Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut. 

“Comwell ved, hvad en konference indebærer, og hvad der er vigtigt. De forstår, hvad jeg siger og hvad vores behov er og kommer med forslag til gode løsninger. De gør alt for at understøtte formålet med dit arrangement, så du kommer sikkert i mål,” siger Nicolai Elborough Boston, der underviser.

“Hos Comwell er der de mest optimale rammer, og her er styr på sagerne. Tingene virker – og hvis de ikke gør, så går der tre sekunder, så er der nogen, der fikser det. Alt fra grupperum til møderum, bespisningen, baren, spa’en – alt spiller bare. Vi kan mærke en markant forskel på, hvad deltagere får ud af det, når vi er her kontra andre steder,” siger han.

Specialtrænede rådgivere står klar til at hjælpe

I Comwell er vi specialister i mødet mellem mennesker og blandt landets førende, når det kommer til at tilbyde mødepakker. Det har vi har dygtiggjort os i gennem mere end 50 år. Vores såkaldte MeetingDesignere, som er Comwells korps af specialtrænede rådgivere, tilbyder professionel hjælp til mødeplanlægningen og står klar til at føre ledere og kursister sikkert igennem alle former for firmaarrangementer både før, under og efter arrangementet. 

“Det betyder rigtig meget, at vi bliver mødt af de samme personer hver gang. Det betyder, at det er en, vi kender og som har styr på, hvad der skal ske og hvad, vi har brug for,” siger Nicolai og fortsætter: 

“MeetingDesigneren gør det enormt let for os at være her. Både for mig og virksomheden, der sender kursisterne på kursus og selvfølgelig også for kursisterne selv. Vores indsats med at planlægge og facilitere bliver væsentlig mindre, når vi er her. Livet er meget lettere, når vi er hos Comwell. Vi taler om det hver gang: Hvor er det fedt at komme tilbage, alt fungerer bare,” siger han. 

Velkommen hjem

Da vi møder Nicolai, er han og de 24 deltagere i gang med næstsidste dag af et fire-dags undervisningsforløb, der bliver afholdt på Comwell Kellers Park nær Vejle.

“Når kursusdeltagerne er afsted i mange dage, så er det alfa og omega, at vi er et sted, de faktisk har lyst til at være. Det er så vigtigt at træde ind et sted, hvor alle tænker “her er fedt” og ikke “åh, hvor træls”. Man skal ikke undervurdere, hvor stor en faktor det fysiske miljø har for de resultater, der kommer ud af et forløb,” siger han. 

Selvom kurset er ved at være slut for denne gang, så går der ikke mange øjeblikke, før Nicolai er tilbage som gæst. 

“Comwell er det eneste konferencehotel, hvor jeg også kommer privat. Når jeg træder ind ad døren, bliver jeg altid mødt med et “Velkommen hjem, Nicolai” og et stort smil. Jeg kommer allerede igen på fredag med min familie. Det er et godt udtryk for, hvor tilfreds jeg er med stedet.” 

Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.
Comwell_Middelfart_RAIS0349.jpg

Velkommen til et forvandlet Comwell Middelfart: Fornyede, fantastiske­ rammer for møder og konferencer

Comwell Middelfart, som har været en del af Comwell i godt et kvart århundrede, har gennemgået en omfattende renovering til gavn og glæde for hotellets gæster, der især tæller forretningsfolk fra hele landet. Med renoveringen har hotellet taget skridtet videre og åbner dørene for endnu større og mere ambitiøse møder og konferencer, som har været efterspurgt af Comwell Middelfarts gæster.