Nyheder

Nyheder fra Comwell Hotels

Kategori
Viser -- indlæg
_hotel-kolding-medarbejder-132

Alle kan bruge sine hænder til at skabe noget 13 december 2021

Torben Reif Sørensen, køkkenchef på Comwell Kolding, giver sit bud på, hvordan man kan lykkedes som ordblind kok og fortæller om, hvordan han er steget langsomt i graderne hos Comwell, hvor han i 2021 kunne fejre 10-års jubilæum som køkkenchef og 20-års jubilæum i Comwell.  

Læs mere
rs24563_comwell_odense_raisfoto_3791-fit

Odense-hotel bliver en del af verdens største hotelbrand 06 december 2021

Fra og med årsskiftet får Odense sit foreløbige eneste internationale hotel, når Comwell H.C. Andersen Odense fra 1. januar 2022 bliver en del af én verdens største hotelfranchisevirksomheder Wyndham Hotels & Resorts. Comwell Hotels indgik i 2019 en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, og ligesom Comwells hoteller i København og Aarhus, bliver Comwell H.C. Andersen Odense en del af Dolce by Wyndham, der ét af Wyndhams 22 hotelbrands.

Læs mere
peter-gerlov-feddersen_hoteldirektor_comwell-holte_2021

Ny hoteldirektør i Holte er driftens mand 04 november 2021

Comwell har ansat Peter Gerløv Feddersen til at stå i spidsen for deres hotel i Holte. Peter kommer fra en stilling som hoteldirektør på Schæffergården i Jægersborg. Selv betegner han sig som engageret driftsmand, der ser frem til at forene de forskellige arbejdskulturer og løfte stedets potentiale. 

Læs mere
chren-vilander-thomsen

Fra piccolo til hoteldirektør 19 oktober 2021

Chren Vilander Thomsen har arbejdet i hotelbranchen siden han var dreng. Faktisk var han kun 13 år gammel, da han startede som piccolo på Gentofte Hotel. “Min bedste vens mor var direktør på hotellet, så jeg begyndte at arbejde der for at tjene lidt penge. Jeg fulgte med min vens mor til andre hoteller og fik efterhånden andre opgaver, blandt andet i restauranten og som kældermester. Dette har været med til at udvikle mine hotelkompetencer over mange år”, fortæller han. I dag er Chren hoteldirektør for Comwells største hotel. 

Læs mere
_hotel-kolding-medarbejder-131

Ny hotelchef for Comwell Kolding 06 oktober 2021

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby fra Snoghøj i Fredericia til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Læs mere
_hotel-soroe-moeder-cowork-059

Her er du ikke på arbejde - men du kan arbejde så meget, du vil 01 oktober 2021

Flere og flere vil gerne arbejde ’hjemmefra’ uden nødvendigvis at sidde derhjemme fra morgen til aften. Eller man har brug for at holde et møde i afslappede rammer. Det er præcis de mennesker, der benytter sig af Comwell Hotels Co-Work stationer. Det koster intet at tage sin bærbare med ind i de smagfuldt indrettede arbejdsområder på Comwells 15 hoteller landet over, og der er endda gratis, økologisk kaffe, fri wi-fi og nem adgang til stikkontakter.     

Læs mere
skaldyrsaften-event-restaurant-middag-0011

Lad os holde madspildsdag – hver dag 24 september 2021

Hver gang, vi smider en madrest ud, er det ikke kun maden, der går til spilde. Vi spilder også ressourcerne, der blev brugt til at drive maden frem, emballagen og transporten fra jord til bord. Lad os derfor – virksomheder som private – afholde madspildsdag hver eneste dag, året rundt.  

Læs mere
comwell-katrine-bastian-01

Tilbage på kontoret: Men hvordan genstarter lederne fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen? 01 september 2021

Arbejdslivet har været under pres i mere end et år med coronapandemi. Her efter sommerferien er de fleste medarbejdere på tværs af brancher tilbage på kontorerne. Men hvordan kan lederne sørge for at stimulere det sociale sammenhold, der har lidt under hjemmearbejde og virtuelle møder? Og hvorfor er fællesskabsfølelsen på en arbejdsplads vigtig?

Læs mere
centralvaerkstedet-0012

Bæredygtighed skal tiltrække flere hotel- og konferencegæster 16 august 2021

Den danske hotelkæde, Comwell, tilslutter sig FN´s Global Compact og forpligter sig i fremtiden til en transparent rapportering, der beskriver og dokumenterer hotelkædens arbejde med ti principper inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt med de 17 verdensmål. Et velfunderet arbejde med bæredygtighed og CSR bliver i stigende grad et konkurrenceparameter, der skal være med til at tiltrække internationale erhvervsturister og konferencer til landet i fremtiden, siger Dansk Erhverv.

Læs mere
momondo-climate-award

Comwell tildeles tre priser ved momondo Climate Award 28 juli 2021

Så er landets mest klimavenlige hoteller fundet, og Comwell hiver hele tre priser hjem for de mest klimavenlige hoteller i henholdsvis Nordjylland, Trekantområdet og Fyn & Øerne.  

Læs mere
comwell-copenhagen-portside-1-2000x1411

Comwell er officiel leverandør til det danske OL- og PL-hold 22 juli 2021

Når åbningsceremonien for de olympiske lege i Tokyo skydes i gang i morgen fredag den 23. juli, bliver det med Comwell som officiel leverandør til de danske deltagere.

Læs mere
kokke_stopmadspild_comwelhotels_i

Comwell intensiverer kampen mod madspild 02 juli 2021

Comwell, der for tredje år i træk er kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde af Sustainable Brand Index, indgår nu i et strategisk samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad. 

Læs mere
kokke_stopmadspild_comwellhotels_iii

NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN 24 juni 2021

Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højsædet og masser af velsmag? Kom med på økologisk inspirationsrejse og smag på dit lokale madnetværk, når vi sammen med Økologisk Landsforening inviterer alle, der arbejder i offentlige og private professionelle køkkener, til Økologisk Netværksstafet.

Læs mere
kaerester-pa-hotelophold

Comwell introducerer bonusnætter 17 juni 2021

Når du fra i dag tjekker ind hos Comwell, får du som klubmedlem automatisk et stempel, for hver overnatning du booker. Otte overnatninger udløser en gratis bonusnat for 2 personer. Tiltaget skal være med til at styrke hotelkædens loyalitetsprogram og i højere grad få gæster til at booke gennem Comwells egne kanaler.  

Læs mere
pausestemning

Jubii – tilbage til pauserne 11 juni 2021

”Tro ikke, at digitale møder er rigtige møder,” siger forsker i mediepsykologi og lektor i pædagogisk psykologi Andreas Lieberoth, Aarhus Universitet: ”Digitale møder er praktiske og økonomiske. Men de mangler alt det uformelle, refleksionerne og de små impulsive samtaler.”

Læs mere
_comwell-kolding-2019-2002

Comwell fremlægger årsregnskab for 2020 12 maj 2021

Comwell har i dag offentliggjort resultatet for 2020. Regnskabet viser en tilbagegang i omsætningen på -39%. 

Læs mere
aspenasherrgard_006

Ny operatør sikrer fortsat drift af Aspenäs Herrgård 29 april 2021

Efter at have drevet Aspenäs Herrgård uden for Göteborg i mere end 20 år har Comwell besluttet ikke at forlænge kontrakten med ejerne af det svenske konferencehotel. Beslutningen sker på baggrund af Comwells strategiske udvikling, og Nordic Hotel Consulting står klar til at overtage driften pr. 1. maj 2021.

Læs mere
comwell-korsor

Hotelejendom i Korsør solgt til 3F 13 april 2021

I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998, der ejer ejendommen hvorfra Comwell Hotels driver Comwell Korsør, har besluttet at sælge bygningerne, hvorfor Comwell Hotels stopper med at drive hotellet med årets udgang.

Læs mere
lobbystemning

Comwell sikrer aftale med staten 11 marts 2021

Store investeringer i renoveringer og en ambitiøs og målrettet grøn omstilling har sikret Comwell en rammeaftale om indkøb af møder og konferencer med den danske stat. 

Læs mere
sbi_gruppebillede

Det er en del af vores fundament – ikke en løftet pegefinger 09 marts 2021

Comwell er for tredje år i træk kåret som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Et arbejde, der er blevet en del af Comwells fundament, og som i høj grad er båret af medarbejderne.

Læs mere