Velkommen til et forvandlet Comwell Middelfart: Fornyede, fantastiske­ rammer for møder og konferencer

Comwell_Middelfart_RAIS0349.jpg

Velkommen til et forvandlet­ Comwell Middelfart: Fornyede, fantastiske rammer for møder og konferencer

Comwell Middelfart, som har været en del af Comwell i godt et kvart århundrede, har gennemgået en omfattende renovering til gavn og glæde for hotellets gæster, der især tæller forretningsfolk fra hele landet. Med renoveringen har hotellet taget skridtet videre og åbner dørene for endnu større og mere ambitiøse møder og konferencer, som har været efterspurgt af Comwell Middelfarts gæster.  

Med en investering i både udendørs og indendørs arealer, har det specialiserede møde- og konferencehotel, transformeret sig til en topmoderne destination for møder og konferencer.

For dem, der søger de bedste rammer til deres næste store arrangement i enten arbejds- eller privat regi, er Comwell Middelfarts forandring og udvidelse lidt af et eldorado.  

”Vi har tilføjet intet mindre end 600 kvadratmeter til hotellets møde- og konferencefaciliteter – herunder også en ny, indbydende hall. Lokalerne er ideelle til udstillinger, netværksarrangementer eller forplejning. Og så er de transformerbare med fleksibel indretning, så de kan opfylde gæsternes forskellige behov,” fortæller Charlotte Balthazar, hotelchef i Comwell Middelfart.

Salgsdirektør, Peter Hansen i Comwell Hotels understreger, at Comwell kontinuerligt opdaterer og renoverer kædens hoteller rundt omkring i landet: ”Det er afgørende for Comwell og vores meget værdsatte gæster, at vi hele tiden kan holde trit med tidens ånd, tendenser og faciliteter. Og helst mere til. Det er med til at styrke vores i forvejen stærke position inden for møder- og konferencer. Nu har Middelfart fået en kærlig hånd, og vi går også i gang andre steder i landet, som vi glæder os til at løfte sløret for.”

Kør bilen ind på hotellet

Comwell Middelfart er også blevet beriget med et nyt, flot indgangsparti og to nye mødelokaler, som er designet til at rumme større grupper med plads til henholdsvis 350 og 100 gæster.

”Det største lokale er en sand perle med lysindfald fra begge sider og en betagende udsigt til den gamle Lillebæltsbro. Der kan tilmed køres biler direkte ind i lokalet, som åbner for et hav af muligheder for kreative events og udstillinger,” fortæller Charlotte Balthazar.

En kulinarisk oplevelse med udsigt

Også hotellets restaurant har fået en massiv opgradering, og hotelbaren er transformeret til et åbent brasserie, hvor gæsterne også kan få sig et lettere måltid. Restauranten, der kan rumme op til 250 gæster alt afhængig af arrangementstype, tilbyder ikke kun udsøgte kulinariske oplevelser, men også en fantastisk udsigt, som gæsterne kan give sig hen til under måltidet. Og både restaurant og brasserie har direkte adgang til en ny, stor terrasse.  

”Restaurantens store vinduer inviterer de naturskønne omgivelser indenfor og skaber en varm og unik atmosfære. Det er blevet det helt ideelle sted til alt fra forretningsfrokoster til større aftenarrangementer og alt derimellem. Og så kan man jo slutte aftenen af med en drink med kollegerne på restaurantens store, åbne terrasse. Jeg glæder mig meget til de kommende sommeraftener derude,” slutter hotelchefen.

Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.

Fine dining i unik vinkælder

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn
og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder.
De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning,