Nyheder

Nyheder fra Comwell Hotels

Kategori
Viser -- indlæg
patricia_olsommerlier-2

Ølsommelier på Comwell: Øl skal være et selvstændigt element i den gastronomiske rejse 27 marts 2023

Patricia Monsrud er en af de mange uddannede ølsommelierer på Comwells hoteller. Hun guider gæsterne på Comwell i Sorø til de bedste øloplevelser.

Læs mere
rs27448_ckg_vinkaelder2-fit

Fine dining mellem 4.000 vinflasker 24 marts 2023

Comwell Kongebrogaarden i Middelfart med den smukke udsigt over Lillebælt genåbnede i marts måned hotellets vinkælder, som har gennemgået en omfattende renovering. Nu stråler kælderen med sine 4.000 vinflasker og skaber de perfekte rammer for spektakulære oplevelser. Kælderen kan rumme selskaber på mellem 8 og 24 personer, der ønsker en kulinarisk oplevelse i stemningsfulde omgivelser.

Læs mere
rs27347_comwell_borupgaard_raisfoto_5781-fit

16-årige Karl er kokkeelev på Comwell: ”Jeg får nærmest en euforisk følelse” 20 marts 2023

Karl Gustav Weissmann er kokkeelev på Comwell Borupggaard. Han elsker kreativiteten og det høje tempo i køkkenet og drømmer om at åbne sin egen restaurant.

Læs mere
cbp_peter-schelde-x-peter-sorensen-1-1677845848

Kom med på walk and talk i Bygholm Park 13 marts 2023

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet. 

Læs mere
pr-foto_comwell-hotels_sbi_

For 5. år i træk løber Comwell med europæisk bæredygtighedspris 09 marts 2023

Sustainable Brand Index Award™ er netop blevet uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights årlige prisuddeling. For 5. år i træk hædres danskejede Comwell Hotels med den anerkendte pris. Prisen er et udtryk for, at de danske forbrugere opfatter Comwell Hotels som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark. 

Læs mere
parkenfck05

Altid tæt på sporten 02 marts 2023

Comwell Hotels støtter sporten i hele Danmark og har senest indgået sponsorsamarbejder med superligaklubberne F. C. København og AC Horsens som klubbernes foretrukne hotelpartner. Den type partnerskaber, der både gavner Comwell og sportsklubberne, er ikke nyt for hotelkæden, der har været tæt på sporten gennem mange år. 

Læs mere
rs27266_comwell_klimascore_raisfoto_1103-fit-(1)

Nyd lækkerheden på hotel med god samvittighed 01 marts 2023

Comwell arbejder aktivt med at reducere hotellernes klimaaftryk. Og målbarhed er en af nøglerne. Derfor arbejder Comwell tæt sammen med virksomheden Klimascore, der netop har gjort detaljeret måling af hotellernes klimaaftryk til en af sine største forcer. Klimascore er nemlig sat i verden for at hjælpe hotelbranchen med at agere mere klimavenligt. Og det viser sig, at lækkerhed og lavt klimaaftryk ikke nødvendigvis er to modsatte størrelser, når bare man ved hvordan.

Læs mere
5_arkitema---tagterrasse-02

Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse 24 februar 2023

Forretningsfolk, private hotelgæster og borgere i Aarhus kan se frem til en udvidelse af det populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager. Tårnet er åbent for hele byen og tilføjer 161 værelser til Comwells centralt beliggende Aarhus-hotel, der er kendt for sin internationale stemning. Tårnet rummer desuden skybar og tagterrasse med 360 graders udsigt over Aarhus. Samtidig udvides og renoveres hotellets eksisterende restaurant, så endnu flere gæster kan nyde et måltid i lækre rammer.

Læs mere
pr-foto_comwell-hotels_solsikkeprogrammet-1-low-res

Comwell støtter gæster og medarbejdere med usynlige handicaps 21 februar 2023

Personer med usynlige handicaps, der besøger et af Comwells danske hoteller kan nu trygt bære Solsikken, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at der kan være behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp. Comwell Hotels er første danske hotelkæde, som tilslutter sig Solsikkeprogrammet.

Læs mere
rasmus-rasmussen_gronne-retter_comwell

Stor efterspørgsel på grønne retter 07 februar 2023

For blot fem år siden ville de færreste måske have troet, at vegetariske retter en dag ville blive så populær en del af menuen, at mange i dag vælger grønt frem for kød på tallerkenen. Vegetarretter hos Comwell byder sig til med nye og overraskende smagsretninger.

Læs mere
odeon-lokale

Møder og konferencer midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter 31 januar 2023

10 ugers ombygning og renovering kom i mål sidste efterår, og ODEON – Odenses musik-, teater- og konferencehus og en del af Comwell – summer nu af endnu flere glade kultur- og mødegæster. ODEONs lokaler har fået et gevaldigt løft i udseende og funktionalitet.

Læs mere
comwell-bygholm-park_nogleoverdragelse_cato_frederik

Horsens får moderne hotel og storslået herregård i ét 20 januar 2023

Horsensianske Comwell Bygholm Park er åbent for bookinger til overnatninger, møder og konferencer, og i dag blev nøglen officielt overdraget fra CALUM, der ejer bygningen, til Comwell Hotels. 

Læs mere
mette-faarup_comwell-hotels_bygholm2

Storheden skal opleves på Comwell Bygholm Park 16 januar 2023

Comwells dygtige indretningsarkitekt, Mette Faarup, arbejder netop nu intenst på indretning og istandsættelse af Comwell Bygholm Park, som åbner for bookinger i dag. Men hvordan skaber man et moderne hotel med respekt for herregårdens historie og oprindelige udtryk? 

Læs mere
rs26837_comwell_raisfoto_4101-lpr

Fra køkkenchef til hoteldirektør 06 december 2022

Hvordan får man omkring 40 medarbejdere med meget forskellige ansvarsområder og virkeligheder til – med stor arbejdsglæde – at arbejde efter samme ædle mål hver dag? En målopfyldelse, der i sidste ende står og falder med hotelgæsternes tilfredshed. Det har Comwell Holtes hoteldirektør et ganske godt bud på.

Læs mere
_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1534

Spa, velvære og whisky saunagus 28 november 2022

Mange tror, at spa mest er for kvinder. Men i dag er det helt almindeligt at mændene tager initiativet til spaopholdet. Den øgede interesse fra herrerne har betydet, at Borupgaard tilbyder særlige saunagus-oplevelser for mænd, hvor velvære går hånd i hånd med lidt sjov og spas. 

Læs mere
Hoteldrift med vinhøst og vinproduktion

Vinmarken er et krydderi til hoteldriften 22 november 2022

Hvordan driver man et hotel med tilhørende vinmark og vinhøst? Kuno Junker, hotelchef på Comwell Sorø, fortæller om udviklingen af vinprojektet Sorø Solaris Sorana, der er gået stærkt, siden den første høst kom i hus på hotellet i 2018.

Læs mere
comwell_doodle_680x600px

Doodler du på mødet? 09 november 2022

Er du én af dem, der tegner og laver kruseduller, når du lytter til en præsentation eller et oplæg på mødet? Fortsæt du bare! Det betyder nemlig ikke, at du ikke hører efter. Tværtimod. Forskning viser, at du husker 29% flere informationer fra mødet end dine kolleger, der ikke aktiverer hænderne på papirblokken.

Læs mere
co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b,

MeetingDesign - Få jeres egen personlige mødeplanlægger 08 november 2022

Comwells MeetingDesignere er lokalkendte mødeplanlæggere, som skræddersyr et møde eller konference med alt fra gastronomi til mødeindhold og aktiviteter – altid med udbyttet i fokus.

Læs mere
Møde og konference booking hos Comwell Hotels

Vi er nysgerrige på vores gæster 07 november 2022

Hos Comwell er vores fornemste opgave at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Og helst mere til. Det kræver et tårnhøjt serviceniveau og en god portion nysgerrighed. Derfor – uanset om du ringer for at arrangere en omfattende konference eller booke en enkelt nat på et hotelværelse – bliver du mødt af Comwells kundechef Charlotte Bechmann og hendes dygtige team, der kender Comwells hoteller og venues indgående.

Læs mere
148_smil-smag2022_smilfonden_helenalundquist_616a1150

Charity event der gav grund til at SMILe 03 november 2022

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.

Læs mere