Comwells salgsdirektør bliver ny strategidirektør

Pressemeddelelse - 3. april 2019

Som et led i en overordnet strategisk beslutning har Comwell Hotels valgt at udnævne koncernens salgsdirektør, Henrik Hjorth, som ny strategidirektør. Beslutningen sker på baggrund af et stærkt konkurrencepræget konference- og hotelmarked, hvor Comwell fortsat ønsker større vækst og sikre udviklingen af nye forretningsområder og et internationalt salgsnetværk.

Comwell Hotels har i dag foretaget en organisationsændring i koncernledelsen, hvilket betyder, at salgsdirektør, Henrik Hjorth, bliver Comwells nye strategidirektør.

”Vi er i et stærkt konkurrencepræget konference- og hotelmarked, og det er derfor nødvenligt med en fokuseret indsat på de overordnede strategiske områder, såsom udvikling af nye forretningsområder og produkter, sikre et internationalt salgsnetværk og afsøge nye afsætningskanaler m.v. Det er derfor en helt naturlig udvikling, og tiden er rigtig til dette fokusskifte og en organisatorisk ændring,” siger koncernchef, Peter Schelde.

Lang karriere i Comwell Hotels 
Henrik Hjorth begyndte sin hotel- og salgskarriere tilbage i 1984, hvor han startede i Bella Centret i København. I 1988 blev han konferencechef på Borupgaard og efter en afstikker på 1 ½ år i USA, vendte han i 1992 hjem til Danmark og blev ansat som salgschef i Scanticon (som Comwell Hotels dengang hed). Få år senere tiltrådte han stillingen som hoteldirektør på Borupgaard, inden han i 2002 fik det overordnede ansvar for Salg og blev udnævnt som salgsdirektør.

Henrik Hjorth er 54 år, bosat i Virum og gift med Hanne, som han har tre voksne børn sammen med.

I forbindelse med at Henrik Hjorth tiltræder sin nye rolle som strategidirektør, udgår han af direktionen i Comwell a-s men forbliver en del af koncernledelsen. Comwell Hotels iværksætter nu en rekrutteringsproces for at finde en ny salgsdirektør.