Nyheder

Jesper Rais

Årsresultat: Comwell Hotels satte omsætningsrekord i 2023

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har i dag offentliggjort ESG-rapportering og årsresultat for 2023. Med en omsætning på 1.290,6 mio. kr. kan kæden skrive det ind i historien som den højeste nogensinde. Som del af årsrapporten udgiver Comwell også rapport på 2023’s ESG-mål og -aktiviteter, som afspejler et stort fokus på rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift på tværs af alle hoteller.
Jesper Rais

Comwell Kellers Park kåret som ’Årets Spa’ ved Danish Beauty Award 2024

Til den årlige prisuddeling Danish Beauty Awards fredag aften i Tivoli Congress Center blev Comwell Kellers Park hyldet som vinderen af kategorien 'Årets Spa'. Det prestigefyldte awardshow anerkender og hylder traditionen tro de bedste inden for den danske skønheds- og kosmetikbranche.
btb film, Mona Wieben, 15. etage, panorama floor

Sådan skaber Mona unikke mødeoplevelser

Mona Wieben har efter 15 år i Comwell Hotels en bred vifte af erfaring, som hun til dagligt bruger i sit arbejde som MeetingDesigner chef på Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild bakker. Udover at tage imod udfordringer med en stor ja-hat solidt plantet på hovedet, er Mona en chef, der inspirerer og opfordrer til at tænke ud af boksen.
Henrik Hjorth_1.jpg

Strategidirektør i Comwell, Henrik Hjorth, fylder 60 år

Den 10. april fylder Comwells strategidirektør, Henrik Hjorth, 60 år og mere end halvdelen af sit liv har han brugt hos Comwell. Det giver os anledning til en tur down momory lane. I Henriks optik skyldes de mange år i samme virksomhed de gode udviklingsmuligheder, der altid har været i Comwell.
SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Comwell og SMILfonden skaber unikke oplevelser for alvorligt syge børn

Siden 2017 har Comwell samarbejdet med SMILfonden for at give familier med alvorligt og kronisk syge børn og unge et lille pusterum fra en ellers presset hverdag. Comwell og SMILfonden forsøger sammen at skabe rammerne for, at udsatte familier får en vigtig pause fra sygdom med forkælelse og fællesskab med ligesindede. Mange af disse familier har aldrig haft mulighed for at tage på ferie, fordi besøg på hospitalet og sygdom fylder i deres hverdag.
Lykke.jpg

Ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard

Danskejede Comwell Hotels byder i dag velkommen til Lykke Brinkløv, ny hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard. Lykke Brinkløv vil med sin stærke branche- og ledererfaring stå i spidsen for at drive hotellet med særligt fokus på at skærpe dets profil i erhvervsmarkedet.
RS14483_11032_e1d59ab531c375d.jpg

Comwell videregiver driften af svenske Varbergs Kusthotell

I knap 30 år har Comwell Hotels drevet Varbergs Kusthotell i Sverige. Ved kontraktens udløb i indeværende år overlader Comwell driften til ny operatør.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling, hvor Comwell placeres som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwells Co-Work skaber liv og summen

Hos Comwell giver Co-Work forretningsfolk på farten et sted at lande med laptoppen til møder eller workaways. Det er en stor succes, som samtidig skaber liv og stemning på hotellet.
Comwell Bygholm Park

Kom indenfor hos Comwell Bygholm Park

Nu kan du holde møder og konferencer i færdigrenoverede Comwell Bygholm Park i Horsens. Den gamle herregård, som Comwell overtog i starten af 2023, er blevet istandsat fra kælder til kvist, og modtager nu talrige lokale og tilrejsende gæster.
comwell_festival_2022_2.jpg

Hold konferencen som en festival

Leder du efter et alternativ til de traditionelle konferencer og møder, som du ellers arrangerer i løbet ad året? Så kunne du overveje at gøre noget helt andet, end I plejer. F.eks. afholde en festival, hvor både kunder og kollegaer får en masse fælles oplevelser gennem musik, mad og faglige indslag. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre hos Comwell.
RS28367_Anna Reinert Kehlskov-fit.jpg

MeetingDesigner Anna Kehlskov: ”Jeg har fået mere mod”

24-årige Anna Kehlskov har altid haft et stærkt koordineringsgen, og hun elsker at få gæsternes visioner til at gå i opfyldelse. For nyligt blev hun udlært MeetingDesigner hos Comwell Copenhagen Portside, og uddannelsen, og ikke mindst hendes elevtid har givet hende større tro på sig selv og mere mod til at sige sin mening.
senkarriere.png

”Alderen er vores arbejdsstyrke”

Når tiden nærmer sig pensionsalderen, melder spørgsmål om fremtid, muligheder og begrænsninger i arbejdslivet sig for mange. Hos Comwell er alderen dog ingen hindring for at have karrieredrømme sent i livet – eller at følge dem. Heller ikke hos de tre tjenere, 65-årige Jørgen, 60-årige elev Ole eller 58-årige Helge.
Jesper Rais

Comwell Kolding modtager pris for sit sociale ansvar

I Comwell Hotels går medarbejdere på arbejde hver dag for at gøre en forskel – en forskel for gæsterne og for hinanden. Et af de vigtigste fokusområder for arbejdskulturen i hotelkæden er at skabe et miljø, hvor der er plads til alle uden diskrimination. Comwell Kolding har netop høstet anerkendelse for et nærværende og imødekommende arbejdsmiljø fra Kolding Kommune med tildeling af prisen SammenomJOB.
Jesper Rais

Jeg laver ærlig mad til madelskere

Den nye køkkenchef for Comwell i Holte er i fuld gang med at sætte Comwell Holte på det gastronomiske landkort. Opskriften er sublimt smagende retter med fokus på det grønne.
Jesper Rais

Velkommen til et forvandlet Comwell Middelfart: Fornyede, fantastiske­ rammer for møder og konferencer

Comwell Middelfart, som har været en del af Comwell i godt et kvart århundrede, har gennemgået en omfattende renovering til gavn og glæde for hotellets gæster, der især tæller forretningsfolk fra hele landet. Med renoveringen har hotellet taget skridtet videre og åbner dørene for endnu større og mere ambitiøse møder og konferencer, som har været efterspurgt af Comwell Middelfarts gæster.
Centralværkstedet Smedien Aarhus

Events med stemningsfuldt særpræg

Beliggende centralt i Aarhus i smukke gamle bygninger fra 1862 finder du Centralværkstedet og Smedien. De nuværende eventlokaler er tidligere værkstedsbygninger for landets DSB-tog, men skaber nu en urban og stemningsfuld ramme om dit næste arrangement.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Slip hverdagen på Comwells spahoteller

Det behøver ikke at tage en dagsrejse, hvis du drømmer om at dyppe tæerne i varmt vand og føle dig forkælet i afslappende omgivelser. På Comwell Kellers Park og Comwell Borupgaard kan du nyde en gennemført spaoplevelse, der får skuldrene til at sænke sig og hverdagen til at fordufte for en stund.
kongens-lyngby.jpg

Lyngby Storcenter indgår samarbejde med Comwell: Skal drive nyt og totalrenoveret hotel ovenpå shoppingcentret

Når den omfattende totalrenovering af højhuset ovenpå Lyngby Storcenter er færdig, bliver det den danskejede hotelkæde Comwell Hotels, der skal drive det nye hotel til gavn for byens borgere, forretningsfolk og turister.
Jesper Rais

Fine dining i unik vinkælder

Hos Comwell Kongebrogaarden, der ligger smukt ved Lillebælt med udsigt til en lille bådhavn
og Lillebæltsbroen, tilbyder de kulinariske oplevelser i deres nyrenoverede vinkælder.
De usædvanlige rammer kan blandt andet bruges til vinsmagning,
Jesper Rais

Hotelchef Anne-Beth Madsby fejrer 25-års jubilæum

Vejen til drømmejobbet er ikke nødvendigvis snorlige. Det er Anne-Beth Madsby, hotelchef i Comwell Kolding, et klart bevis på. Og spørger du Anne-Beth, skal vi vælge job ud fra passion og ikke være bange for at fejle.
sbti.png

Comwell Hotels tilslutter sig Science Based Targets initiative (SBTi)

Danskejede Comwell Hotels arbejder målrettet og integreret med bæredygtighed som en central del af kædens forretningsstrategi. Som første hotelkæde i Danmark har Comwell Hotels nu taget et markant skridt i retning mod at reducere hotellernes samlede klimapåvirkning ved at tilslutte sig Science Based Targets initiative (SBTi). Et vigtigt led i Comwells plan om at reducere sit klimaaftryk og opnå CO2-neutralitet i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040.
snoreklip_bygholm18.09.jpg

Den flotte, gamle herregård har fået sin storhedstid tilbage

Ved årsskiftet overtog Comwell Hotels nøglerne til den gamle, hvide herregård midt i Bygholm Park i Horsens. Nu er herregården renoveret fra a til z, og gæsterne bydes inden for i fornyede, lækre rammer, hvilket blev markeret med snoreklip foretaget af Horsens borgmester.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Naturskønne rammer og moderne konferencested

Comwell Borupgaard ligger i naturskønne Nordsjælland. Hotellets moderne herregårdsomgivelser har de perfekte rammer til møder og konferencer samtidig med, at Comwells MeetingDesignere sørger for, at man fra start til slut får et optimalt ophold.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Hoteldirektør Mette Bonderup fejrer 25-års jubilæum

At være hoteldirektør for Comwell Hvide Hus i Aalborg og Rebild Bakker kræver mod og vilje. Og det har Mette Bonderup, som efter 25 år i Comwell stadig mærker, det er her, hun hører til.
prisoverraekkelse_madspild_ny.jpg

Madspildspris går til Comwell Hotels

Et stort arbejde med at reducere madspild i alle led i fødekæden. Med den begrundelse modtager Comwell Hotels den fornemme madspildspris ”Stræberen”. Prisen er stiftet af De Samvirkende Købmænd (DSK) og hylder mennesker og virksomheder, der gør en forskel i kampen mod madspild.
comwell-soroe-01.jpg

Comwell overlader driften af hotelejendom i Sorø

Efter mere end 20 år med hoteldrift i Sorø overlader Comwell Hotels driften af Comwell Sorø til CIC Hospitality den 1. november 2023. Alle ansatte på hotellet får mulighed for at fortsætte arbejdet under ny operatør.
comwell_0025_chris1million_1910x1080.jpg

Kunde i mere end 10 år: Hos Comwell er der styr på sagerne

I over 10 år har Nicolai brugt Comwell til at afholde kursusforløb, møder og konferencer. Her får han og kursisterne ro og plads, lækker forplejning og ikke mindst står MeetingDesigneren, der er en specialtrænet rådgiver, klar til at hjælpe fra start til slut.
Comwell, Green Chef, bælg, grønt, råvarer, køkken, mad, grønsager, kokke,

Christoffer Bredvig

Comwell er aktuel med ny uddannelse: ’Green Chef’

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har – som led i koncernens ambitiøse ESG-plan – lanceret en uddannelse for Comwells kokke. Uddannelsen hedder Green Chef. Første hold af kokke har netop gennemført begge moduler med stor succes. Green Chef har fokus på optimal råvareudnyttelse, mindre madspild og flere planterige retter, som Comwell arbejder fokuseret med, og som i høj grad drives af medarbejderne i de enkelte hotelkøkkener. Det kræver et højt fagligt niveau hos alle.
20230412_190909.jpg

En motiveret koks mad smager bedst

Kom med Comwells køkkenchefer på tur, når de hiver tre dage ud af kalenderen og sammen tager ud i det ganske land for at eksperimentere med nye, planterige smagsoplevelser.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Tiltrængt ro, fred og skønhed

Der er ingen forstyrrende spa-musik og ingen larmende gæster. Til gengæld finder man i dette lille, nordsjællandske paradis den måske allermest eftertragtede luksus i denne tid: Et sted hvor alle sanser stryges med hårene, mens man skruer ned for livets hastighed.
comwell_vintur_marker.jpeg

Kom med til de franske vinmarker i forårssolen

Inspiration og ny viden var nøgleordene, da Comwells restaurantchefer sammen med hotelkædens samarbejdspartner gennem mange år, Østjysk Vinforsyning, drog på eksklusiv vinrejse til Frankrigs berømte Rhône-område. Med en velplanlagt rejseplan blev gruppen guidet gennem de betagende vinmarker fra Rhône i nord til Rhône i syd.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Et møde er ikke bare et møde

Comwell er specialister i afholdelse af møder og konferencer – og det uanset om behovet er en times møde for 10 medarbejdere eller en stor konference for 600 deltagere over flere dage. Hotelkædens specialuddannede MeetingDesignere sørger for, at alt spiller både før, under og efter mødet. Men hvordan sikrer man, at et møde ikke bare bliver et møde, som ingen husker?
comwell-i-smilets-by.jpeg

Årets elev og årets teamplayer fik velfortjent hyldest i Aarhus

Smilets By bød på høj sol og blå himmel, da Comwell Hotels afholdt årets Teamplayer Dag med biodiversitet som hovedtema. En dag, hvor hotelkæden kårer årets teamplayer og årets elev blandt nominerede kandidater fra alle kædens hoteller.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Årsresultat: Comwell Hotels kom styrket ud af 2022

Comwell offentliggør årsresultat og hotelkædens første ESG-rapport
comwell_festival_2022_3.jpg

Det summede af sommer, da Comwell inviterede til festival

Det var et omfattende setup af musikscener, foodtrucks, barer og boder, der mødte omkring 600 af Comwells medarbejdere en sommerdag i august 2022. Koncernen havde nemlig inviteret til firmafest med festivaltema i naturskønne omgivelser ved Comwells hotel i Kolding.
patricia-ol-sommerlier1.jpg

Ølsommelier på Comwell: Øl skal være et selvstændigt element i den gastronomiske rejse

Patricia Monsrud er en af de mange uddannede ølsommelierer på Comwells hoteller. Hun guider gæsterne på Comwell i Sorø til de bedste øloplevelser.
Jesper Rais

Fine dining mellem 4.000 vinflasker

Comwell Kongebrogaarden i Middelfart med den smukke udsigt over Lillebælt genåbnede i marts måned hotellets vinkælder, som har gennemgået en omfattende renovering. Nu stråler kælderen med sine 4.000 vinflasker og skaber de perfekte rammer for spektakulære oplevelser. Kælderen kan rumme selskaber på mellem 8 og 24 personer, der ønsker en kulinarisk oplevelse i stemningsfulde omgivelser.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

16-årige Karl er kokkeelev på Comwell: ”Jeg får nærmest en euforisk følelse”

Karl Gustav Weissmann er kokkeelev på Comwell Borupggaard. Han elsker kreativiteten og det høje tempo i køkkenet og drømmer om at åbne sin egen restaurant.
Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Kom med på walk and talk i Bygholm Park

I midten af januar slog Comwell Hotels dørene op til overnatninger, møder, konferencer og selskaber på Comwell Bygholm Park i Horsens – hotelkædens seneste skud på stammen i hotelporteføljen. En smuk, gammel herregård, der straks leder tankerne tilbage til fordums storhed, hvor adelfolk havde sin daglige gang på stedet.
pr-foto_comwell-hotels_sbi_.jpg

For 5. år i træk løber Comwell med europæisk bæredygtighedspris

Sustainable Brand Index Award™ er netop blevet uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights årlige prisuddeling. For 5. år i træk hædres danskejede Comwell Hotels med den anerkendte pris. Prisen er et udtryk for, at de danske forbrugere opfatter Comwell Hotels som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark.
altid-taet-paa-sporten.jpg

Altid tæt på sporten

Comwell Hotels støtter sporten i hele Danmark og har senest indgået sponsorsamarbejder med superligaklubberne F. C. København og AC Horsens som klubbernes foretrukne hotelpartner. Den type partnerskaber, der både gavner Comwell og sportsklubberne, er ikke nyt for hotelkæden, der har været tæt på sporten gennem mange år.
5_arkitema---tagterrasse-02.jpg

Aarhus får hoteltårn på 15 etager med skybar og tagterrasse

Forretningsfolk, private hotelgæster og borgere i Aarhus kan se frem til en udvidelse af det populære byhotel Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, som i foråret 2026 vil stå klar med et nyt hoteltårn på 15 etager. Tårnet er åbent for hele byen og tilføjer 161 værelser til Comwells centralt beliggende Aarhus-hotel, der er kendt for sin internationale stemning. Tårnet rummer desuden skybar og tagterrasse med 360 graders udsigt over Aarhus. Samtidig udvides og renoveres hotellets eksisterende restaurant, så endnu flere gæster kan nyde et måltid i lækre rammer.
Jesper Rais

Comwell støtter gæster og medarbejdere med usynlige handicaps

Personer med usynlige handicaps, der besøger et af Comwells danske hoteller kan nu trygt bære Solsikken, hvis de ønsker at signalere til medarbejdere og øvrige gæster, at der kan være behov for ekstra tid, tålmodighed eller hjælp. Comwell Hotels er første danske hotelkæde, som tilslutter sig Solsikkeprogrammet.
Comwell Copenhagen Portside

Jesper Rais

Stor efterspørgsel på grønne retter

For blot fem år siden ville de færreste måske have troet, at vegetariske retter en dag ville blive så populær en del af menuen, at mange i dag vælger grønt frem for kød på tallerkenen. Vegetarretter hos Comwell byder sig til med nye og overraskende smagsretninger.
Comwell Hotels jul julefrokost julefest

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Fyldte chokolader – nem og lækker opskrift

Nem opskrift på lækre, fyldte chokolader med ganache. Lav chokoladerne til dig selv eller giv som gave til en, du holder af.
Jesper Rais

Æbleeddike

Lav din egen æbleeddike, der styrker immunforsvaret, som du kan bruge til at tilføje syrlig sødme til dine efterårs- og vinterretter.
Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais

Møder og konferencer midt i Odenses H. C. Andersen-kvarter

10 ugers ombygning og renovering kom i mål sidste efterår, og ODEON – Odenses musik-, teater- og konferencehus og en del af Comwell – summer nu af endnu flere glade kultur- og mødegæster. ODEONs lokaler har fået et gevaldigt løft i udseende og funktionalitet.
Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Horsens får moderne hotel og storslået herregård i ét

Horsensianske Comwell Bygholm Park er åbent for bookinger til overnatninger, møder og konferencer, og i dag blev nøglen officielt overdraget fra CALUM, der ejer bygningen, til Comwell Hotels.
Indretningsarkitekt Mette Faarup Jørgensen, am-pm.
Billede må IKKE bruges før accept fra Mette via Linn

Storheden skal opleves på Comwell Bygholm Park

Comwells dygtige indretningsarkitekt, Mette Faarup, arbejder netop nu intenst på indretning og istandsættelse af Comwell Bygholm Park, som åbner for bookinger i dag. Men hvordan skaber man et moderne hotel med respekt for herregårdens historie og oprindelige udtryk?
Jesper Rais

Fra køkkenchef til hoteldirektør

Hvordan får man omkring 40 medarbejdere med meget forskellige ansvarsområder og virkeligheder til – med stor arbejdsglæde – at arbejde efter samme ædle mål hver dag? En målopfyldelse, der i sidste ende står og falder med hotelgæsternes tilfredshed. Det har Comwell Holtes hoteldirektør et ganske godt bud på.
Comwell Hotels jul julefrokost julefest

Nougatsmåkager

Julen er nær, og det betyder, at vi snart er i småkagernes højsæson. Find Comwell Borupgaards berømte opskrift på velsmagende nougatsmåkager her!
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Kim Dahl

Spa, velvære og whisky saunagus

Mange tror, at spa mest er for kvinder. Men i dag er det helt almindeligt at mændene tager initiativet til spaopholdet. Den øgede interesse fra herrerne har betydet, at Borupgaard tilbyder særlige saunagus-oplevelser for mænd, hvor velvære går hånd i hånd med lidt sjov og spas.
comwell_doodle_680x600px.jpg

Doodler du på mødet?

Er du én af dem, der tegner og laver kruseduller, når du lytter til en præsentation eller et oplæg på mødet? Fortsæt du bare! Det betyder nemlig ikke, at du ikke hører efter. Tværtimod. Forskning viser, at du husker 29% flere informationer fra mødet end dine kolleger, der ikke aktiverer hænderne på papirblokken.
BTB, business, CAA, Comwell Aarhus, mennesker, statister

WPLUSB

MeetingDesign - Få jeres egen personlige mødeplanlægger

Comwells MeetingDesignere er lokalkendte mødeplanlæggere, som skræddersyr et møde eller konference med alt fra gastronomi til mødeindhold og aktiviteter – altid med udbyttet i fokus.
Jesper Rais

Vi er nysgerrige på vores gæster

Hos Comwell er vores fornemste opgave at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Og helst mere til. Det kræver et tårnhøjt serviceniveau og en god portion nysgerrighed. Derfor – uanset om du ringer for at arrangere en omfattende konference eller booke en enkelt nat på et hotelværelse – bliver du mødt af Comwells kundechef Charlotte Bechmann og hendes dygtige team, der kender Comwells hoteller og venues indgående.
SMILcamp_Kolding_uge_26_SML_34951_Foto_Janne_Haslund (1).JPG

Charity event der gav grund til at SMILe

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.
Jesper Rais

Øllebrød

Få opskriften på Danmarks bedste øllebrød! En klassiker der aldrig går af mode, og som hjælper miljøet
Jesper Rais

Nye hoteldirektører til Bygholm Park og Kellers Park

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens bliver det med en intern mand ved roret, nemlig nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup. Maria Munkebo, MeetingDesign Chef på Kellers Park overtager posten som hoteldirektør på det smukke spahotel.
Comwell Aarhus møde mødelokale konference

WPLUSB

Gå aldrig ud fra, at et møde bare er et møde

Find hemmeligheden bag vores prisvindende MeetingDesign koncept. Mødeplanlægning er alt andet end rutine, og vores MeetingDesigners er gjort af et helt særligt stof.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

En cocktail med smag af sød sejr, tak

Hvis du er til suveræne cocktails med smag, karakter og fortælling, så er Bar V på Comwell Hvide Hus Aalborg et besøg værd. Bar V er nemlig løbet med Aalborg Award prisen: ’Byens Bedste Cocktails’ i 2022, og generobrer dermed 2019-førstepladsen.

For Bar V betyder Aalborg Awarden rigtig meget for hotelbaren, der har kæmpet med at få folk til at forstå, at de godt må komme på besøg, selvom de ikke bor på hotellet.
Comwell_RAIS4394.jpg

Æbleskiver

Her er en nem opskrift på gammeldags æbleskiver fra Comwell Borupgaard, der passer perfekt til julebordet.
RS13995_10319_8737d5356b05cc0.jpg

Perlebyg med jordskokker

Lækker efterårsopskrift med jordskokker og svampe fra vores køkkenchef på Comwell Sorø
Jesper Rais

Interview med Flemming Poulsen

Det kan man i høj grad. Hoteldirektør på Comwell Aarhus, Flemming Poulsen er begejstret for netværket ’Veleta Business Club’ med 2-300 cykelpassionerede erhvervsledere i 7 jyske byer. ”Kombinationsnetværk giver meget stærkere relationer end de rene businessfællesskaber,” siger han.
Kogebog, Mad-Ild, madspild

Jesper Rais

Hjemmebagt rugbrød

Få en dejlig nem og lækker opskrift på Comwells hjemmebagte rugbrød og forkæl dine kære med velsmagende madder
DSC00429.jpg

I Danmark bringer alle noget til bordet

Vasile Catana taler syv sprog og har rejst på alle klodens kontinenter. Men livet i en kuffert blev til sidst for trættende. De sidste fire år har han boet i Danmark og begrebet ”hygge”, har han på alle måder taget til sig.
Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Pesto med broccoli

Prøv en nem opskrift på delikat og cremet pesto med broccoli. Brug den på brød, i pastaretter eller til tapas
Comwell Bygholm Park

Jesper Rais

Nyt hotel styrker Comwells landsdækkende position

Fra og med næste år kan den danske hotelkæde sætte endnu en nål på landkortet, når de overtager driften af Bygholm Park i Horsens. Med overtagelsen af den fine herregård styrker Comwell sin position som landsdækkende hotelkæde i Danmark, hvor de fremover driver 19 hoteller og venues.
RS28368_Anna Reinert Kehlskov_1-fit.jpg

Det er jo stort, at kunderne lægger deres tillid i mine hænder

Da Anna Reinert Kehlskov begyndte som eventkoordinatorelev på Comwell Copenhagen Portside, var hun overbevist om, at hun udelukkende ville få de mindre krævende opgaver. Men der tog hun fejl.
Centralværkstedet Smedien Aarhus

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.
Jesper Rais

Kartoffelkroketter

Opskriften på disse sprøde kartoffelkroketter med et blødt indre gør dig glad og blød i knæene. brug gårsdagens kartofler til denne geniale godbid.
Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

I hotelbranchen er brændstoffet lavet på smil

22-årige Mathusan Ratnasabapathy har i en årrække arbejdet i detailhandlen gennem sin STU-uddannelse. Men det var på Comwell Copenhagen Portside, at han for alvor fandt arbejdsglæden, og hvor smilet bor.
Comwell H.C. Andersen Odense

Jesper Rais

Det motiverer, at blive behandlet ordentligt

Hvis man selv bliver ordentligt behandlet, så får man lyst til at være på samme måde over for andre,” siger direktør Ninna Stæhr-Petersen, Comwell H.C. Andersen Odense og ODEON. Netop ordentligheden som menneskelig værdi er én af flere grunde til, at hotelpigen vendte tilbage til Comwell for at udleve sine drømme. Denne gang i hjertet af Odense, hvor hun nu bor sammen med sin hjertenskær.
paaske_rent-foto.jpg

Comwell Hotels fremlægger årsregnskab for 2021

Den danske hotelkæde har i dag offentliggjort resultatet for 2021. Regnskabet viser en fremgang i omsætningen på 35% i forhold til 2020 – men en fortsat negativ afvigelse i forhold til 2019 på -18%.
Comwell Borupgaard

Jesper Rais

Hvedeknopper

Til Store Bededag er det tradition at bage hvedeknopper. Her finder du en nem opskrift på de lækreste hvedeknopper med et strejf af citrus.
SBI_rasmus_rasmussen.jpg

Comwell hædres med europæisk bæredygtighedspris for 4. år i træk

I dag uddeles Sustainable Brand Index Award og ifølge danske forbrugere, er Comwell den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme.
Comwell Borupgaard restaurant mad middag

Røget torsk

Her er en nem opskrift på røget torsk med dildolie, rå fennikel, pastinakpuré, sprøde kartofler og tapioka.
Jesper Rais

Opskrift på fiskedeller

En god fiskedelle passer med sprødt grønt, og du kan bruge de fleste rester i grøntsagsskuffen. Få opskriften og stop madspild
Comwell Aarhus

Jesper Rais

Comwell fordobler antallet af ladepunkter til elbiler

Salget af hybrid- og elbiler får efterspørgslen på ladepunkter til at stige markant. Det får Comwell til at udvide deres kapacitet for opladning af elbiler. I samarbejde med Clever etableres der i øjeblikket nye ladepunkter på alle hotelkædens 15 hoteller over hele landet, så der i fremtiden er 71 i alt, hvilket er en fordobling.
Comwell Borupgaard restaurant mad middag

Comwells fastelavnsboller

Nem opskrift på de bedste fastelavnsboller med lækker remonce og creme
Jesper Rais

Alle kan bruge sine hænder til at skabe noget

Torben Reif Sørensen, køkkenchef på Comwell Kolding, giver sit bud på, hvordan man kan lykkedes som ordblind kok og fortæller om, hvordan han er steget langsomt i graderne hos Comwell, hvor han i 2021 kunne fejre 10-års jubilæum som køkkenchef og 20-års jubilæum i Comwell.
Comwell H.C. Andersen Odense

VRX Studios

Odense-hotel bliver en del af verdens største hotelbrand

Fra og med årsskiftet får Odense sit foreløbige eneste internationale hotel, når Comwell H.C. Andersen Odense fra 1. januar 2022 bliver en del af én verdens største hotelfranchisevirksomheder Wyndham Hotels & Resorts. Comwell Hotels indgik i 2019 en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, og ligesom Comwells hoteller i København og Aarhus, bliver Comwell H.C. Andersen Odense en del af Dolce by Wyndham, der ét af Wyndhams 22 hotelbrands.
Comwell julestemning, pynt, udsmykning, baggrunde, hygge, sæson, jul, deko

Opskrift på brunkager

Her er en nem opskrift på de lækreste brunkager, som passer perfekt til julebordet.
Jesper Rais

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale.
Comwell Hotels jul julefrokost julefest

Vaniljekranse

Her er en nem opskrift på uimodståelige vaniljekranse, der er perfekte til jul og december.
Jesper Rais

Fra piccolo til hoteldirektør

Chren Vilander Thomsen har arbejdet i hotelbranchen siden han var dreng. Faktisk var han kun 13 år gammel, da han startede som piccolo på Gentofte Hotel. “Min bedste vens mor var direktør på hotellet, så jeg begyndte at arbejde der for at tjene lidt penge. Jeg fulgte med min vens mor til andre hoteller og fik efterhånden andre opgaver, blandt andet i restauranten og som kældermester. Dette har været med til at udvikle mine hotelkompetencer over mange år”, fortæller han. I dag er Chren hoteldirektør for Comwells største hotel.
Jesper Rais

Ny hotelchef for Comwell Kolding

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.
Peter Kam

Græskarsuppe

Denne opskrift på græskarsuppe er fra vores køkkenchef på Comwell Hvide Hus Aalborg, og den er lige til at gå til – prøv den i dag!
Comwell Aarhus

VRX Studios

Her er du ikke på arbejde - men du kan arbejde så meget, du vil

Flere og flere vil gerne arbejde ’hjemmefra’ uden nødvendigvis at sidde derhjemme fra morgen til aften. Eller man har brug for at holde et møde i afslappede rammer. Det er præcis de mennesker, der benytter sig af Comwell Hotels Co-Work stationer. Det koster intet at tage sin bærbare med ind i de smagfuldt indrettede arbejdsområder på Comwells 15 hoteller landet over, og der er endda gratis kaffe, fri wi-fi og nem adgang til stikkontakter.
Jesper Rais

Opskrift på græskardessert

Opskriften på en (u)hyggeligt lækker græskardessert er en oplagt efterårsdessert. Brug dit græskar til at sprede hygge med en smagfuld Halloween.
Jesper Rais

Lad os holde madspildsdag – hver dag

Hver gang vi smider en madrest ud, er det ikke kun maden, der går til spilde. Vi spilder også ressourcerne, der blev brugt til at drive maden frem, emballagen og transporten fra jord til bord. Lad os derfor – virksomheder som private – afholde madspildsdag hver eneste dag, året rundt.
Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Hvordan genstarter lederne fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen?

Arbejdslivet har været under pres i mere end et år med coronapandemi. Her efter sommerferien er de fleste medarbejdere på tværs af brancher tilbage på kontorerne. Men hvordan kan lederne sørge for at stimulere det sociale sammenhold, der har lidt under hjemmearbejde og virtuelle møder? Og hvorfor er fællesskabsfølelsen på en arbejdsplads vigtig?
Comwell Bygholm Park værelse værelser

Jesper Rais

Bæredygtighed skal tiltrække flere hotel- og konferencegæster

Den danske hotelkæde, Comwell, tilslutter sig FN´s Global Compact og forpligter sig i fremtiden til en transparent rapportering, der beskriver og dokumenterer hotelkædens arbejde med ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med de 17 verdensmål. Et velfunderet arbejde med bæredygtighed og CSR bliver i stigende grad et konkurrenceparameter, der skal være med til at tiltrække internationale erhvervsturister og konferencer til landet i fremtiden, siger Dansk Erhverv.
Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Comwell er officiel leverandør til det danske OL- og PL-hold

Når åbningsceremonien for de olympiske lege i Tokyo skydes i gang i morgen fredag den 23. juli, bliver det med Comwell som officiel leverandør til de danske deltagere.
Jesper Rais

Comwell intensiverer kampen mod madspild

Comwell, der for tredje år i træk er kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde af Sustainable Brand Index, indgår nu i et strategisk samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad.
Kogebog, Mad-Ild, madspild

Jesper Rais

Netværksstafet for det bæredygtige køkken

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi sammen med Økologisk Landsforening inviterer alle, der arbejder i offentlige og private professionelle køkkener, til Økologisk Netværksstafet.
Comwell Bygholm Park værelse værelser

Jesper Rais

Comwell introducerer bonusnætter

Når du fra i dag tjekker ind hos Comwell, får du som klubmedlem automatisk et stempel, for hver overnatning du booker. Otte overnatninger udløser en gratis bonusnat for 2 personer. Tiltaget skal være med til at styrke hotelkædens loyalitetsprogram og i højere grad få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler.
Comwell Bygholm Park restaurant bar middag mad

Jesper Rais

Jubii – tilbage til pauserne

”Tro ikke, at digitale møder er rigtige møder,” siger forsker i mediepsykologi og lektor i pædagogisk psykologi Andreas Lieberoth, Aarhus Universitet: ”Digitale møder er praktiske og økonomiske. Men de mangler alt det uformelle, refleksionerne og de små impulsive samtaler.”
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwell fremlægger årsregnskab for 2020

Comwell har i dag offentliggjort resultatet for 2020. Regnskabet viser en tilbagegang i omsætningen på -39%.
Jesper Rais

Ny operatør sikrer fortsat drift af Aspenäs Herrgård

Efter at have drevet Aspenäs Herrgård uden for Göteborg i mere end 20 år har Comwell besluttet ikke at forlænge kontrakten med ejerne af det svenske konferencehotel. Beslutningen sker på baggrund af Comwells strategiske udvikling, og Nordic Hotel Consulting står klar til at overtage driften pr. 1. maj 2021.
Comwell Copenhagen Portside værelse

Jesper Rais

Hotelejendom i Korsør solgt til 3F

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang.
Comwell Bygholm Park møde mødelokale konference

Jesper Rais

Comwell sikrer aftale med staten

Store investeringer i renoveringer og en ambitiøs og målrettet grøn omstilling har sikret Comwell en rammeaftale om indkøb af møder og konferencer med den danske stat.
Jesper Rais

Det er en del af vores fundament – ikke en løftet pegefinger

Comwell er for tredje år i træk kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Et arbejde, der er blevet en del af Comwells fundament, og som i høj grad er båret af medarbejderne.
Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Der er et ophobet behov for at mødes fysisk

Den globale pandemi har på mange måder været en katalysator for en tendens, der allerede var på vej i mødebranchen. Men behovet for at mødes fysisk er ikke blevet mindre under coronaen.
Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Banebrydende samarbejde mellem Comwell og ordnung

Comwell Hotels breder sit velkendte servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside. Comwells CCO, Michael Hansen, kalder samarbejdet med ordnung for et godt match med et forretningsmæssigt og langsigtet potentiale.
Jesper Rais

Drop envejskommunikation

Interview med Lotte Nystrup Lund om envejskommunikation, virtuelle møder og behov for udvikling. Læs det interessante interview her.
wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwell Insight inspirationsartikel: Fremtidens møder

Teknologien giver mange muligheder for møder i fremtiden. Læs vores bud på trends og bliv skarp i planlægning af dine møder!
Comwell Copenhagen Portside mad restaurant

Jesper Rais

Grøn samarbejdspartner

Flere og flere vælger en grøn samarbejdspartner
Jesper Rais

Slut med at være den passive tilhører

Hvem har ikke kæmpet med at holde sig vågen gennem et femtimers møde, hvor de tilstedeværende undrer sig over, hvad meningen egentlig er? Fat mod, alt tyder på, at denne periode snart er ovre, når vi ser på, hvad fremtidens teknologi kan tilbyde.
Mai-Britt Jensen_1.jpg

Massiv uddannelsesindsats giver gevinst for hotelkæde

Opskriften på Comwell Hotels succes er uden tvivl medarbejderne og den forskel, de hver dag gør for både gæster og hinanden. Derfor har den danske hotelkæde valgt at investere mere end 2 mio. kr. i uddannelse ved at sende alle fastansatte medarbejdere på efteruddannelse. Det er nødvendigt, hvis hotelkæden skal bibeholde sit høje serviceniveau og samtidig kunne fastholde medarbejderne, mener HR-direktør Mai-Britt Jensen.
RS14675_11237-43e2db8d19a9563-autorotated.jpg

Effektive møder i det fri

Du kan opnå bedre resultater ved at slippe hjernen løs i naturen.
Comwell Borupgaard restaurant mad middag

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk

Comwell nomineret til to prestigefyldte branchepriser

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da de i sidste uge blev nomineret til ”Bedste madkoncept” på Comwell Sorø og ”Bedste service” på Comwell Borupgaard i forbindelse med brancheprisen Møde & Event Award 2019, der uddeles den 27. marts.
Comwell Copenhagen Portside

VRX Studios

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.
ARD JONGSMA - STILL WORDS, Ard Jongsma / stillwords.com

Comwell udvider i Kolding

Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et konferencehotel, som er opdateret, og som kan tilbyde nye fantastiske rammer for møder, udstillinger, konferencer og kongresser og være et samlingspunkt for erhvervslivet, turisme, events og arrangementer. Derfor har Comwell netop indsendt et forslag til kommunen på en udvidelse, der blandt andet rummer flere værelser og en forøgelse af de nuværende kongres- og restaurantfaciliteter.