Fine dining i unik vinkælder

Jesper Rais

Til selskaber på 8 til 24 personer

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder. De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning, en velkomstdrink før middagen eller en gourmetoplevelse med fine dining.

Da Comwell Kongebrogaardens vinkælder genåbnede i marts i år efter en 100 procents renovering, blev der også åbnet op for nye muligheder. I dag bruges det stemningsfyldte lokale nemlig også til fine dining med plads til maksimalt 24 siddende gæster ved to lange borde, fortæller hotelchef Vibeke Stentoft:

”Vi havde en drøm om at have et særskilt sted til fine dining med vine omkring sig. Det er gået i opfyldelse, og jeg synes, at vi har ramt det rigtig godt,” siger Vibeke Stentoft og tilføjer: ”Vi har haft mange gæster, der har besøgt den nye vinkælder, og de har været meget begejstrede for stedets udvalg af vine, atmosfæren og maden fra vores restaurant Dannebro.”

Der ligger mere end 300 forskellige vine i vinkælderen i alle prislejer, så der er gode muligheder for, at man kan få serveret sin foretrukne vin, uanset om det er en meget dyr og eksklusiv vin eller en vin i et mere normalt prisleje.

”Her er i alt 5.000 vine med de finere vine som eksempelvis top Bourgogne fra Vosne Romanee 1 Cru, til spanske Peter Sisseck vine låst inde i et kølerum. Kort sagt kan vi tilbyde alt til vinelskeren,” fremhæver Vibeke Stentoft.

Nærvær fra tjener eller kok

Fine dining konceptet er blevet meget populært i Danmark, og hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder. De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning, en velkomstdrink før middagen eller en gourmetoplevelse med fine dining.

Fine dining i unik vinkælder består deres udgave af enten den Lille Kongemenu med bobler og snacks, samt 3 serveringer eller den Store Kongemenu med Champagne og snacks, samt 5 serveringer og en tilhørende vinmenu med 5 vine.

”Vinkælderen er baseret på grupper, så man skal være minimum 8 personer, hvis man ønsker at benytte vores fine dining koncept i Vinkælderen. Når man spiser her, præsenterer kokkene og tjenerne maden og drikkelsen, så man hele tiden har nærværet fra en kok eller tjener, og så man ved alt om maden og vinen,” oplyser hotelchefen.

Femstjernet hotel fra start

Kongebrogaarden blev opført i 1990 og var dengang det eneste femstjernede hotel uden for København. Det smukt beliggende hotel har 62 værelser, hvoraf de 18 er suiter, mens der er to kongesuiter. Der har i tidens løb boet mange kendte personer på hotellet, som er smagfuldt indrettet med blandt andet en lang række danske designklassikere.

”I gamle dage var Kongebrogaarden stedet, hvor kongen sejlede over til Jylland. I dag har vi en lille bådhavn foran hotellet, som giver minder om gamle dage. For mange år siden lå der et gæstgiveri her, så vi føler, at vi er en del af historien,” siger Vibeke Stentoft, der også fremhæver den gode beliggenhed midt i Danmark. ”Da vi er et forholdsvist lille hotel med 62 værelser, er Kongebrogaarden ofte et sted, hvor man vælger at sende ledergruppen eller bestyrelsen og lignende hen. Og derfor er vinkælderen også perfekt til grupper af den størrelse.”

Man behøver ikke at bo på hotellet for at kunne benytte vinkælderen, der kan benyttes til alle slags events som eksempelvis fødselsdage, jubilæer, små firmaarrangementer og meget mere.

Comwell Kongebrogaarden

Vinkælderen, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart
Telefon 6341 6341
www.comwell.com

btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.