestlige Sjælland tæt på Storebælt. Hotellet er bygget op omkring Tårnborg Gods og emmer af charme og liv. Hotellet ligger blot 1,5 km fra Korsør Station og har én af Danmarks ældste 18-hullers parkgolfbaner i baghaven. På hotellet finder du en lækker spa med alle moderne faciliteter og mulighed for behandlinger.

Billeder af værelser

_hotel-comwell-middelfart-mad-restaurant-059

Restaurant med et moderne touch

Restauranten på Comwell Korsør serverer rustik mad baseret på lokale råvarer. Der er plads til 160 personer. Restauranten er moderne indrettet med designmøbler. Når vejret tillader det, kan du spise på den store udendørs terrasse, hvor vi også gerne griller.

Vores restaurant er kendt for vores mange signaturretter, og der skiftes jævnligt menu tilpasset årstiden. Der tilbydes både a la carte og buffet. Morgenbuffet serveres som en stor brunchbuffet – der får et ekstra spark i weekenderne.

Billeder af Comwell Korsør

hotel-comwell-korsor-020

Giv et gavekort der skaber minder

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret, til én du holder af eller måske dit arbejdsteam? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

Vores gavekort kan bruges som hel eller delvis betaling for et hvilket som helst ophold på vores hoteller, på en middag i én af vores restauranter eller en tur i spaen. Gavekort kan dog ikke benyttes til betaling af forudbetalte ophold.

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.

5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Tilbud, koncerter og foredrag som kun er for klubmedlemmer.