Hold konferencen som en festival

comwell_festival_2022_2.jpg

Én på opleveren!

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.

Vi har store naturskønne udendørsarealer omkring mange af vores hoteller og kan sørge for alt fra teknik og musik til scener og streetfood. Og så kan vores dygtige MeetingDesignere hjælpe dig med at arrangere det hele. De har prøvet det mange gange før,” fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell Hotels.

En festlig og faglig festival

Comwell tester selv løbende forskellige møde- og arrangementstyper af. Senest har hotelkæden skabt sin egen festival ’WellComLand – Comwells hyggeligste festival’, som nu både er afholdt for medarbejdere og virksomhedskunder.

Du kan lade dig inspirere af os i Comwell, for vi har selv arrangeret og afholdt vores egen festival indtil flere gange. To gange for medarbejdere med intet mindre end 1.000 glade deltagere. Og senest i august måned, hvor vi samlede over 250 Comwell-kunder, -gæster og -samarbejdspartnere til vores festival, der foregik på de grønne arealer lige udenfor dørene hos Comwell i Kolding,” lyder det fra Michael Hansen.

Sommerens Comwell-festival for virksomhedskunder bød på en god blanding af faglige og underholdende indslag.

Lasse Rimmer, som i øjeblikket er aktuel som vært for tv-programmet Stormester, var konferencier og sørgede for at binde dagens indslag sammen. Der var blandt andet sørget for paneldebat om bæredygtighed med fire toneangivende stemmer på området. Samt talk med landsholdstræner i herrehåndbold Nikolaj Jacobsen, der delte ud af sin erfaring med ledelse og motivation af talenter.

Dagen igennem kunne man besøge forskellige festivalboder, spise lækker mad fra de opstillede foodtrucks og drikke vin, vand og kolde øl. Sidstnævnte, mens gæsterne kunne nyde godt af al den viden, Comwells tjenere og sommerliers øsede ud af. Senere satte legendariske Lis Sørensen og popidolet Hjalmer for alvor gang i festen. Det regnede den aften, men stemningen var fantastisk,” fortæller Michael Hansen.

Prøv noget nyt, som folk ikke lige glemmer

Comwells kommercielle direktør vil gerne udfordre ’plejer’ en smule. Hotelkæden er specialister i at afholde møder og konferencer og har over 50 års erfaring at trække på. Men mødelokalet behøver ikke have fire vægge:

”En festival som den, vi afholdt i sommer, er et glimrende eksempel på en fysisk ramme, mennesker kan mødes i. Hos Comwell kan vi godt lide at udfordre gæsternes antagelser. Og når vi gør det, får de ofte et større udbytte af deres møder. Man taler sammen på mere nærværende måde. Og så er det også noget, man husker,” slutter Michael Hansen.

Sektionskoordinator for Djøfs kurser og uddannelser, Karin Rasmussen, deltog også i Comwells festival WellComLand:

”Det var et virkelig godt arrangeret med underholdning af høj kaliber. Jeg tænker, man kunne lave en mindre model i forbindelse med vores årlige konference for tillidsrepræsentanter. De gør et kæmpe stykke arbejde, så de ville fortjene sådan en aften. Og vi bruger ofte Comwell i forvejen til vores mange møder og arrangementer, så det vil være oplagt at drøfte mulighederne med dem.”

Mona_1.12.1.jpg

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.