Annulleringsbetingelser

Annulleringsbetingelser for møder og konferencer

Få ekstra tryghed med Comwells nye afbestillingssikring

Som virksomhed planlægges der ofte langt frem i tiden, og derfor kan der opstå enten sygdom eller andre forhindringer, som gør at I må udskyde eller helt aflyse et arrangement. Det har vi hos Comwell fuld forståelse for, og som en ekstra service til vores gæster, kan I nu tilkøbe en Comwell afbestillingssikring, så I undgår stress og unødige omkostninger, hvis uheldet er ude.

Vi tilbyder derfor vores gæster en afbestillingssikring på alle arrangementer med mere end 10 personer. Med en afbestillingssikring kan du frit reducere og afbestille dit arrangement helt frem til 72 timer før afholdelse – uanset årsag. Og uden beregning. 

Prisen er blot 6% af pakkeprisen, f.eks. DKK 5.400,- for et arrangement til DKK 90.000,-. Tilkøbet af afbestillingssikringen refunderes ikke – heller ikke såfremt arrangementet afbestilles.

Bestil din afbestillingssikring sammen med dit arrangement. Du vil modtage en særskilt faktura på afbestillingssikringen, når du har accepteret din bekræftelse.

Hør mere her
Telefon
70 274 274
Mail
konference@comwell.com
Telefon
70 274 274
Mail
konference@comwell.com

Comwells generelle annulleringsbetingelser for møder og konference (uden afbestillingssikring)

Obs: Husk at annullering og afbestilling altid skal ske skriftligt. Ved annullering og afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.


Møder og konference under kr. 200.000,- inkl. moms:

Annullering

  • Mere end 30 dage før 1. arrangementsdag: Omkostningsfri annullering

  • Mindre end 30 dage før 1. arrangementsdag: Faktureres med 75 % af den aftalte pris

  • Mindre end 2 dage før 1. arrangementsdag: Faktureres med 100 % af den aftalte pris


Reduktion og flytning af møder og konferencer

  • Frem til 48 timer før 1. arrangementsdag kan deltagerantal omkostningsfrit reduceres med op til 10%.

  • Frem til 48 timer før 1. arrangementsdag kan arrangement omkostningsfrit flyttes til samme eller et andet Comwell hotel, med afholdelse senest 60 dage efter det oprindelige arrangement. Arrangementet kan kun flyttes én gang, og kan herefter ikke afbestilles. Prisen reguleres i forhold til det valgte hotel.

Møder og konference over kr. 200.000,- inkl. moms:

Vi gør opmærksom på, at der ved større møder og konferencer med en samlet værdi på mere end DKK 200.000 gælder særlige afbestillings- og betalingsbetingelser. Disse aftales fra gang til gang og vil fremgå af bekræftelsen. Det vil altid være betingelserne i den enkelte bekræftelse, der er gældende.