Nye hoteldirektører

Nye hoteldirektører til Bygholm Park og Kellers Park

Hoteldirektør til Bygholm Park er på plads, og ny hotelchef til Kellers Park er fundet

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens bliver det med en intern mand ved roret, nemlig nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup. Maria Munkebo, MeetingDesign Chef på Kellers Park overtager posten som hoteldirektør på det smukke spahotel.   

Bygholm Park

”Med sine lidt over 20 år i Comwell er det en erfaren profil, vi sætter i spidsen for Bygholm Park. Frederik kommer med en stærk F&B baggrund, der skal bidrage til arbejdet med at udvikle nye koncepter og skabe lækre spiseoplevelser for vores gæster, sammen med den øvrige organisation. Derudover har Frederik stor erfaring med renoveringsprojekter, hvilket er en styrke i forhold til de markante renoveringsplaner vi har lagt for Bygholm Park,” siger koncernchef Peter Schelde.

Frederiks mangeårige erfaring med hoteldrift i Comwell skal være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af Comwell Bygholm Park bl.a. på F&B med udvikling af nye koncepter men også i forbindelse med den planlagte renovering af hotellet.

Lang karriere i Comwell  
Frederik begyndte sin karriere i Comwell i 2000 som restaurantchef på Comwell Middelfart. I 2008 var han som restaurantchef med til at åbne Comwell Kellers Park, hvorefter han i 2011 rykkede til Comwell Kongebrogaarden som hotelchef. Godt halvandet år senere overtog han rollen som hotelchef på Comwell Middelfart, inden han i 2017 kom tilbage til Comwell Kellers Park som hoteldirektør. Sideløbende med sin rolle som hoteldirektør har Frederik de senere år også haft ansvaret som F&B ansvarlig på tværs af Comwell.

”Jeg ser utrolig meget frem til min nye rolle som hoteldirektør på Bygholm Park og til at blive en del af det lokale erhvervsliv i Horsens. Det er en spændende forretning med mange muligheder, som jeg glæder mig til at udvikle sammen med den øvrige organisation. Og så er Horsens en by i stor udvikling, og jeg glæder mig derfor til at kunne åbne dørene op for et renoveret og opdateret Bygholm Park, som både byder på mødefaciliteter, værelser og gode muligheder for at holde fester” siger Frederik Jelstrup.  

Comwell Kellers Park
På Comwell Kellers Park er det en intern kvinde, Maria Munkebo, der er nuværende MeetingDesign Chef, der har takket ja til stillingen som hotelchef på det smukke spahotel ud mod Vejle Fjord.

Maria er med egne ord nærmest opvokset i Comwell. Hun startede som 19-årig som reservetjener på Comwell Sønderborg – et job hun havde mere eller mindre fast i 5 år ved siden af sit studie til Serviceøkonom med speciale i Service Management.

I 2008 rykkede hun til København og efter en lille afstikker til Zleep, startede hun i 2009 som salgskoordinator i Comwell a-s. Godt to år senere blev Maria udnævnt til Bookingchef og var det frem til 2017, hvor hun skiftede til Hotel Sanders og var med til at starte det op.

Herefter valgte Maria at flytte tilbage til Jylland, og siden maj 2018 har hun været at finde på Comwell Kellers Park i rollen som MeetingDesignerchef, hvor hun gradvist har taget et større ansvar og nu er klar til at styre hotellet sikkert videre sammen med den øvrige ledergruppe og resten af organisationen.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Frederik og Maria tak for deres store indsats samt ønske dem tillykke med de nye udfordringer. Både jeg og resten af koncernledelsen i Comwell ser frem til et fortsat godt samarbejde.” siger koncernchef Peter Schelde.

Snoreklip på Bygholm Park

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.
Comwell Sorø

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.