”Her træder du ind i en verden, hvor kun du, din krop og dit sind er i centrum”

En helstøbt oplevelse

Med nærvær og fokus på hver enkelt gæst byder spachef, Malene Ripullone, indenfor i spauniverset på Comwell Borupgaard. Her er listen over spabehandlinger lang, servicen i top og alle produkter nøje udvalgt for at skabe de bedste rammer for ro i krop og sind.

”AquaSpa’en finder I hernede til højre, og vores parkspa, behandlingsområde, udendørs hot-tubs og saunagus til venstre”.

Sådan byder Malene Ripullone velkommen i receptionen, da hun tager imod os på Comwell Borupgaard. Co-Work-området summer af liv, konferencegæsterne brainstormer i de forskellige mødelokaler, og spagæsterne tager den korte spadseretur fra AquaSpa’en ned mod den naturskønne parkspa. Parken, hvor spa-shop og områderne til behandlinger ligger side om side med to store udendørs jacuzzier og saunagus.

Ganske naturskønt med kæmpestore træer, græsarealer, en lille sø og et stort terrasseareal.

Nomineret til Årets Spa

Som spagæst fornemmer du lynhurtigt det helt særlige fokus, der er på hver enkelt gæst, når du tager turen i badekåde og slippers fra AquaSpa’en mod parkspa’en. Med skilte og skrift illustreres der på væggene, hvordan du nemt og hurtigt kommer fra den ene afdeling til den anden, men også hvilke behandlinger, du har mulighed for at booke dag for dag:

”Hos os handler det om dig. Det handler om dine behov, dit sind, din krop og om hvordan du har det nu, og hvordan du gerne vil have det. Vi går på arbejde hver dag for at hjælpe vores gæster med at komme i balance samt finde ro og tiden til at prioritere velvære og nærhed for sig selv i en travl hverdag,” siger Malene.

Comwell Borupgaard var i 2024 nomineret til en Danish Beauty Award i kategorien Årets Spa, og med en stor portion beskedenhed fornemmer du også, at det er noget, spachefen er stolt af. Med god grund. For den store dedikation til hver enkelt gæsts spaoplevelse er ikke til at tage fejl af.

Ro og velvære på et dybere niveau

Malene Ripullones helt store ønske med spauniverset på Borupgaard er, at alle, der besøger stedet og booker behandlinger, skal føle sig som den bedste, mest balancerede udgave af sig

selv, når de forlader hotellet igen – men også opleve at kunne vende retur til deres travle hverdag med genopladede batterier:

”I en travl hverdag med mange indtryk – arbejde, venner, familie, sociale medier osv. – er det vigtigere end nogensinde før at kunne finde balance og ro midt i travlheden. Det forsøger vi at gøre muligt med vores AquaSpa, der har flere specielle bade og saunaer, men også ifm. de behandlinger, vi tilbyder i spaen hver dag i løbet af hele ugen,” siger spachefen.

For Malene handler det daglige arbejde om at kunne sætte de perfekte rammer for, at spa-gæsterne kan træde ind i en anden verden med behandlinger, der skal få hver og én til at prioritere samt mærke sig selv på et dybere niveau:

”I vores verden her på Borupgaard er det eneste, det drejer sig om, velvære for den enkelte gæst. Vi gør os umage med at tilbyde det allerbedste samt sætte de perfekte rammer for at gæsterne kan opnå nærvær, balance og velvære med fokus på krop og sind,” forklarer hun og pointerer, at de især praktiserer den del ved at stimulere alle sanser bedst muligt.

Og at kunne det handler først og fremmest om at anvende de rette metoder samt de helt rigtige produkter. Derfor har Malene udvalgt nogle helt særlige produkter til spauniverset på Borupgaard, nemlig fra Aromatherapy Associates.

Særligt udvalgte aromaer og æteriske olier

Faktisk er Borupgaard det eneste spasted i Danmark, der kan bryste sig af at tilbyde behandlinger med Aromatherapy Associates-produkter og -metoder. For spachefen er det en vigtig satsning, da netop disse produkter i hendes optik er de ultimative indenfor spa og velvære:

”Det er nogle af markedets fineste, mest effektive olier, der dækker enhver gæsts unikke behov. Tilfælles har de at styrke, opløfte, give energi og afstresse kroppen, men også på det mentale plan,” slår hun fast og uddyber, hvorfor hun også er stolt af deres signaturbehandling, ’The Ultimate Aromatherapy Experience’:

”Vores signaturbehandling er ganske særlig, da vi sammen med spagæsten kigger ind i, hvordan han/hun har det i det øjeblik, de lægger sig på briksen hos os. De besvarer et spørgeskema i forhold til deres stressniveau, hud, hormoner, rutiner, krop og sind, og ud fra det udvælger vores dygtige, uddannede spapersonale de rette olier, der passer lige præcis til den enkelte.

Malene Ripullone fortæller, at de æteriske olier og aromaer påvirker vores sind gennem duft og kontakt med huden. Men dufte påvirker også vores hukommelsescenter i hjernen på et splitsekund, der gør det muligt at fremkalde minder helt tilbage fra barndommen:

”De æteriske olier virker både igennem vores hud, men også igennem vores respirationssystem, når vi ånder aromaerne via lungerne. Det giver en komplet, dybdegående all-round spaoplevelse. Og det er dét, vi gør os umage med hver eneste dag her på Borupgaard – at skabe den komplette spaoplevelse for hver enkelt spagæst,” afslutter Malene.

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Slip hverdagen på Comwells spahoteller

Det behøver ikke at tage en dagsrejse, hvis du drømmer om at dyppe tæerne i varmt vand og føle dig forkælet i afslappende omgivelser. På Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard kan du nyde en gennemført spaoplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og hverdagen til at fordufte for en stund.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.