Nye hoteldirektører

Nye hoteldirektører til Bygholm Park og Kellers Park

Jesper Rais

Hoteldirektør til Bygholm Park er på plads, og ny hotelchef til Kellers Park er fundet

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens bliver det med en intern mand ved roret, nemlig nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup. Maria Munkebo, MeetingDesign Chef på Kellers Park overtager posten som hoteldirektør på det smukke spahotel.   

Bygholm Park

”Med sine lidt over 20 år i Comwell er det en erfaren profil, vi sætter i spidsen for Bygholm Park. Frederik kommer med en stærk F&B baggrund, der skal bidrage til arbejdet med at udvikle nye koncepter og skabe lækre spiseoplevelser for vores gæster, sammen med den øvrige organisation. Derudover har Frederik stor erfaring med renoveringsprojekter, hvilket er en styrke i forhold til de markante renoveringsplaner vi har lagt for Bygholm Park,” siger koncernchef Peter Schelde.

Frederiks mangeårige erfaring med hoteldrift i Comwell skal være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af Comwell Bygholm Park bl.a. på F&B med udvikling af nye koncepter men også i forbindelse med den planlagte renovering af hotellet.

Lang karriere i Comwell  
Frederik begyndte sin karriere i Comwell i 2000 som restaurantchef på Comwell Middelfart. I 2008 var han som restaurantchef med til at åbne Comwell Kellers Park, hvorefter han i 2011 rykkede til Comwell Kongebrogaarden som hotelchef. Godt halvandet år senere overtog han rollen som hotelchef på Comwell Middelfart, inden han i 2017 kom tilbage til Comwell Kellers Park som hoteldirektør. Sideløbende med sin rolle som hoteldirektør har Frederik de senere år også haft ansvaret som F&B ansvarlig på tværs af Comwell.

”Jeg ser utrolig meget frem til min nye rolle som hoteldirektør på Bygholm Park og til at blive en del af det lokale erhvervsliv i Horsens. Det er en spændende forretning med mange muligheder, som jeg glæder mig til at udvikle sammen med den øvrige organisation. Og så er Horsens en by i stor udvikling, og jeg glæder mig derfor til at kunne åbne dørene op for et renoveret og opdateret Bygholm Park, som både byder på mødefaciliteter, værelser og gode muligheder for at holde fester” siger Frederik Jelstrup.  

Comwell Kellers Park
På Comwell Kellers Park er det en intern kvinde, Maria Munkebo, der er nuværende MeetingDesign Chef, der har takket ja til stillingen som hotelchef på det smukke spahotel ud mod Vejle Fjord.

Maria er med egne ord nærmest opvokset i Comwell. Hun startede som 19-årig som reservetjener på Comwell Sønderborg – et job hun havde mere eller mindre fast i 5 år ved siden af sit studie til Serviceøkonom med speciale i Service Management.

I 2008 rykkede hun til København og efter en lille afstikker til Zleep, startede hun i 2009 som salgskoordinator i Comwell a-s. Godt to år senere blev Maria udnævnt til Bookingchef og var det frem til 2017, hvor hun skiftede til Hotel Sanders og var med til at starte det op.

Herefter valgte Maria at flytte tilbage til Jylland, og siden maj 2018 har hun været at finde på Comwell Kellers Park i rollen som MeetingDesignerchef, hvor hun gradvist har taget et større ansvar og nu er klar til at styre hotellet sikkert videre sammen med den øvrige ledergruppe og resten af organisationen.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Frederik og Maria tak for deres store indsats samt ønske dem tillykke med de nye udfordringer. Både jeg og resten af koncernledelsen i Comwell ser frem til et fortsat godt samarbejde.” siger koncernchef Peter Schelde.

Comwell Aarhus, første spadestik, City Towers.jpg

Comwells imponerende Aarhus-byggeri på 15 etager skudt i gang med officielt spadestik

I dag blev første spadestik foretaget til Comwell Aarhus' nye hoteltårn, der med sine 15 etager vil tilføje 161 moderne, indbydende værelser og en række unikke faciliteter til Comwells populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham. Til sammen udgør de to tårne Aarhus’ nye vartegn, City Towers. Dagens begivenhed blev blandt andet markeret med tale fra Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.