Konference på Sjælland

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Velkommen til vores konferencelokaler på Sjælland

Comwell Hotels er din foretrukne partner, når du skal afvikle en konference på Sjælland. Vi tilbyder et bredt udvalg af konferencehoteller i naturskønne omgivelser, nær charmerende sjællandske byer og i det pulserende København. Så hvad end du ønsker en konference ved stranden, i hjertet af hovedstaden eller omgivet af fredfyldt natur, har vi det perfekte sted til dig. 

Her finder du vores konferencelokaler på Sjælland

  • Comwell Klarskovgaard

  • Comwell Køge Strand

  • Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham

  • Comwell Roskilde

  • Comwell Holte

  • Comwell Borupgaard (Snekkersten)

I 2026 åbner vi også et helt nyt og gennemrenoveret konferencehotel i Lyngby.

Forskellighed og fokus på tilfredse gæster

På alle vores konferencehoteller vil I opleve, at hvert sted har sin helt egen charme, som er med til at sætte stemningen. Hos Comwell Roskilde kan I nyde roen, mens I skimter over fjorden eller holder pauser og break-outs i de hyggelige atriumgårde. På Comwell Borupgaard bydes I velkomne i herskabelige omgivelser, der nu også huser spa og moderne konferencelokaler tæt ved vandet. Og hos Comwell Holte har I mulighed for at være afsides, hvis I vælger at holde jeres konference i palæet - en smuk, seperat bygning med udsigt over parken.

Dette er blot nogle eksempler. Alle vores hoteller har nemlig også rigtig meget til fælles. Og skal du holde konference på Sjælland, vil du sikkert også være interesseret i muligheden for at kunne overnatte og tilbyde dine gæster en forplejning, der er indbydende og velsmagende. Alt det kan du regne med, når du vælger Comwell til jeres næste konferenceophold.

Hvorfor vælge et konferencelokale hos Comwell?

Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Med de forskellige beliggenheder, som vi tilbyder på Sjælland, kan du overveje, hvad der giver bedst mening i forhold til deltagernes transportmuligheder. Samles i fra hele landet, er Comwell Klarskovgaard et godt kompromis, og kommer der gæster fra udlandet, er Comwell Copenhagen Portside kun en halv time fra lufthavnen og Comwell Køge Strand er cirka 40 minutters kørsel i bil.

Konferencelokaler til jeres behov

Antallet af deltagere har også betydning, når du skal vælge det bedste konferencelokale. På alle vores hoteller har vi mange forskellige lokaler, så vi kan matche behov for både små og store grupper. Blandt hotellerne på Sjælland er det største konferencelokale på Copenhagen Portside i København, hvor der er plads til 422 gæster i biografopstilling. Og faktisk kan vi her byde op til 600 mennesker indenfor i vores parkeringskælder, som er bygget med god akustik og muligheden for at transformere det rå rum til et helt andet sted, alt efter ønske. I Roskilde er der et stort auditorium med plads til 330 gæster, der sidder på rækker med borde foran sig og et godt udsyn til scenen.

Send en mail
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Professionel mødeplanlægning

Med mange mennesker samlet er der mange ting at tage højde for. Hvordan sidder I bedst muligt? Hvad gør I for at få folk til at tale sammen i pausen? Og hvad hvis teknikken svigter?

Hos os kan du føle dig tryg, for som det første kursuscenter i landet indførte vi det koncept, vi kalder for ”MeetingDesign”. MeetingDesign har til formål at hjælpe jer sikkert igennem hele processen. På alle hoteller har vi professionelle mødedesignere, som vil være din kontaktperson, når I planlægger, afholder og evaluerer. Det betyder, at I får hjælp til at træffe de bedste valg i forhold til programlægning, forplejning, overnatning og meget andet.

Det er de mange små detaljer, som er med til at sikre, at I får det største udbytte af jeres konference og den bedste oplevelse med jer hjem.

Læs mere om MeetingDesign

Forplejning i særklasse

Når rammen er sat om en konference på Sjælland, skal den fyldes ud med noget godt! Og med vores erfaring som et landsdækkende kursuscenter og vært for både internationale og lokale gæster er det let at pege på én ting med stor betydning, nemlig maden.

Maden er det, der giver energi til en lang dag. Og det, vi samles om. Maden er en nydelse og en pause fra det faglige indhold. Det er blandt andet derfor, at den er så vigtig for så mange mennesker. Og det er den bestemt også for os! I Comwell går vi meget op i mad. Ja, nogle vil måske kalde os for en flok foodies eller madentusiaster. For på hvert et hotel sætter vi kvaliteten i højsædet og en ære i at servere et indbydende måltid for alle vores gæster, både morgen, middag og aften.

Jesper Rais

Økologi og mad med grønt

Alle vores konferencehoteller har eget køkken, og her er det køkkenchefen og teamet, der sætter agendaen. Men de gør ud fra nogle fælles principper om, at 30-60% af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske, et fokus på lokale leverandører og ikke mindst en stejlt stigende interesse for at lave mad med mere grønt. Samtidig har de også muligheden for at kunne servere de retter, som er deres specialitet og som opstår ud fra de råvarer, som netop de kan få i køkkenet denne dag.

Det gør maden værd at samles om. Det er vi meget stolte af i Comwell og vi håber, I vil dele madglæden med os.

Konferencehotel på Sjælland

Mange konferencer har deltagere fra hele landet og fra andre lande. I de tilfælde er det en klar fordel at kunne tilbyde muligheden for overnatning. Og faktisk kan der være mange gevinster forbundet med at forlænge en konference.

Griber du muligheden for at arrangere en konference med overnatning på Sjælland, vil du også helt naturligt kunne forlænge det faglige program med en halv dag eller mere. At alle deltagere skal overnatte på hotellet, kan også bidrage til at styrke fokus allerede fra start, fordi man er mere indstillet på at få noget ud af dagen – uden at have en fast bagkant.

Tid til at nyde omgivelserne og slappe af

Og så er der alt det sociale. Med en overnatning er der tid til at sludre efter middagen, gå en tur i de smukke omgivelser ved f.eks. Køge Strand og Klarskovgaard. Og vælger du Borupgaard, kan I nyde et par afslappende timer i det dejlige spa-område, morgen eller aften. 

Uanset hvilket konferencehotel på Sjælland har vi mange værelser i forskellige kategorier, og vi hjælper naturligvis gerne med at sørge for, I alle bliver godt indkvarteret.

En mere bæredygtig konference?

Flere og flere efterspørger de bæredygtige tiltag, og det er vi rigtig glade for. I Comwell gør vi nemlig meget for at leve op til de krav, der er, og derudover selv sætte nye standarder for morgendagens konferencer. For selvom det ikke er bæredygtigt at afholde en konference, er der rigtig mange ting, vi kan gøre for at bidrage til et mere positivt CO2-aftryk. 

Mindre madspild har længe været et fokusområde i Comwell. Og vi er allerede nået langt. Derfor vil I blandt andet også opleve, at frokostbuffeten består af flere portionsanretninger. Det er mad serveret i skåle, som er mere hygiejnisk og mindsker madspild, fordi portionerne er bedre afstemt.

I vil også blive introduceret for et flaskefrit koncept, hvor I selv tapper vand, saft og diverse drikkevarer fra haner, hvilket på et år har sparet hvad der svarer til 200 tons glas og dermed mindre produktion af emballage, mindre vægt under transport og mindre drikkevarespild.

Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Dette er blot få eksempler på, hvordan vi arbejder med bæredygtighed, også når det gælder et konferenceophold. Vores energiforbrug er et andet fokusområde, og her har vores hoteller i de seneste seks år tilsammen reduceret el, vand og varmeforbrug med mere end 20%. Og vi har fastsat et mål om at reducere med yderligere 2% om året.

Vil I vide mere om vores arbejde med bæredygtighed eller konferencefaciliteter og muligheder, er I altid velkomne til at kontakte os.

RS14901_11633-7669d13d51c10e3-autorotated.jpg
Send en mail
Ring
Konferencer på Fyn og Jylland

Hos Comwell Hotels har I mulighed for at holde konferencer i hele landet. Vi dækker nemlig både Jylland, Fyn og Sjælland, hvor vi tilbyder store konferencelokaler med mulighed for overnatning.

Jesper Rais

Konference på Fyn

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Konference i Jylland