Comwell indgår samarbejde med ét af verdens største hotelbrands

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har indgået en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, der med sine 9.200 hoteller i mere end 80 lande er én af verdens største hotelfranchisevirksomheder. Samarbejdsaftalen skal være med til at styrke det internationale salgsarbejde for Comwell og inkluderer i første omgang Comwell Aarhus og Comwells første og største hotel i København, Comwell Copenhagen Portside, der åbner i januar 2021.

For første gang rykker Wyndham Hotels & Resorts ind i Skandinavien. Det sker i forbindelse med den eksklusivaftale mellem Comwell Hotels og Wyndham Hotels & Resorts, der netop er indgået. Aftalen indebærer, at Comwell bliver den officielle repræsentant af Wyndham Hotels & Resorts i Danmark med både eksisterende og potentielle nye hoteller – foruden et strategisk og internationalt salgssamarbejde om bookinger af overnatninger og møder og et stort loyalitetsprogram. I første omgang er der tale om Comwell Aarhus og Comwell Copenhagen Portside, som bliver en del af Dolce by Wyndham, der er et af Wyndhams 20 hotelbrands.

Wyndham Hotels & Resorts er med sine 817.000 værelser fordelt på 9.200 hoteller i mere end 80 lande verdens største franchisekæde inden for hoteller. Hotelgruppen står især stærkt på det amerikanske, europæiske og asiatiske marked og har 77 mio. loyalitetsmedlemmer.

Koncernchef for Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig over den nye internationale samarbejdsaftale:
”Wyndham Hotels & Resorts er ét af verdens største hotelbrands og matcher vores værdier og brand. De har et stærkt internationalt salgsteam med globale kunder, hvilket betyder, at vi i fremtiden står stærkt på markedet, ikke mindst når vi i januar 2021 åbner vores første og største hotel i København. Vi ved, at vi herhjemme forventer en fortsat stigning i antallet af overnatninger og en stigende efterspørgsel på internationale møder og konferencer, så jeg har store forventninger til det kommende samarbejde med Wyndham og tror samtidig, at det vil styrke kædekraften i Comwell,” siger Peter Schelde.

Samarbejdet med Wyndham Hotels & Resorts får ingen betydning for Comwells ejerskab, brand eller service, og hotellerne vil fortsat hedde Comwell. Comwell Aarhus bliver allerede medio september en del af Dolce by Wyndham.

Dimitris Manikis, koncerndirektør og administrerende direktør, Wyndham Hotels & Resorts EMEA, tilføjer: ”Med charmerende arkitektur og design, en spændende kulinarisk scene og en gæstfri befolkning er det ingen overraskelse, at Danmark tiltrækker stadig flere internationale besøgende. Landet har positioneret sig som et voksende center for konferencer og virksomhedsarrangementer, og vi er meget glade for at træde ind på dette attraktive marked med Comwell Hotels. Deres solide ekspertise inden for møder, konferencer, koncepter samt deres stolte renommé for at drive hoteller med en usædvanligt høj standard gør dem til et stærkt match for vores Dolce by Wyndham-brand og en perfekt partner til lancering af brandet i Skandinavien.”

Fakta om Comwell Hotels
Comwell Hotels er en dansk hotelkæde stiftet i 1969 og hovedsageligt ejet af Nic Christiansen Invest. Comwell Hotels har i alt 14 hoteller i Danmark og to i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejde koncernen med BC Hospitality Group om konferencecentret Comwell Conference Center Copenhagen i København. Comwell Hotels har 1.000 fastansatte medarbejdere og havde i 2018 en omsætning på 890,9 mio. kr. Herhjemme er Comwell Hotels kendt for deres store arbejde med bæredygtighed og har Det Økologiske Spisemærke i bronze på alle deres danske hoteller, hvilket blev præmieret med Årets Økopris i 2017 og i 2019 med prisen ”Industry Leader 2019” for Danmarks mest bæredygtige hotelkæde.

Fakta om Wyndham Hotels & Resorts
Wyndham Hotels & Resorts er verdens største hotelfranchiseselskab, med ca. 9.200 hoteller i mere end 80 lande fordelt på seks kontinenter. Med ca. 817.000 værelser, der henvender sig til den almindelige rejsende, indtager Wyndham en førende position i økonomi- og mellemklassesegmentet inden for hotelbranchen. Selskabet bestyrer en portefølje på 20 hotelbrands, inklusive Super 8®, Days Inn®, Ramada by Wyndham®, Ramada Encore®, TRYP by Wyndham, Hawthorn Suites®, Trademark Collection®, Wyndham® med flere. Wyndham Hotels & Resorts er også en førende udbyder af hotel management services, med administration af mere end 400 ejendomme. Selskabets prisvindende Wyndham Rewards® loyalitetsprogram tilbyder mere end 77 millioner aktive medlemmer muligheden for at indløse points på titusinder af hoteller, ferieklubresorts og ferieudlejning verden over.

Om Dolce Hotels og Resorts by Wyndham®
Inspirerende omgivelser fostrer store idéer. Det er filosofien bag Dolce Hotels and Resorts by Wyndham®. Med en nøje udvalgt samling af unikke destinationer redefinerer Dolce moderne møder ved hjælp af kreative omgivelser, avanceret teknologi, nærende mad- og drikkemenuer og inspirerende aktiviteter. Fra Napa Valley til Provence tilbyder Dolces unikke beliggenhedslokationer til utrolige rejseoplevelser, hvad enten målet er møder eller afslapning på de prisvindende golfbaner, foryngende wellness eller nærliggende verdensberømte vinkældre.