Nyheder

Nyheder fra Comwell Hotels

Kategori
Viser -- indlæg
momondo-climate-award

Comwell tildeles tre priser ved momondo Climate Award 28 juli 2021

Så er landets mest klimavenlige hoteller fundet, og Comwell hiver hele tre priser hjem for de mest klimavenlige hoteller i henholdsvis Nordjylland, Trekantområdet og Fyn & Øerne.  

Læs mere
comwell-copenhagen-portside-1-2000x1411

Comwell er officiel leverandør til det danske OL- og PL-hold 22 juli 2021

Når åbningsceremonien for de olympiske lege i Tokyo skydes i gang i morgen fredag den 23. juli, bliver det med Comwell som officiel leverandør til de danske deltagere.

Læs mere
kokke_stopmadspild_comwelhotels_i

Comwell intensiverer kampen mod madspild 02 juli 2021

Comwell, der for tredje år i træk er kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde af Sustainable Brand Index, indgår nu i et strategisk samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. 

Læs mere
kokke_stopmadspild_comwellhotels_iii

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN 24 juni 2021

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi sammen med Økologisk Landsforening inviterer alle, der arbejder i offentlige og private professionelle køkkener, til Økologisk Netværksstafet.

Læs mere
kaerester-pa-hotelophold

Comwell introducerer bonusnætter 17 juni 2021

Når du fra i dag tjekker ind hos Comwell, får du som klubmedlem automatisk et stempel, for hver overnatning du booker. Otte overnatninger udløser en gratis bonusnat for 2 personer. Tiltaget skal være med til at styrke hotelkædens loyalitetsprogram og i højere grad få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler.  

Læs mere
pausestemning

Jubii – tilbage til pauserne 11 juni 2021

”Tro ikke, at digitale møder er rigtige møder,” siger forsker i mediepsykologi og lektor i pædagogisk psykologi Andreas Lieberoth, Aarhus Universitet: ”Digitale møder er praktiske og økonomiske. Men de mangler alt det uformelle, refleksionerne og de små impulsive samtaler.”

Læs mere
_comwell-kolding-2019-2002

Comwell fremlægger årsregnskab for 2020 12 maj 2021

Comwell har i dag offentliggjort resultatet for 2020. Regnskabet viser en tilbagegang i omsætningen på -39%. 

Læs mere
aspenasherrgard_006

Ny operatør sikrer fortsat drift af Aspenäs Herrgård 29 april 2021

Efter at have drevet Aspenäs Herrgård uden for Göteborg i mere end 20 år har Comwell besluttet ikke at forlænge kontrakten med ejerne af det svenske konferencehotel. Beslutningen sker på baggrund af Comwells strategiske udvikling, og Nordic Hotel Consulting står klar til at overtage driften pr. 1. maj 2021.

Læs mere
comwell-korsor

Hotelejendom i Korsør solgt til 3F 13 april 2021

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang.

Læs mere
lobbystemning

Comwell sikrer aftale med staten 11 marts 2021

Store investeringer i renoveringer og en ambitiøs og målrettet grøn omstilling har sikret Comwell en rammeaftale om indkøb af møder og konferencer med den danske stat. 

Læs mere
sbi_gruppebillede

Det er en del af vores fundament – ikke en løftet pegefinger 09 marts 2021

Comwell er for tredje år i træk kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Et arbejde, der er blevet en del af Comwells fundament, og som i høj grad er båret af medarbejderne.

Læs mere
peter_hansen_pressefoto

Der er et ophobet behov for at mødes fysisk 10 februar 2021

Den globale pandemi har på mange måder været en katalysator for en tendens, der allerede var på vej i mødebranchen. Men behovet for at mødes fysisk er ikke blevet mindre under coronaen.

Læs mere
michael-hansen-og-hauke-haas_comwell-og-ordnung

Banebrydende samarbejde mellem Comwell og ordnung 07 februar 2021

Comwell Hotels breder sit velkendte servicekoncept ud, når det fra den 1. april 2021 bliver muligt at leje sig ind på en kontorplads på Comwells nye hotel i Nordhavn. Comwell har indgået samarbejdsaftale med det danske firma, ordnung, om udlejning af moderne kontorfaciliteter på Comwell Copenhagen Portside. Comwells CCO, Michael Hansen, kalder samarbejdet med ordnung for et godt match med et forretningsmæssigt og langsigtet potentiale.

Læs mere
_vinhost-2018-comwell-soro-foto-jakob-vind-(10)-fit

Dansk hotel producerer nu egen vin 18 september 2019

En rekordvarm sommer har for alvor sat fart under Comwell Sorøs vineventyr. I fredags kunne hotellet på Midtsjælland for første gang høste deres egne druer af sorten Solaris til stor glæde for manden bag projektet, Jens Peter Andersen, og medarbejderne på hotellet.

Læs mere
mai-britt-jensen_hr-direktor

Massiv uddannelsesindsats giver gevinst for hotelkæde 14 marts 2019

Opskriften på Comwell Hotels succes er uden tvivl medarbejderne og den forskel, de hver dag gør for både gæster og hinanden. Derfor har den danske hotelkæde valgt at investere mere end 2 mio. kr. i uddannelse ved at sende alle fastansatte medarbejdere på efteruddannelse. Det er nødvendigt, hvis hotelkæden skal bibeholde sit høje serviceniveau og samtidig kunne fastholde medarbejderne, mener HR-direktør Mai-Britt Jensen.

Læs mere
comwell-borupgaard-til-mode-og-event-award

Comwell nomineret til to prestigefyldte branchepriser 28 januar 2019

Comwell Hotels er fortsat blandt sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Den konklusion lå fast, da de i sidste uge blev nomineret til ”Bedste madkoncept” på Comwell Sorø og ”Bedste service” på Comwell Borupgaard i forbindelse med brancheprisen Møde & Event Award 2019, der uddeles den 27. marts.

Læs mere
comwell-nordhavn-indgang-1523013399

Opførelsen af Comwells største hotel sat i gang 26 juni 2018

Comwell tog i dag det første spadestik til deres kommende hotel i Nordhavn. Hotellet bliver det første i den nye bydel og hotelkædens største hotel med 484 værelser. Hotellet får navnet Comwell Copenhagen Portside.

Læs mere
_hotel-kolding-lobby-foyer-151

Comwell udvider i Kolding 31 maj 2018

Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et konferencehotel, som er opdateret, og som kan tilbyde nye fantastiske rammer for møder, udstillinger, konferencer og kongresser og være et samlingspunkt for erhvervslivet, turisme, events og arrangementer. Derfor har Comwell netop indsendt et forslag til kommunen på en udvidelse, der blandt andet rummer flere værelser og en forøgelse af de nuværende kongres- og restaurantfaciliteter.

Læs mere