Medarbejdere

Årets elev og årets teamplayer fik velfortjent hyldest i Aarhus

Comwell hylder aarets elev og aarets teamplayer 2023

"En ekstra mil for både gæster og kollegaer"

Smilets By bød på høj sol og blå himmel, da Comwell Hotels afholdt årets Teamplayer Dag med biodiversitet som hovedtema. En dag, hvor hotelkæden kårer årets teamplayer og årets elev blandt nominerede kandidater fra alle kædens hoteller.

Foran et klappende publikum kunne koncernchef Peter Schelde overrække titlen som ’årets elev’ til kokkeelev Benjamin Rasmussen fra Comwell Roskilde og ’årets teamplayer’ til Receptions Supervisor Kira Nikoline Sommer fra Comwell Borupgaard. De to stolte vindere fik – udover de ærefulde titler – også hver et gavekort på 10.000 kroner til en valgfri studietur. 

”Vi har så mange dygtige medarbejdere i Comwell, og det er det, vi hylder på en dag som i dag. Årets elev og årets teamplayer er først og fremmest blevet peget på af sine kollegaer, fordi de går en ekstra mil for både gæster og kollegaer, altid er i godt og smittende humør og ikke mindst fordi de er et naturligt midtpunkt inden for deres eget område – og alt det samtidig med, at de er dygtige til at fremhæve andre og spille dem bedre,” fortæller Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.  

Og der var da også stolthed at spore hos de to vindere:

”Jeg er simpelthen så glad for den anerkendelse fra både mine kollegaer og også fra ledelsen i Comwell. Jeg elsker mit arbejde, men det giver lige dét ekstra på motivationskontoen, når nogen synes, jeg gør det godt,” lyder det fra Kira Nikoline Sommer, årets teamplayer, fra Comwell Borupgaard. Benjamin Rasmussen, årets elev, fra Comwell Roskilde stemmer i: ”Jeg er superstolt og beæret over den her kåring. Nu skal jeg bare finde ud af, hvor min studietur skal gå hen. Den skal selvfølgelig have fokus på gastronomi,” lyder det fra kokkeeleven.   

Biodiversitet i højsædet

I forårets blide solstråler og med et tætpakket program blev Teamplayer Dag 2023 afholdt i Aarhus – og sikke en fantastisk dag, hvor både socialt samvær og faglighed gik op i en højere enhed.

Dagens tema var i år biodiversitet og bød på spændende oplæg i væksthuset i Botanisk Have, frokost og oplæg på restaurant Hærværk, smagning hos Njord Gin og slutteligt foredrag med Økologisk Landsforening og Martin Keller.

”Vi havde en fin afstemt dag, hvor der både var plads til grin og snak, men også en masse ny viden. Det var fx en fantastisk oplevelse at spise frokost på Hærværk. Restauranten kan bryste sig med Michelins grønne femkløver, som er uddelt til de restauranter, der har iværksat særlige tiltag for at fremme bæredygtighed. Noget vi også selv arbejder målrettet med i Comwell, så det besøg gav ny inspiration og stof til eftertanke,” fortæller Annette Viborg, Sustainability Partner i Comwell Hotels.   

Valgt af både kolleger og ledelse

Hvert år kårer alle Comwell-hoteller både årets elev og årets teamplayer. De to vindere fra hvert hotel ryger ind i en samlet pulje, som alle inviteres til at deltage i Teamplayer Dag. Den endelige jury, der beslutter de to vindere blandt finalisterne, består af hotelkædens koncernledelse.

”Ja, det er faktisk lidt af et nåleøje, man skal passere for at få tildelt titlen enten som årets elev eller teamplayer,” siger en smilende Annette Viborg, der understreger: ”Vi har utrolig mange passionerede medarbejdere i Comwell, som virkelig udlever vores DNA hver dag. Og alle dem, der er med på årets Teamplayer Dag, er i dén grad vindere hver og én.”     

Teamplayer Dagen sluttede med selve kåringen og dertilhørende diplomoverrækkelse. Derefter var der dækket op til middag og fest i Comwells unikke selskabslokaler Smedien, som kun ligger et stenkast fra Comwell Aarhus, hvor elever og teamplayers senere skulle overnatte.  

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.
Madspildspris overraekkes til Comwell Hotels

Madspildspris går til Comwell Hotels

Et stort arbejde med at reducere madspild i alle led i fødekæden. Med den begrundelse modtager Comwell Hotels den fornemme madspildspris ”Stræberen”. Prisen er stiftet af De Samvirkende Købmænd (DSK) og hylder mennesker og virksomheder, der gør en forskel i kampen mod madspild.

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.