MeetingDesigners

Din personlige mødeplanlægger

MeetingDesign
MeetingDesign er vores gratis rådgivningsservice til dig. Vi skræddersyer og tilpasser en møde- eller konferencepakke efter netop dine ønsker. Vores team af erfarne MeetingDesigners følger dig fra første telefonopkald og frem til, mødet er veloverstået og alle deltager er taget hjem.

Vores team af mødeplanlæggere tilbyder hjælp til både planlægning, mødestruktur, forslag til de helt rigtige konferencelokaler, sammensætningen af den optimale forplejning og eventuel booking af overnatning til alle deltager.

Vores koncept
Hos Comwell har vi haft MeetingDesigners siden 2004, og de er kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på trends og tendenser inden for møder, konferencer og foredrag så de kan give dig den bedste rådgivning i forhold til hvilken type møde du ønsker at afholde. Under afholdelse af mødet sørger de for, at alt forløber som planlagt, så du har ro til at fokusere på mødets formål og indhold.

På alle vores hoteller har vi et team af dygtige MeetingDesigners, der i ordets betydning er med til at designe dit møde, så du og dine mødedeltagere får det bedste ud af dagen.

Få hjælp til møder og konferencer
Vores MeetingDesigners opgave er at få dine konferencer, kurser eller andre typer events til at fungere så godt som muligt. 

Derfor hjælper de bl.a. med:

  • At planlægge dit møde og sætte fokus på formålet
  • Forslag til arbejdsmetoder og aktiviteter, der passer til dit møde
  • Idéer til at engagere mødedeltagerne i mødets program
  • At gøre pauser til en aktiv del af dit møde
  • At forplejningen gør mere end blot at tilfredsstille sulten
  • Ideer til opfølgning, der sikrer at du forlænger udbyttet af mødet
  • Hotelværelse ved konferencedøgn
  • Booking og koordinering generelt 

Kontakt os i dag for gratis og professionel mødeplanlægning og rådgivning.

-moeder-konferencer-032

De rigtige mødeartikler
Vores erfarne konferencekoordinatorer hjælper gerne med at finde det helt rigtige udstyr til dine møder. Det kan f.eks. være, at I har specifikke ønsker til kontorartikler som kuglepenne, navneskilte og kopipapir, eller I har brug for en opslagstavle til brainstorms eller lignende.

Alt dette hjælper vores mødeplanlæggere med at arrangere, så det er klar når I ankommer til jere møde- eller konferencelokale.

Bæredygtig mødeforplejning
Udover at koordinere selve arrangementet, faciliteter og konferenceudstyr, hjælper vores MeetingDesigners også med at arrangere lækker og bæredygtig mødeforplejning fra vores restaurant.

På Comwell drager vi omsorg for både mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst. Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bedste vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du ét skridt nærmere et vellykket møde.

Vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. Det giver dig den bedste smagsoplevelse, den største arbejdsglæde og miljøet en bedre behandling. Du kan derfor være sikker på at få møde- og konferenceforplejning, der er af højeste kvalitet, forberedt med omtanke for miljøet og fyldt med smag og energi.

moeder-konferencer-cowork-3001

Motiverende mødeaktiviter
I samarbejde med CoastZone, Danmarks største udbyder af teambuilding og teamudvikling, har vi udviklet en række innovative mødeaktiviteter.

Vi tilbyder blandt andet aktiviteten "Motiverende Møder", der sikrer høj deltagerinvolvering samt at deltagerne husker de vigtige budskaber, hvilket giver dig et mærkbart udbytte af dit møde.

Vi tilbyder også teambuilding, hvor I har mulighed for at udfordre hinanden i en række anderledes og spændende øvelser, der skaber sammenhængskraft, styrker glæden ved at arbejde sammen og understøtter nye fælles succesoplevelser.