Årets velgørenhedspartner på PULS 2024

PR-FOTO: T&N Hospitality Advisors
Fra venstre mod højre: Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels og Jonas Giersing, CEO i SMILfonden.

Et strategisk samarbejde med mange fordele!­

Sammen er vi stærkest. Det beviser vores strategiske partnerskaber gang på gang. 

Comwells samarbejde med SMILfonden er ingen undtagelse. Derfor var det en stor glæde for os, at vi i sidste uge kunne overrække lidt ekstra støtte til vores gode partner under dette års PULS-konference arrangeret af TN Hospitality Advisors. 

”Siden 2017 har vi samarbejdet med SMILfonden om at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag ved at stille vores rammer og faciliteter til rådighed til f.eks. SMILcamps og ophold for børnenes forældre,” fortæller Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels, og fortsætter: ” Derfor er det en stor glæde for os at kunne bidrage lidt ekstra til det vigtige arbejde, som SMILfonden kæmper for hver eneste dag.”

Læs mere om samarbejdet her
Husk at kreditere med "Michael Stub"

Comwell Hotels vinder to priser ved Danish Travel Awards 2024

Comwell Kellers Park og Comwell H. C. Andersen Odense – dolce by Wyndham kunne i går gå hjem med en flot pris hver. Priserne blev overrakt ved ’Danish Travel Awards 2024’. Her var 500 repræsentanter fra forskellige brancher samlet for at fejre de bedste hoteller og rejseaktører i Danmark.

”Så ved folk, at jeg måske har brug for lidt ekstra tid og hensyn”

I en svær periode i sit liv havde Flemming brug for ekstra støtte og særlige hensyn for at klare sig igennem dagen – og livet, faktisk. Rummeligheden og omsorgen fra de gode kolleger i Comwell hjalp ham igennem den svære tid, men også Solsikkesnoren var et vigtigt redskab til at vise, at han havde behov for at få taget lidt ekstra hensyn.

Ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har budt velkommen til Kathrine Brinkløv, der er tiltrådt som ny daglig leder på Comwell Centralværkstedet i Aarhus. Nu skal hun stå i spidsen for at drive og udvikle Comwells unikke Aarhus-venue med fokus på skræddersyede arrangementer til både private og forretningsgæster.