Nyheder

Nyheder fra Comwell Hotels

Kategori
Viser -- indlæg
flemming_poulsen_comwell_aarhus_2022

Kan man netværke med 30 km i timen? 16 september 2022

Det kan man i høj grad. Hoteldirektør på Comwell Aarhus, Flemming Poulsen er begejstret for netværket ’Veleta Business Club’ med 2-300 cykelpassionerede erhvervsledere i 7 jyske byer. ”Kombinationsnetværk giver meget stærkere relationer end de rene businessfællesskaber,” siger han.

Læs mere
lukas-i_edited

Jeg mangler bare at blive hoteldirektør 20 juli 2022

Da Lukas Kovacik kom til Danmark for 12 år siden, så han jobmuligheder i hotelbranchen. Den har da også givet ham mulighed for at prøve mange forskellige jobfunktioner. Men han mangler stadig et. 

Læs mere
vasile-sammen-med-chren

I Danmark bringer alle noget til bordet 20 juli 2022

Vasile Catana taler syv sprog og har rejst på alle klodens kontinenter. Men livet i en kuffert blev til sidst for trættende. De sidste fire år har han boet i Danmark og begrebet ”hygge”, har han på alle måder taget til sig.  

Læs mere
billede af facaden på hotel comwell bygholm park hvor en bred og brolagt stentrappe fører op til hotellets indgang.  Hotellet har rødt murstenstag og hvid facademaling

Nyt hotel styrker Comwells landsdækkende position 16 juni 2022

Fra og med næste år kan den danske hotelkæde sætte endnu en nål på landkortet, når de overtager driften af Bygholm Park i Horsens. Med overtagelsen af den fine herregård styrker Comwell sin position som landsdækkende hotelkæde i Danmark, hvor de fremover driver 19 hoteller og venues.

Læs mere
anna-ii_edited

Det er jo stort, at kunderne lægger deres tillid i mine hænder 13 juni 2022

Da Anna Reinert Kehlskov begyndte som eventkoordinatorelev på Comwell Copenhagen Portside, var hun overbevist om, at hun udelukkende ville få de mindre krævende opgaver. Men der tog hun fejl.

Læs mere
centralvaekstedet_2022

Konferencegæster vil have økologi på tallerkenen 08 juni 2022

Centralværkstedet og Smedien har netop fået tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at alle Comwells hoteller og venues i Danmark nu har fået tildelt spisemærket. Og ifølge Venue Chef, Anne Katrine Grove, kan det mærkes, når firmaer og private skal vælge venue og mad.

Læs mere
i-hotelbranchen-er-braendstoffet-smil

I hotelbranchen er brændstoffet lavet på smil 18 maj 2022

22-årige Mathusan Ratnasabapathy har i en årrække arbejdet i detailhandlen gennem sin STU-uddannelse. Men det var på Comwell Copenhagen Portside, at han for alvor fandt arbejdsglæden, og hvor smilet bor.

Læs mere
ninna-staehr-petersen_hoteldirektor_hc-andersen-odense-(4)

Det motiverer at blive behandlet ordentligt 28 april 2022

Hvis man selv bliver ordentligt behandlet, så får man lyst til at være på samme måde over for andre,” siger direktør Ninna Stæhr-Petersen, Comwell H.C. Andersen Odense og ODEON. Netop ordentligheden som menneskelig værdi er én af flere grunde til, at hotelpigen vendte tilbage til Comwell for at udleve sine drømme. Denne gang i hjertet af Odense, hvor hun nu bor sammen med sin hjertenskær.

Læs mere
Vi hjælper med ideer til at bruge by-rummet som inspirerende og og udfordrende modspil til dine mødedeltagere.

Comwell Hotels fremlægger årsregnskab for 2021 21 april 2022

Den danske hotelkæde har i dag offentliggjort resultatet for 2021. Regnskabet viser en fremgang i omsætningen på 35% i forhold til 2020 – men en fortsat negativ afvigelse i forhold til 2019 på -18%. 

Læs mere
aspenas-comwell-hotels-038

Comwell hædres med europæisk bæredygtighedspris for 4. år i træk 22 marts 2022

I dag uddeles Sustainable Brand Index Award og ifølge danske forbrugere, er Comwell den mest bæredygtige hotelkæde herhjemme.

Læs mere
jacob-grewe-bentzen_marketingchef_comwell

Comwell henter ny marketingchef fra rejsebureau 02 marts 2022

Han har rejst på alle verdens kontinenter på nær Sydpolen. I fremtiden får han et solidt kendskab til Danmark, når han tiltræder stillingen som marketingchef i Comwell Hotels. Den danske hotelkæde har ansat Jacob Grewe Bentzen, der kommer fra en lignende stilling i rejsebureauet Kilroy, til at sikre Comwells fortsatte stærke positionering i det danske marked. 

Læs mere
opladning-af-elbil_comwell

Comwell fordobler antallet af ladepunkter til elbiler 01 marts 2022

Salget af hybrid- og elbiler får efterspørgslen på ladepunkter til at stige markant. Det får Comwell til at udvide deres kapacitet for opladning af elbiler. I samarbejde med Clever etableres der i øjeblikket nye ladepunkter på alle hotelkædens 15 hoteller over hele landet, så der i fremtiden er 71 i alt, hvilket er en fordobling. 

Læs mere
mikkel-kroustrup-og-myob_iii-2022

Jeg kan lide at hjælpe folk frem 24 februar 2022

Hoteldirektør på Comwell Klarskovgaard, Mikkel Kroustrup nægter at bidrage til fortællingen om, at unge lømler gør byen utryg. Han hjælper i stedet en flok drenge med at finde en sund vej i livet og mærke, at der er nogen, som vil dem det godt med både krav og muligheder.

Læs mere
_hotel-kolding-medarbejder-132

Alle kan bruge sine hænder til at skabe noget 13 december 2021

Torben Reif Sørensen, køkkenchef på Comwell Kolding, giver sit bud på, hvordan man kan lykkedes som ordblind kok og fortæller om, hvordan han er steget langsomt i graderne hos Comwell, hvor han i 2021 kunne fejre 10-års jubilæum som køkkenchef og 20-års jubilæum i Comwell.  

Læs mere
rs24563_comwell_odense_raisfoto_3791-fit

Odense-hotel bliver en del af verdens største hotelbrand 06 december 2021

Fra og med årsskiftet får Odense sit foreløbige eneste internationale hotel, når Comwell H.C. Andersen Odense fra 1. januar 2022 bliver en del af én verdens største hotelfranchisevirksomheder Wyndham Hotels & Resorts. Comwell Hotels indgik i 2019 en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, og ligesom Comwells hoteller i København og Aarhus, bliver Comwell H.C. Andersen Odense en del af Dolce by Wyndham, der ét af Wyndhams 22 hotelbrands.

Læs mere
peter-gerlov-feddersen_hoteldirektor_comwell-holte_2021

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand 04 november 2021

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale. 

Læs mere
chren-vilander-thomsen

Fra piccolo til hoteldirektør 19 oktober 2021

Chren Vilander Thomsen har arbejdet i hotelbranchen siden han var dreng. Faktisk var han kun 13 år gammel, da han startede som piccolo på Gentofte Hotel. “Min bedste vens mor var direktør på hotellet, så jeg begyndte at arbejde der for at tjene lidt penge. Jeg fulgte med min vens mor til andre hoteller og fik efterhånden andre opgaver, blandt andet i restauranten og som kældermester. Dette har været med til at udvikle mine hotelkompetencer over mange år”, fortæller han. I dag er Chren hoteldirektør for Comwells største hotel. 

Læs mere
_hotel-kolding-medarbejder-131

Ny hotelchef for Comwell Kolding 06 oktober 2021

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Læs mere
_hotel-soroe-moeder-cowork-059

Her er du ikke på arbejde - men du kan arbejde så meget, du vil 01 oktober 2021

Flere og flere vil gerne arbejde ’hjemmefra’ uden nødvendigvis at sidde derhjemme fra morgen til aften. Eller man har brug for at holde et møde i afslappede rammer. Det er præcis de mennesker, der benytter sig af Comwell Hotels Co-Work stationer. Det koster intet at tage sin bærbare med ind i de smagfuldt indrettede arbejdsområder på Comwells 15 hoteller landet over, og der er endda gratis, økologisk kaffe, fri wi-fi og nem adgang til stikkontakter.     

Læs mere
skaldyrsaften-event-restaurant-middag-0011

Lad os holde madspildsdag – hver dag 24 september 2021

Hver gang, vi smider en madrest ud, er det ikke kun maden, der går til spilde. Vi spilder også ressourcerne, der blev brugt til at drive maden frem, emballagen og transporten fra jord til bord. Lad os derfor – virksomheder som private – afholde madspildsdag hver eneste dag, året rundt.  

Læs mere