Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut. 

“Comwell ved, hvad en konference indebærer, og hvad der er vigtigt. De forstår, hvad jeg siger og hvad vores behov er og kommer med forslag til gode løsninger. De gør alt for at understøtte formålet med dit arrangement, så du kommer sikkert i mål,” siger Nicolai Elborough Boston, der underviser.

“Hos Comwell er der de mest optimale rammer, og her er styr på sagerne. Tingene virker – og hvis de ikke gør, så går der tre sekunder, så er der nogen, der fikser det. Alt fra grupperum til møderum, bespisningen, baren, spa’en – alt spiller bare. Vi kan mærke en markant forskel på, hvad deltagere får ud af det, når vi er her kontra andre steder,” siger han.

Specialtrænede rådgivere står klar til at hjælpe

I Comwell er vi specialister i mødet mellem mennesker og blandt landets førende, når det kommer til at tilbyde mødepakker. Det har vi har dygtiggjort os i gennem mere end 50 år. Vores såkaldte MeetingDesignere, som er Comwells korps af specialtrænede rådgivere, tilbyder professionel hjælp til mødeplanlægningen og står klar til at føre ledere og kursister sikkert igennem alle former for firmaarrangementer både før, under og efter arrangementet. 

“Det betyder rigtig meget, at vi bliver mødt af de samme personer hver gang. Det betyder, at det er en, vi kender og som har styr på, hvad der skal ske og hvad, vi har brug for,” siger Nicolai og fortsætter: 

“MeetingDesigneren gør det enormt let for os at være her. Både for mig og virksomheden, der sender kursisterne på kursus og selvfølgelig også for kursisterne selv. Vores indsats med at planlægge og facilitere bliver væsentlig mindre, når vi er her. Livet er meget lettere, når vi er hos Comwell. Vi taler om det hver gang: Hvor er det fedt at komme tilbage, alt fungerer bare,” siger han. 

Velkommen hjem

Da vi møder Nicolai, er han og de 24 deltagere i gang med næstsidste dag af et fire-dags undervisningsforløb, der bliver afholdt på Comwell Kellers Park nær Vejle.

“Når kursusdeltagerne er afsted i mange dage, så er det alfa og omega, at vi er et sted, de faktisk har lyst til at være. Det er så vigtigt at træde ind et sted, hvor alle tænker “her er fedt” og ikke “åh, hvor træls”. Man skal ikke undervurdere, hvor stor en faktor det fysiske miljø har for de resultater, der kommer ud af et forløb,” siger han. 

Selvom kurset er ved at være slut for denne gang, så går der ikke mange øjeblikke, før Nicolai er tilbage som gæst. 

“Comwell er det eneste konferencehotel, hvor jeg også kommer privat. Når jeg træder ind ad døren, bliver jeg altid mødt med et “Velkommen hjem, Nicolai” og et stort smil. Jeg kommer allerede igen på fredag med min familie. Det er et godt udtryk for, hvor tilfreds jeg er med stedet.” 

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.
Møder og konferencer hos Comwell

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.