Jonah_Blacksmith_2024 (2).tif
Koncerter & events

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold

3-retters middag/buffet
Vinmenu
Koncert
Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert med ophold. Inkluderet i koncertopholdet er 3-retters middag/buffet med vinmenu, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.
Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Udsolgt

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert er udsolgt

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert er et livsbekræftende spændingsfelt, der veksler mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme, og en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syv-mands-bandet fra Thy.

Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et aldeles hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv, slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audio-visuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde:

"Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os alle sammen."

Jonah Blacksmith

Pris: Fra kr. 1.598,- per person ved to personer i delt standard dobbeltværelse.

Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club medlemmer. Bemærk at filmkoncert-opholdet er forudbetalt og ikke kan annulleres. Det er ikke muligt at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Om koncertopholdet

Nyd en fantastisk aften på Comwell H.C. Andersen Odense med et koncertophold. Før Jonah Blacksmith tager jer med ind i deres univers, bydes i på en dejlig 3-retters middag, sammensat af vores køkkenchef, med tilhørende vinmenu. Find herefter dine pladser til Live-Filmkoncerten, og gør dig klar en underholdende aften.

Efter oplevelsen venter der en overnatning i et af vores dejlige værelser, og næste morgen kan du stå op til en lækker morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Filmkoncert-opholdet er på Odeon Odense og på Comwell H. C. Andersen Odense.

Værd at vide om koncertopholdet

Dette koncertophold er eksklusivt for Comwell Club medlemmer. Som Comwell Club medlem får du to drinksbilletter pr. gæst med til koncertopholdet.

Er du ikke allerede medlem af Comwell Club, kan du tilmelde dig herunder:

Vælg din ønskede dato for koncertopholdet samt værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype. Bemærk der er tillæg ved enkeltværelse.

Opholdet kan kun bookes på Comwell H. C. Andersen Odense, og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Tilbuddet er kun tilgængeligt for Comwell Club.

Det er ikke muligt selv at vælge pladser til showet. Kontakt hotellet før booking ved kørestolsbruger.

Opholdet er forudbetalt. Når du køber koncertopholdet på Comwell H. C. Andersen Odense, trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke annulleres eller refunderes. Ved en evt. aflysning fra arrangørens side, vil du naturligvis få dine penge retur.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. Gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelser

Andre koncertoplevelser

Malte Ebert.jpg
Koncerter & events

Malte Ebert koncertophold på Comwell Kolding

Malte Ebert intimkoncert med overnatning på Comwell Kolding. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag/buffet, koncert, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
Udsolgt
cirkusrevy.png
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med A-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, A-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
cirkusrevyen2024.jpg
Koncerter & events

Cirkusrevyophold på Comwell Holte med B-billetter

Gør årets cirkusrevy til noget særligt med et ophold hos Comwell Holte. Opholdet inkluderer 3-retters cirkusrevymenu, transport til og fra Dyrehavsbakken, B-billet til cirkusrevyen, overnatning og stor morgenbuffet. Opholdet er forudbetalt og kan ikke annulleres eller refunderes.
jada-press5.jpg
Koncerter & events

Jada koncertophold

Koncertophold med Jada på Comwell Copenhagen Portside. Med i opholdet får du velkomstdrink, 3-retters middag med drikkevarepakke, koncert, overnatning og stor morgenbuffet.