Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

comwell-soroe-01.jpg

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.

Comwell Hotels har været repræsenteret i den vestsjællandske by Sorø siden 1999, men overlader nu driften af hotelejendommen til nye hænder.

”Vi har været rigtig glade for at drive hotel i Sorø, hvor vi har skabt fine resultater og søsat mange gode tiltag gennem årene. Comwell Sorø er en lille perle i meget smukke omgivelser, som vi er ærgerlige over at forlade. Vi har haft en god dialog med ejer af ejendommen om fremtidige lejeforhold, men kan ikke længere imødekomme hinandens forventninger for forlængelse af lejemålet,” lyder det fra Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels.

Alle medarbejdere sikret

Ejendommens nye operatør CIC Hospitality, som også driver hoteller i Norge og Sverige, ser frem til at overtage driften af det nuværende Comwell Sorø: ”Vi glæder os til at overtage ansvaret for hoteldriften i den fine, unikke bygning i Sorø. Og ikke mindst til samarbejdet med alle hotellets nuværende medarbejdere, som, hvis de ønsker det, naturligvis kan fortsætte med os som arbejdsgiver. På samme måde er gæster, der allerede har en fremtidig booking, også garanteret, at de kan beholde den,” lyder det fra Øyvind Øhman, Senior Operations Manager i CIC Hospitality.

Stærkt repræsenteret i området

Comwell Hotels vil fortsat være stærkt repræsenteret i området. ”Comwell har heldigvis flere fantastiske hoteller i området i relativ tæt afstand til Sorø – både i Køge, Roskilde og Klarskovgaard ved Korsør. Så vores gode, loyale gæster kan fortsat nemt få adgang til de faciliteter og den høje service, som de kender os for.” Gæster og kunder, der måtte blive berørt af operatørskiftet, vil – hvis de ønsker det – få mulighed for at flytte eksisterende bookinger til et af Comwells andre hoteller.

Fakta om CIC Hospitality:

CIC Hospitality tæller mere end 650 ansatte, og virksomhedens hotelportefølje består per 1. november 2023 af 28 hoteller. CIC har en ambition om at vækste med ti hoteller hvert år. Fire nye hoteller er allerede underskrevet for 2024.

For yderligere information, kontakt:

Signe Kamper Kankelborg
PR- & Kommunikationschef
Comwell Hotels
+45 23328577 / skk@comwell.com

Øyvind Øhman
Senior Operation Manager
CIC Hospitality
oyvind.ohman@cichospitality.com

Om Comwell Hotels

Comwell er en danskejet og landsdækkende hotelkæde med hoteller i Danmark, ét i Sverige samt ODEON i Odense og Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. I mere end 50 år har Comwell drevet specialiserede møde- og konferencehoteller og har gennem årene høstet flere priser for deres møde-, service- og madkoncept. Comwell var de første til at introducere danskerne for den moderne mødepakke tilbage i 1969. I dag er det stadig Comwells kerneforretning, og den professionelle rådgivning, indsigt, læringsværktøjer og sparring varetages af hotelkædens specialtrænede MeetingDesignere. Comwell servicerer også uddannelses- og kursusforløb, workshops, jobsamtaler, bestyrelsesmøder, udstillinger og events og råder over knap 3.000 værelser og 350 møde- og konferencelokaler.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.