Koncerter & eventsKun til Comwell Club

Askepot - The Musical med ophold

Velkomstdrink
3-retters middag
Billetter
Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder, når Comwell H.C. Andersen Odense åbner dørene til uforglemmeligt 'Askepot musical ophold' med både velkomstdrink, middag, og overnatning.

Ny popmusical med musik af Rasmus Seebach

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond, og den store kærlighed er stadig på spil – men ellers er intet helt ved det gamle i Askepot - The Musical.

Oplev et af historiens største kærlighedseventyr i farvestrålende nye klæder med masser af magi, musik, humor, fashion og romantik – med helt nye sange af Rasmus Seebach, manuskript af Line Knutzon og kostumer af Soeren Le Schmidt.

På scenen står nogle af Danmarks bedste sangere og skuespillere, oplev blandt andet Johanne Milland som Askepot, Stig Rossen som Kongen, Caroline Henderson som Den Onde Stedmor og Pelle Emil Hebsgaard som Den Gode Fe, mens YouTube-stjernen Rasmus Brohave spiller Kammertjeneren.

Om koncertopholdet

Aftenen starter med en velkomstdrink inden vi serverer en 3 retters middag. Find herefter dine pladser til musicalen, og gør dig klar en en underholdende aften. Efter forestillingen venter der en overnatning i et af vores dejlige værelser, og næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Musical-opholdet er på ODEON Odense og på Comwell H. C. Andersen Odense.

Musical-opholdet kan bookes enten fredag den 26. april eller lørdag den 27. april 2024.

Bemærk at musical-opholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres eller refunderes. Det er ikke muligt at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Værd at vide om opholdet

Pris: Fra kr. 1.795,- per person ved to personer i delt standard dobbeltværelse.

Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club medlemmer. Er du ikke allerede Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig herunder.

Vælg din ønskede dato for musical opholdet samt værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype. Bemærk der er tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell H. C. Andersen Odense, og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club.

Det er ikke muligt selv at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber musical-opholdet på Comwell H. C. Andersen Odense, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Musical-opholdet kan ikke annulleres eller refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

I Askepot - The Musical begynder fortællingen i nutidens pulserende og ikke altid lige eventyrlige modebranche. Her møder vi Ella, en hårdtarbejdende og håbefuld ung kvinde, der drømmer om en plads blandt designere, catwalks og topmodeller. Det store modeshow er lige rundt om hjørnet, men Ella er på bunden af hierarkiet, ganske vist med et hjerte af guld, men ude af stand til at sige fra over for urimelige chefer og lige så urimelige arbejdsforhold.

Helt galt går det, da Ella – i et kikset forsøg på at servere kaffe for showets supermodel Jean Claude Barriere – slår hovedet og besvimer. Da hun vågner, befinder hun sig pludselig midt på den travle markedsplads i en magisk eventyrverden. Fuld af forvirring forsøger Ella at finde ud af, HVOR hun er, og ikke mindst, HVEM hun er. Hun vil ud af sin mærkelige drøm og tilbage til virkeligheden – men hvordan gør man det, når man er fanget i et eventyr?

Ellas kamp for at finde vejen hjem – og for at finde sig selv – er lang og farefuld. Først må hun gennemleve hele eventyret om Askepot, hvilket absolut ikke er nogen nem opgave, når det blandt andet indebærer en særdeles ond stedmor og to rædselsfulde stedsøstre. Heldigvis byder Ellas vej tilbage til virkeligheden også på et møde med Den Gode Fe, et par smukke sko af glas, og ikke mindst et romantisk kys med Prinsen under stjernerne.

Glæd dig til at opleve det klassiske eventyr i nye klæder – med masser af romantik, hjertevarme og glimt i øjet.

Måske du også kunne være interesseret i?

Koncerter & events

Krebs & Falch koncertophold

Med velkomstdrink, middag, overnatning og morgenbuffet kan du se frem til en uforglemmelig musikoplevelse, når Krebs & Falch gæster Comwell Kolding den 7. april 2024.
Koncerter & events

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold. Inkluderet i koncertopholdet er 3-retters middag/buffet med vinmenu, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.
Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold på Comwell Kolding

Malte Ebert intimkoncert med overnatning på Comwell Kolding. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag/buffet, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med A-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, A-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med B-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, B-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.