WEEKENDOPHOLD I DANMARK

Overnatning og hotelophold i hele Danmark

OVERNATNING PÅ HOTEL

Vil du på miniferie eller weekendtur og nyde et afbræk fra hverdagens stress og jag? Tag på forlænget weekend hos Comwell med mulighed for spa, wellness, gourmet og oplevelser i naturen. Book et dejligt værelse på et af vores skønne hoteller for en unik hotelferie. Med et weekendophold for 2 får I tid til at slappe af og nyde hinanden. Vi byder bl.a. på romantiske spaophold, bæredygtige gourmetophold, koncerter med overnatning og golfophold i naturskønne omgivelser. Med et ophold for 2 er mulighederne mange, da vi har hoteller i hele Danmark, både i naturskønne omgivelser eller i byens pulserende liv.

Kombiner dit hotelophold med unikke oplevelser og overnatning, når vi byder på arrangementer som f.eks. intimkoncerter, vinsmagning, nytårsaften, kæresteophold og gourmetaftener. Læs mere om de specifikke arrangementer på de lokale hotelsider.

Du kan læse mere om de forskellige miniophold her på siden, og få et indblik i vores smukke hoteller i hele Danmark og de faciliteter som tilbydes.

Se alle vores weekendophold og pakketilbud.

Spaophold

Hos Comwell byder vi dig velkommen på nogle af Nordens bedste spahoteller omgivet af smuk natur. Her kan du forkæle dig selv og din kæreste med wellness, afslapning og rolige omgivelser med en spaferie eller kurophold. Vores stilfulde faciliteter sætter velvære og afslapning i fokus, når vi bl.a. byder dig velkommen i vores jacuzzi, AquaSpa og dampbad. 

 Du kan også booke spaaktiviteter og spabehandlinger af vores terapeuter og behandlere, der har mange års erfaring. Du kan eksempelvis booke massage, ansigtbehandling eller aroma-terapi. 

 På vores spahoteller kan du enten vælge at bestille DagSpa eller kombinere dit spaophold med en overnatning for en miniferie i total luksus.

Book vores lækre spaophold.

Kom afsted på sparetreat!

SpaRetreat

 • 3 dage og 2 nætter
 • Adgang til AquaSpa og fitnessrum
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og tøfler
 • 2-retters middag på ankomstdagen
 • Et glas bobler
 • 3-retters middag på andendagen
 • Stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
Læs mere
Vælg værelse for pris
pr. person i delt dobbeltværelse

ROMANTISK OPHOLD

Tag kæresten under armen og glem tiden, når vi byder på kæresteophold med overnatning på et lækkert dobbeltværelse.

Nyd hinanden med afslappende spadag og wellness på et af Comwells spahoteller, og nyd efterfølgende en behandling, hvor krop og sjæl forkæles. Vores uddannede spaterapeuter er klar til at give jer en professionel spabehandling med velvære i fokus. Afslut aftenen med en bæredygtig gourmetmiddag, hvor maden og vinen er i særklasse.

Nyd en romantisk weekendferie over hele Danmark på et af Comwells unikke hoteller. Gå en tur i de naturskønne omgivelser, der omkranser de fleste af vores hoteller – eller gå på opdagelse i byens pulserende liv. Med en romantisk kæresteweekend hos Comwell er der lagt i kakkelovnen til et hyggeligt, afslappende og uforglemmeligt ophold for 2.

Book en romantisk weekend her eller læs mere om hvad et kæresteophold på Comwell indebærer.

Jeres romantiske weekend starter her

NYTÅRSOPHOLD

Hop ind i det nye år sammen med Comwell, når vi fejrer årets sidste dag i lækre omgivelser og sætter rammerne for en oplevelse i særklasse.

Hvert hotel sammensætter deres helt specielle nytårsaften, hvor du bl.a. får velkomstdrinks, lækker middag, kransekage og champagne samt underholdning i løbet af aftenen. Overnat på et dejligt dobbeltværelse og vågn op til en lækker morgenbuffet. Nytår hos Comwell er noget helt særligt og skal opleves.

Kombiner dit nytårsophold med kurbad og skru ned for tempoet og få varmen i en kold vintertid. Her får du fri adgang til vores AquaSpa med dejlige spafaciliteter og behandlinger. Du kan blandt andet nyde indendørs swimmingpool, boblebad, sauna og udendørs spapark. Se de specifikke tilbud, for at se hvilke faciliteter, hotellerne tilbyder.

Se vores festlige nytårsophold eller læs mere om nytårsmulighederne på Comwell.

Nytårsophold med alt hvad du kunne ønske dig!

GOURMETOPHOLD

Bliv indhyllet i smuk natur og skønne omgivelser, når Comwell byder på et luksus gourmetophold for alle sanser samt overnatning på et dejligt hotelværelse. 

Hotelophold, luksus og gourmet – hvert af vores hoteller har egen restaurant, hvor chefkokken med fokus på smag, økologi og lokale råvarer sammensætter en unik gourmetoplevelse. Chefkokkene slipper kreativiteten løs til gourmetaften, hvor du bl.a. kan opleve en lækker middag og vinsmagning kombineret med en eller flere overnatninger i et af vores flotte værelser. 

Et weekendophold med mad i højsædet er ideelt til kærestepar, vennepar eller jer, der bare nyder gastronomi på højt niveau. Kombiner eventuelt opholdet med en tur i spa for det ultimative, luksuriøse weekendophold.

Book et lækkert gourmetophold eller læs mere om vores unikke smagsoplevelser.

Dit næste gourmetophold venter på dig

Gourmetophold med udsigt over Lillebælt

 • Tidlig check ind kl. 14
 • Snacks på værelset
 • Champagne og snacks
 • 5 gourmetserveringer i Restaurant Dannebro
 • Vinmenu og mineralvand
 • Kaffe og te, samt sødt
 • Overnatning
 • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Sen check ud kl. 13
Læs mere
Vælg værelse for pris
pr. person i delt dobbeltværelse

Golfophold

Er du til en weekend eller miniferie med afslapning, god mad og aktiviteter, er et golfophold hos Comwell noget for dig. Flere af vores hoteller rundt omkring i Danmark byder på unikke golfoplevelser tæt ved skov og strand. Her kan du bl.a. spille golf på en af Danmarks ældste 18-hullers golfbane eller kombinere aktiviteter og afslapning med en tur i spa. Nedenfor kan du læse om de hoteller, hvor vi tilbyder golfophold i Danmark.

Borupgaard
I naturskønne Nordsjælland ligger Borupgaard, der byder på golfophold tæt på skov og strand. På Borupgaard har du også mulighed for at slippe hverdagen for en stund, mens du nyder godt af vores udsøgte spa & wellness, der byder på afslapning for både krop og sind. Blandt vores wellness-behandlinger kan du f.eks. vælge en massage til ømme skuldre eller arme efter en lang dag på golfbanen.

Korsør
I Korsør ved smukke Storebælt byder Comwell på spabad og golfophold. Her kan du prøve kræfter på en af Danmarks ældste 18-hullers golfbane. Den ligger i smuk natur og med fantastisk udsigt til Storebælt. Slap af på hotellet på et dejligt hotelværelse og nyd lækker mad. 

Kongebrogaarden
Comwell Kongebrogaarden, der ligger i Middelfart pladask ned til Lillebælt, indbyder til både weekendtur og golfophold med sine mange muligheder. Med sin stilfulde restaurant, smukke placering og 16 golfbaner inden for kort afstand, er Kongebrogaarden et oplagt valg til et hyggeligt golfophold.

FAMILIE WEEKENDOPHOLD

Tag på hotel i jeres vinterferie, efterårsferie eller i påsken i afslappende rammer hos Comwell. Vores værelser er hyggelige, velindrettede og passer til enhver form for storbyferie eller familieweekend for både store og små.

Med hoteller over hele Danmark har vi mange lokationer tæt på sjove oplevelser for børnefamilier som f.eks. Legoland, Zoo, Universe oplevelsespark, storbyture, museer og skønne naturoplevelser.

Tag børnene med på en miniferie i Danmark og nyd et afbræk fra hverdagens gøremål. Få serveret lækker mad til både voksne og børn, sov i lækre og rolige omgivelser og få unikke oplevelser I vil huske. Skal I til fest i den anden ende af landet kan en overnatning på Comwell pludselig blive til en mindeværdig weekend fyldt med gode minder. 

Vi ser frem til at byde både børn og voksne velkommen hos Comwell!

Gå på opdagelse i vores mange ophold og pakketilbud.

HOTELLER I HELE LANDET

Vi har hoteller i hele landet, så du kan altid finde et hotelværelse nær dig, hvor du kan overnatte. Her kan du finde en oversigt over nogle af vores hoteller:

 • Borupgaard
  I naturskønne Nordsjælland ligger Borupgaard, der byder på golf- og spaophold tæt på skov og strand  
 • Holte
  Danner rammerne for møder, gourmetmiddag og weekendophold i stilfuld nordisk indretning tæt på naturen    
 • Roskilde
  Med udsigt over Roskilde Fjord byder Comwell Roskilde på perfekte rammer for luksusophold og forkælelse    
 • Køge strand
  Marker og vand omgrænser Hotel Køge Strand, som byder på rekreationsophold i rolige og lækre omgivelser    
 • Sorø
  Midt i Sjællands smukkeste natur ligger Comwell Sorø, som byder på gourmetoplevelser med vinsmagning og madkurser    
 • Korsør
  Byder på spabad og golfophold. Spil på en af Danmarks ældste 18-hullers golfbane nær smuk natur og Storebælt  
 • Klarskovgaard
  Er vores prisbelønnede arkitektoniske hotel, som byder på hotelovernatninger i skønne omgivelser    
 • Middelfart
  Inviterer på kæresteweekend eller golfophold ved skovområder og tæt på dyreparken ved Hindsgavl slot    
 • Kongebrogaarden
  Indbyder til både weekendtur og møder med sine mange faciliteter som golf, sauna og fitness muligheder.     
 • Hvide Hus Aalborg
  Tæt på Aalborg centrum ligger Hotel Hvide Hus, som emmer af hygge og stilfuld indretning, og er perfekt til det lille ferieophold i storbyen    
 • Aarhus
  Med sin centrale beliggenhed i Aarhus og HAY-indrettede hotelværelser skaber hotellet perfekte rammer for kærestetur     
 • Kellers park
  Byder på kærestespa med mulighed for forkælelse, spaoplevelser og spabehandlinger i særklasse    
 • Kolding
  Nær by og fjord byder Comwell Kolding på romantiske oplevelser for krop og sjæl    
 • Rebild bakker 
  Har et stort udvalg af indendørsaktiviteter, der samler familien i en hyggelig miniferie med plads til underholdning, mad og hygge