FødselsdagKun for medlemmer

Forrygende fødselsdagsmiddag

2-retters middag/buffet
Overnatning
Morgenbuffet
Få 30% i fødselsdagsrabat, og nyd en overnatning med 2-retters middag på dit yndlings hotel.

Et velsmagende ophold med rabat

Vi glæder os til at byde dig velkommen på dit yndlings hotel, hvor du kan se frem til en velsmagende middag eller buffet sammensat af vores køkkenchefer med afsæt i sæsonens friske råvarer. Når aftenen går på held, kan du glæde dig til en god nats søvn i de dejligste dundyner. Om morgenen kan du sætte tænderne i en indbydende morgenbuffet med alverdens lokale specialiteter og økologisk hjemmebag.

Vælg frit mellem vores 15 danske hoteller med hver deres helt unikke særpræg. Og find de skønneste omgivelser til både til gård og gade, himmel og hav og by og bakker.

Du får 30% i fødselsdagsrabat hvis du booker her på siden fra i dag (din fødselsdag) og 6 dage frem. Du kan ankomme alle dage* med undtagelse af fredage og lørdage på Comwell Kellers Park, Borupgaard og Kongebrogaarden.

Du skal logge ind under 'Profil' (øverst på siden) for at kunne booke dit ophold.

Der kan forekomme hoteller eller dage, som ikke er tilgængelige for booking med det pågældende tilbud, pga. stor efterspørgsel og begrænset antal værelser.

Værd at vide om tilbuddet

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte hotel, værelsestype og valgte ankomstdato. Rabatten er fratrukket de viste priser.

Tilbuddet kan kun bookes online og gælder et begrænset antal værelser pr. dag. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Opholdet kan bookes på alle vores danske hoteller. Ankomst fredage og lørdage er ikke muligt med dette tilbud på Comwell Kellers Park, Borupgaard og Kongebrogaarden.

Særligt for vores spahoteller: Ønsker du adgang til vores spafaciliteter kan du tilkøbe dette ved at kontakte hotellet.

På Comwell Roskilde, Køge Strand, Rebild Bakker, Odense, Sorø og Middelfart kan du ankomme mandag til lørdag, da restauranten er lukket om søndagen.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne

Andre tilbud

Gastronomi

Forkælelsesophold

Træk stikket, pust ud. Og gå all in på forkælelse. Forkælelsesopholdet byder på kaffe og hjemmebag ved ankomst, velkomstbobler, 3-retters middag/buffet, og vores store morgenbuffet.
Gastronomi

Ophold med 2-retters middag

Nyd et dejligt ophold med middag af sæsonens friske råvarer på et af vores udvalgte hoteller. Dette ophold er inkl. 2-retters middag, overnatning og morgenmad.
Gastronomi

Stort Kongeophold

Få en oplevelse i særklasse på ét af Danmarks bedste luksushoteller, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et helt særligt Stort Kongeophold.
Gastronomi

Kongeophold

Nyd luksusfølelsen og få et afbræk fra hverdagen med bl.a. café gourmand, 4-retteres middag og morgenbuffet, når Comwell Kongebrogaarden åbner dørene til et weekend Kongeophold.