Hjemligt og hyggeligt bryllup ved Roskilde Fjord

Om bryllup på Comwell Roskilde

Lokation
Roskilde, Østsjælland

Max. antal gæster
200

Antal værelser
159

Pris
Kuvertpris fra: 1.249,- pr. person (stor festpakke / 7 timer / minimum 30 pers.)
God pris på overnatning til brudepar og gæster. Flere værelser har udsigt over Roskilde Fjord
Se andre priser på pakker i vores selskabsbrochure nedenfor.

Bonusinfo
Magisk solnedgang ved fjorden
Slyngelstue i underetagen med dart, billard, bordhockey og jukebox, hvor festen kan fortætte efter 03
Tæt på København

fest_1

Hjemligt, hyggeligt, nordisk

Tepavillonen er oplagt til vielse og bryllupsreception

Vores atriumgård i hotellets hjerte er helt betagende smuk og skabt til en stemningsfuld vielse og bryllupsreception. I foråret drysser lyserøde blade fra blodkirsebærtræerne. Og senere på sæsonen blomstrer lavendlerne. Omgivet af dette smukke syn kan bruden gøre sin entre og jeres vielse kan ske under taget i pavillonen eller på trappetrinene omgivet af jeres kæreste.

Gården er indrettet smagsfuldt med House Doctors lækre loungemøbler under den overdækkede tepavillon i gårdens midte og beklædt i flere niveauer med dæk i lærketræ. Og det delikate udtryk understreges af et stilfuldt match af lette kurvemøbler, rustikke borde i beton og lanterner i flet.

Ønsker I i stedet en vielse i Roskilde Domkirke eller i en af byens andre kirker - eller på Roskilde Rådhus, kan I holde en skøn bryllupsreception i vores atriumgård eller på en af hotellets terrasser med udsigt over Roskilde Fjord.

Behøver vi sige, at vores omgivelser får Instagram til at gløde?! Og jeres bryllupsfotograf til at knipse begejstret løs.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Så snart I har fundet datoen til ’I do’ skal vi i gang med ’to do’ og bryllupsplanlægning. Comwell Roskilde er et meget poulært bryllupssted, så vær ude i god tid og allerhelst et år eller mere i forvejen. I hvert fald i de populære bryllupsmåneder.

Vi inviterer jer forbi til et planlægningsmøde, hvor vi gennemgår brylluppet fra start til slut. Her bliver I taget i hånden af vores erfarne selskabskoordinator som har svar på alt! Det er vigtigt for os, at I føler I bliver hørt. Og at I får præcis dét bryllup, I ønsker. Vi kommer med ideer og forslag til mad, vin, stemning. Og vejleder i bryllupsfestens A-Å. Vores fornemste opgave er, at I bliver gæst til jeres egen fest.

Bryllup i køkkenet

Vores dygtige køkkenchef brænder så meget for mad, at han har fået tatoveret grøntsager på sin højre overarm! Og har hovedet fuld af ideer og inspiration fra fyrtårne som Noma, AOC og Falsled Kro - og han elsker desserter!

Vores mad har fokus på ny nordisk, moderne med et twist af det klassiske, og altid med afsæt i bæredygtighed. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og kører ikke langt efter råvarer.

I kan vælge mellem flere forretter, hovedretter og desserter, anrettet på tallerkner eller som buffet. Eller serveret som delemad på fad på bordene. Vi tilbyder ikke en prøvesmagning, men opfordrer jer at komme til Smagfuld aften, hvor I kan smage en tre retters menu og fornemme stemningen.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken bordækning?

Omgivelserne omkring Comwell Roskilde er en ren foræring. Og vores smukke hotel emmer af en meget hjemlig og hyggelig atmosfære i afstemte jordfarver, understreget af rustikke træborde i fællesområder - og lyse, venlige og indbydende festlokaler. Alt sammen indrettet meget smagfuldt med danske designklassikere fra blandt andet danske HAY.

Comwell Roskilde kan tilbyde meget forskellige festlokaler. Fra Himmelev-salen med plads til 200 og band. Til vores to festlokaler i restaurant RosWell og WellCom, hvor vi holder langt de fleste af vores bryllupper. Festlokalerne har panoramavinduer på hele langsiden med udgang til en stor terrasse med blomster og krydderurter i krukker. Og endelig har vi et festlokale, ComKilde, i to etager, hvor vi dækker op til middag nede og her er loungemiljø oppe.

Vi dækker som regel op med runde borde, men igen kan I få det præcis, som I ønsker.

Bordpynt og dekoration

Vi dækker op med hvide stofduge, -servietter og lys. I kan også få kandelabre og sølvdækketallerkner. Eller små vaser med tørrede buketter på bordene for et mere moderne udtryk. Blomster er ikke inkluderet i kuvertprisen, men vi arbejder sammen med en dygtig blomsterdekoratør, som både kan lave blomster til bord, kirke og buket.

Vores service i gråt, mørkt stentøj understreger den nordiske stemning.

Vinterbryllup ved Roskilde fjord

Har I lyst til at kaste jer ud i noget vintervildt og anderledes, indbyder Comwell Roskilde også til et yderst stemningsfuldt bryllup i årets mørke måneder, hvor himmel og fjord igen bidrager med enestående, karakterfulde rammer. Hold f.eks. bryllupsreception ved vores hyggelige restaurant omgivet af rustikke træmøbler og skind. Og lad fakler, bålfade og lyskæder stråle om kap med jer (også selv om det ikke når jer til sokkeholderne!).

Og hold så en hyggelig, romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Og når Niels W. Gades Brudevals er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse (eller gå i slyngelstuen…). Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-morgenmad i herlig, afslappet nordisk hotelstemning med resten af selskabet.