Hold konferencen som en festival

Én på opleveren!

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.

Vi har store naturskønne udendørsarealer omkring mange af vores hoteller og kan sørge for alt fra teknik og musik til scener og streetfood. Og så kan vores dygtige MeetingDesignere hjælpe dig med at arrangere det hele. De har prøvet det mange gange før,” fortæller Michael Hansen, kommerciel direktør i Comwell Hotels.

En festlig og faglig festival

Comwell tester selv løbende forskellige møde- og arrangementstyper af. Senest har hotelkæden skabt sin egen festival ’WellComLand – Comwells hyggeligste festival’, som nu både er afholdt for medarbejdere og virksomhedskunder.

Du kan lade dig inspirere af os i Comwell, for vi har selv arrangeret og afholdt vores egen festival indtil flere gange. To gange for medarbejdere med intet mindre end 1.000 glade deltagere. Og senest i august måned, hvor vi samlede over 250 Comwell-kunder, -gæster og -samarbejdspartnere til vores festival, der foregik på de grønne arealer lige udenfor dørene hos Comwell i Kolding,” lyder det fra Michael Hansen.

Sommerens Comwell-festival for virksomhedskunder bød på en god blanding af faglige og underholdende indslag.

Lasse Rimmer, som i øjeblikket er aktuel som vært for tv-programmet Stormester, var konferencier og sørgede for at binde dagens indslag sammen. Der var blandt andet sørget for paneldebat om bæredygtighed med fire toneangivende stemmer på området. Samt talk med landsholdstræner i herrehåndbold Nikolaj Jacobsen, der delte ud af sin erfaring med ledelse og motivation af talenter.

Dagen igennem kunne man besøge forskellige festivalboder, spise lækker mad fra de opstillede foodtrucks og drikke vin, vand og kolde øl. Sidstnævnte, mens gæsterne kunne nyde godt af al den viden, Comwells tjenere og sommerliers øsede ud af. Senere satte legendariske Lis Sørensen og popidolet Hjalmer for alvor gang i festen. Det regnede den aften, men stemningen var fantastisk,” fortæller Michael Hansen.

Prøv noget nyt, som folk ikke lige glemmer

Comwells kommercielle direktør vil gerne udfordre ’plejer’ en smule. Hotelkæden er specialister i at afholde møder og konferencer og har over 50 års erfaring at trække på. Men mødelokalet behøver ikke have fire vægge:

”En festival som den, vi afholdt i sommer, er et glimrende eksempel på en fysisk ramme, mennesker kan mødes i. Hos Comwell kan vi godt lide at udfordre gæsternes antagelser. Og når vi gør det, får de ofte et større udbytte af deres møder. Man taler sammen på mere nærværende måde. Og så er det også noget, man husker,” slutter Michael Hansen.

Sektionskoordinator for Djøfs kurser og uddannelser, Karin Rasmussen, deltog også i Comwells festival WellComLand:

”Det var et virkelig godt arrangeret med underholdning af høj kaliber. Jeg tænker, man kunne lave en mindre model i forbindelse med vores årlige konference for tillidsrepræsentanter. De gør et kæmpe stykke arbejde, så de ville fortjene sådan en aften. Og vi bruger ofte Comwell i forvejen til vores mange møder og arrangementer, så det vil være oplagt at drøfte mulighederne med dem.”

Comwell Hotels jul julefrokost julefest

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Imponer dine gæster med en nytårsaften, de sent vil glemme­

Nytårsaften nærmer sig, og tankerne om årets afslutning begynder at fylde i snakken på kontoret. Er det dig, der står for at arrangere nytårsfesten 2024, er det her, du skal læse med. Vi har samlet fem gode tips til en succesfuld start på det nye år, som både dig og dine gæster vil huske i lang tid. Uanset om du planlægger en nytårsaften med overnatning eller en festlig middag, har vi inspiration til en uforglemmelig oplevelse.
Comwell Bygholm Park møde mødelokale konference

Jesper Rais

Oplev herregårdsidyllen til dit næste møde eller event

Forestil dig at træde ind i en verden, hvor historisk charme møder moderne komfort – det er præcis, hvad du kan forvente, når du vælger Comwell Borupgaard og Comwell Bygholm Park til din næste forretningsbegivenhed. De to herregårdshoteller tilbyder en unik atmosfære, der er ideel til både små og store møder, konferencer og firmafester.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Hold en julefest, der får alle med

Hvor skal vi være i år? Og hvad skal der ske? Måske er spørgsmål som disse begyndt at florere på kontoret og i kantinen. For ja, julen nærmer sig, og er det dig, der har opgaven med at arrangere årets julefest, er det her, du skal læse med.
Vi har nemlig samlet fem gode tips til en succesfuld fest. Og her har vi blandt andet spurgt et par af de eksperter, der hver dag arbejder med at arrangere store events på vores hoteller i hele Danmark.