Bryllup på Comwell Roskilde

Om bryllup på Comwell Roskilde
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 personer (159 værelser)
Pris
Fra 799,- pr. person
Bonus
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.00.
Lokation
Roskilde, Østsjælland
Max. antal gæster
200 personer (159 værelser)
Pris
Fra 799,- pr. person
Bonus
Magisk solnedgang ved fjorden. Fest i slyngelstuen efter kl. 03.00.

Hjemligt og hyggeligt bryllup ved Roskilde Fjord

Luk øjnene. Og forestil jer at lade jeres ja’er runge i det magiske og sagnomspundne fjordland. Velkommen til bryllup på Comwell Roskilde!

Romantikken blomstrer, når tepavillonen i hotellets hjerte sætter scenen til en stemningsfuld vielse, hvor familie og venner danner en krans af kærlighed omkring jer. Og champagnen sables, så snart I forkyndes ægtefolk at være.

Comwell Roskilde er et stilfuldt, moderne fjordhotel, omgivet af grønne skråninger ved Roskilde Fjord. I tidernes morgen var her højskole, men hotellet har for længst børstet morgensamling og folkedans af sig. Nu samles selskaber til brudevals og en uforglemmelig bryllupsfest i betagende smukke og meget hyggelige rammer. 

Men først lidt bryllupsplanlægning...

Kontakt os, så snart I har sat en dato på jeres 'I do', så vi kan komme i gang med ’to do’. Og gerne 4-6 måneder før, så vi får god tid til at planlægge jeres store dag. Vi aftaler et møde, hvor vi taler dagen igennem fra start til slut. I møder køkkenchefen, og vi hører om alle jeres ønsker og tanker!

Et køkken på højt niveau

På Comwell Roskilde arbejder vi ud fra en bæredygtig profil, hvor køkkenet stræber mod, at den samlede mængde indkøbte råvarer er 30-60% økologisk. Køkkenet følger sæsonerne og prioriterer at bruge lokale landmænd.

Har I eller jeres gæster særlige madbehov, som fx vegansk eller allergier, kan vores dygtige kokke sagtens kreere noget lækkert, bare vi ved det, forud for jeres fest.

Fest til den lyse morgen

Hos os har du mulighed for at feste til den lyse morgen – jeres selskabslokale er til rådighed til kl. 03.00 og derefter kan festen fortsætte i et af vores fællesområder som f.eks. vores ”slyngelstue”, hvor der er bordfodbold, jukebox og billard m.m.

I er mere end velkomne til at komme forbi og se vores mange dejlige lokaler og faciliteter. Vi anbefaler altid, at I laver en aftale inden, så vi har god tid til at vise rundt og byde på en kop kaffe.

Selskabspakker

Det er jeres ønsker, der er i fokus - men har I brug for lidt inspiration fra os, kan I se vores forskellige selskabspakker med mulighed for mange variationer. Vi har lang erfaring med at holde bryllupsfester, og selvom hver fest er unik, ved vi, hvad der ofte virker godt og hvordan vi kan være med til at skabe den fest, I vil huske resten af livet.

Se selskabspakker