Nyheder

Nyheder fra Comwell Hotels

Kategori
Viser -- indlæg
_hotel-comwell-borupgaard-spaophold-wellness-1534

Spa, velvære og whisky saunagus 28 november 2022

Mange tror, at spa mest er for kvinder. Men i dag er det helt almindeligt at mændene tager initiativet til spaopholdet. Den øgede interesse fra herrerne har betydet, at Borupgaard tilbyder særlige saunagus-oplevelser for mænd, hvor velvære går hånd i hånd med lidt sjov og spas. 

Læs mere
Hoteldrift med vinhøst og vinproduktion

Vinmarken er et krydderi til hoteldriften 22 november 2022

Hvordan driver man et hotel med tilhørende vinmark og vinhøst? Kuno Junker, hotelchef på Comwell Sorø, fortæller om udviklingen af vinprojektet Sorø Solaris Sorana, der er gået stærkt, siden den første høst kom i hus på hotellet i 2018.

Læs mere
comwell_doodle_680x600px

Doodler du på mødet? 09 november 2022

Er du én af dem, der tegner og laver kruseduller, når du lytter til en præsentation eller et oplæg på mødet? Fortsæt du bare! Det betyder nemlig ikke, at du ikke hører efter. Tværtimod. Forskning viser, at du husker 29% flere informationer fra mødet end dine kolleger, der ikke aktiverer hænderne på papirblokken.

Læs mere
co-work, co work, cowork, comwell aarhus, aarhus, business, btb, b2b,

MeetingDesign - Få jeres egen personlige mødeplanlægger 08 november 2022

Comwells MeetingDesignere er lokalkendte mødeplanlæggere, som skræddersyr et møde eller konference med alt fra gastronomi til mødeindhold og aktiviteter – altid med udbyttet i fokus.

Læs mere
Møde og konference booking hos Comwell Hotels

Vi er nysgerrige på vores gæster 07 november 2022

Hos Comwell er vores fornemste opgave at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Og helst mere til. Det kræver et tårnhøjt serviceniveau og en god portion nysgerrighed. Derfor – uanset om du ringer for at arrangere en omfattende konference eller booke en enkelt nat på et hotelværelse – bliver du mødt af Comwells kundechef Charlotte Bechmann og hendes dygtige team, der kender Comwells hoteller og venues indgående.

Læs mere
148_smil-smag2022_smilfonden_helenalundquist_616a1150

Charity event der gav grund til at SMILe 03 november 2022

Mere end 300.000kr lykkedes det at indsamle, da SMILfonden og Comwell Holte inviterede til et event i velgørenhedens og gastronomiens tegn. Overskuddet går ubeskåret til SMILfondens julemission, som er at skabe julestemning og glæde for børn, der er indlagt med alvorlige og kroniske sygdomme.

Læs mere
nyhed-hotelchef-bygholm-park-og-kellers-park

Nye hoteldirektører til Bygholm Park og Kellers Park 27 oktober 2022

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens bliver det med en intern mand ved roret, nemlig nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup. Maria Munkebo, MeetingDesign Chef på Kellers Park overtager posten som hoteldirektør på det smukke spahotel. 

Læs mere
meetingdesign-kongebrogaarden-web

Business case: Gå aldrig ud fra, at et møde bare er et møde 12 oktober 2022

Find hemmeligheden bag vores prisvindende MeetingDesign koncept. Mødeplanlægning er alt andet end rutine, og vores MeetingDesigners er gjort af et helt særligt stof.

Læs mere
Aalborgs bedste cocktails bliver serveret på Bar V

EN COCKTAIL MED SMAG AF SØD SEJR, TAK 11 oktober 2022

Hvis du er til suveræne cocktails med smag, karakter og fortælling, så er Bar V på Comwell Hvide Hus Aalborg et besøg værd. Bar V er nemlig løbet med Aalborg Award prisen: ’Byens Bedste Cocktails’ i 2022, og generobrer dermed 2019-førstepladsen.

For Bar V betyder Aalborg Awarden rigtig meget for hotelbaren, der har kæmpet med at få folk til at forstå, at de godt må komme på besøg, selvom de ikke bor på hotellet.  

Læs mere
Comwell Hotels modtog bæredygtighedspris af Dansk Erhverv og Klimascore.com

Danmarks mest klimavenlige hotel 05 oktober 2022

Comwell Hotels fantastiske hotel i Aarhus vinder Climate Award 2022 for den bæredygtige indsats, og er hermed kåret som Danmarks mest klimavenlige hotel blandt landets mange hoteller og konferencecentre.

Læs mere
flemming_poulsen_comwell_aarhus_2022

Kan man netværke med 30 km i timen? 16 september 2022

Det kan man i høj grad. Hoteldirektør på Comwell Aarhus, Flemming Poulsen er begejstret for netværket ’Veleta Business Club’ med 2-300 cykelpassionerede erhvervsledere i 7 jyske byer. ”Kombinationsnetværk giver meget stærkere relationer end de rene businessfællesskaber,” siger han.

Læs mere
lukas-i_edited

Jeg mangler bare at blive hoteldirektør 20 juli 2022

Da Lukas Kovacik kom til Danmark for 12 år siden, så han jobmuligheder i hotelbranchen. Den har da også givet ham mulighed for at prøve mange forskellige jobfunktioner. Men han mangler stadig et. 

Læs mere
vasile-sammen-med-chren

I Danmark bringer alle noget til bordet 20 juli 2022

Vasile Catana taler syv sprog og har rejst på alle klodens kontinenter. Men livet i en kuffert blev til sidst for trættende. De sidste fire år har han boet i Danmark og begrebet ”hygge”, har han på alle måder taget til sig.  

Læs mere
billede af facaden på hotel comwell bygholm park hvor en bred og brolagt stentrappe fører op til hotellets indgang.  Hotellet har rødt murstenstag og hvid facademaling

Nyt hotel styrker Comwells landsdækkende position 16 juni 2022

Fra og med næste år kan den danske hotelkæde sætte endnu en nål på landkortet, når de overtager driften af Bygholm Park i Horsens. Med overtagelsen af den fine herregård styrker Comwell sin position som landsdækkende hotelkæde i Danmark, hvor de fremover driver 19 hoteller og venues.

Læs mere
anna-ii_edited

Det er jo stort, at kunderne lægger deres tillid i mine hænder 13 juni 2022

Da Anna Reinert Kehlskov begyndte som eventkoordinatorelev på Comwell Copenhagen Portside, var hun overbevist om, at hun udelukkende ville få de mindre krævende opgaver. Men der tog hun fejl.

Læs mere
centralvaekstedet_2022

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen 08 juni 2022

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.

Læs mere
i-hotelbranchen-er-braendstoffet-smil

I hotelbranchen er brændstoffet lavet på smil 18 maj 2022

22-årige Mathusan Ratnasabapathy har i en årrække arbejdet i detailhandlen gennem sin STU-uddannelse. Men det var på Comwell Copenhagen Portside, at han for alvor fandt arbejdsglæden, og hvor smilet bor.

Læs mere
ninna-staehr-petersen_hoteldirektor_hc-andersen-odense-(4)

Det motiverer at blive behandlet ordentligt 28 april 2022

Hvis man selv bliver ordentligt behandlet, så får man lyst til at være på samme måde over for andre,” siger direktør Ninna Stæhr-Petersen, Comwell H.C. Andersen Odense og ODEON. Netop ordentligheden som menneskelig værdi er én af flere grunde til, at hotelpigen vendte tilbage til Comwell for at udleve sine drømme. Denne gang i hjertet af Odense, hvor hun nu bor sammen med sin hjertenskær.

Læs mere
Vi hjælper med ideer til at bruge by-rummet som inspirerende og og udfordrende modspil til dine mødedeltagere.

Comwell Hotels fremlægger årsregnskab for 2021 21 april 2022

Den danske hotelkæde har i dag offentliggjort resultatet for 2021. Regnskabet viser en fremgang i omsætningen på 35% i forhold til 2020 – men en fortsat negativ afvigelse i forhold til 2019 på -18%. 

Læs mere
aspenas-comwell-hotels-038

Comwell hædres med europæisk bæredygtighedspris for 4. år i træk 22 marts 2022

I dag uddeles Sustainable Brand Index Award og ifølge danske forbrugere, er Comwell den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme.

Læs mere