Comwell Copenhagen Portside - Dolce by Wyndham

Spar 20%

sommer sejltur
Sommertilbud

Få 20% på dit sommerophold lige nu

Check ind hos Comwell og kom ud i Danmark. Lige nu får du eksklusivt 20% på dit sommerophold som medlem af Comwell Club.

Med hoteller i hele Danmark, ligger sommerlandskabet for dine fødder. Book senest mandag den 23. maj kl. 12 og ankom helt frem til den 14. august 2022.

Er du ikke medlem kan du tilmelde dig kvit og frit lige her

KONCERTPAKKE

koncertpakke_medina_comwell_copenhagen_portside
INTIMKONCERTER

STÆRKT LINE-UP PÅ PORTSIDE

Hvordan lyder en intimkoncert med lækker 3-retters middag? Super dejligt, ikke? Skynd dig at booke din billet til vores populære intimkoncerter, da der er begrænsede antal pladser! Du kan opleve artister som Medina, Sanne Salomonsen, Malte Ebert med flere.    

FERIEAKTIVITETER

børnefamilie i seng
INSPIRATION

OPLEVELSER FOR ALLE

Uanset om du kommer 2 eller 10 dage, er der masser af aktiviteter og muligheder. Hvad end du er til ægte sightseeing, masser af shopping, gastronomi eller noget helt fjerde, så er der klart noget for dig! 

Find vores guide over de skønneste aktiviteter her og bliv inspireret til din næste ferie.

CCP_the stairs

Velkommen på Comwell Copenhagen Portside

Træd indenfor i lobbyen på Comwell Copenhagen Portside og bliv blæst bagover af den levende atmosfære. Her finder du et mix af lokale, der kommer forbi til en frisk kop kaffe, freelancere arbejdende i det åbne Co-Work område og internationale gæster, der mødes over en cocktail. En nordisk udgave af en livlig italiensk byplads. Rå. Raffineret og uden  sammenligning. Vi ligger i hjertet af det boomende Nordhavn omringet af vand og med fantastisk adgang til alt dét, en storbyhavn byder på - endda kun 20 min. fra Københavns Lufthavn og 10 min. fra Hovedbanegården.     

CCP_Lobby

Wyndham fordelsmedlemmer: Optjen point du kan bruge i hele verden

Comwell Copenhagen Portside er en del af Wyndhams eksklusive Dolce Hotels & Resorts-brand. Så hver gang du bor her, optjener du point, der kan bruges på 9000+  hoteller verden over.  Forestil dig det. Du får vores herlige hoteloplevelse OG point, du kan bruge på ferier til alle de lækreste steder i verden: Win-win! Så er du en sand globetrotter med en lang bucketliste med destinationer, så er Wyndham Rewards-medlemsskab oplagt for dig.

Billeder af værelser

CCP_Cafe_and_Bar

Livlige Nordhavn

Snup en friskpresset juice fra vores café. Træd udenfor og bliv ramt af den pulserende havnestemning. En blanding af internationale krydstogtsgæster og københavnere der nyder livet og den livlige stemning, ved vandet. Gå over til det konstant voksende Århusgadekvarter og oplev et  russisk handelsselskab omdannet til designcafé, pop-up butikker, traditionelt  håndlavet sushi, vinbarer og en nordisk restaurant på toppen af en gammel silo. Du  kan endda få en nitrogen-is. Nice! Hop i en kajak og udforsk byen fra dens mange kanaler eller stig på metroen og sus til centrum på 8 minutter. Der er intet kvarter som dette i hele København.

CCP_Chef_Table_Restaurant

Restaurant Comwell Copenhagen Portside

Uh, her sker nye, spændende ting i Københavns pulserende nordpol, Nordhavn. Og Comwell Copenhagen Portside er én af dem! Træd indenfor i vores elegante, rå og urbane restaurant og mærk suset af fjerne himmelstrøg i vores vidunderlige verdenskøkken.

Vores overvejende grønne avantgardekøkken taler til både veganere, vegetarer, ja, hvem-som-helst som hylder madmodet og nyder, at her er lidt smæk på krydderierne. Og alt det grønne er hevet op af jorden eller plukket på træer og buske herhjemme.

Billeder fra Comwell Copenhagen Portside

Comwell Club

25 point i tilmeldingsbonus, når du opretter dig som medlem.t på dit sommerophold

Vi har sikret go5% i bonuspoint af din samlede regning, når du overnatter og holder festd plads mellem bordene i vores mødelokaler og restauranter.

Optjening af bonusnat når du overnatter 8 gange

Hver måned udlodder vi to gavekort til nye og overnattende medlemmer