🇹undefined

🇹undefined

Spa

HverdagsSpa ophold

Gratis gave
AquaSpa
Spahåndklæde
Tag en pause fra hverdagens stress og nyd lidt luksus og selvforkælelse på et af vores danske spahoteller. Spar 30% på udvalgte hverdage.

Nyd lidt luksus i hverdagen

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag? Så har vi den perfekte løsning til dig! Få hele 30% i rabat når du booker vores populære SpaDelight på udvalgte hverdage, og nyd lidt luksus og selvforkælelse på et af vores danske spahoteller.

Få lidt ekstra forkælelse med, når du booker et hverdags SpaDelight ophold hos os! Vi giver dig et gratis Ecooking produkt med, så du kan fortsætte selvforkælelsen derhjemme efter dit ophold.  

Ved ankomst får du fri adgang til vores lækre AquaSpa med dejlige spafaciliteter. Her finder du blandt andet indendørs pool, boblebad og sauna. For at gøre oplevelsen endnu mere behagelig, får du udleveret både en blød morgenkåbe, badeslippers og et lækker badehåndklæde. Så kan du fokusere på at nyde din tid i spaen og lade hverdagens bekymringer ligge udenfor.

Om aftenen serverer vi en lækker 3-retters middag sammensat af vores dygtige køkkenchef. Og efter middagen kan du se frem til en dejlig overnatning i et af vores værelser, og nyde en god nats søvn. Næste morgen serverer vi vores store morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter, og derefter er det tid til at tjekke ud og møde hverdagen igen. Men nu både frisk og veludhvilet.

Tilbuddet gælder kun på udvalgte dage. Vælg hotel og derefter dato for at se priser og tilgængelige dage.

Værd at vide om opholdet

Vælg dit ønskede hotel, ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte hotel, værelsestype og valgte ankomstdato. Bemærk at 30% på hverdagsspa kun gælder på udvalgte datoer.

Hverdags Spaopholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

Børn under 12 år har ikke velkomstdrink, aftensmad og adgang til spa. Børn de er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne i følgeskab med en voksen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

For at du kan få bedst mulige oplevelse, skal der på travle dage bookes timeslots i AquaSpa

På Comwell Kellers Park kan benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00.  

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

Der er mulighed for at tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, hvor det vil være en fordel at booke tid til disse på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelserne
Om hotellerne
Comwell Borupgaard
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Mindre stress og mere spa

SommertilbudBook senest 12. august

Sommertilbud: Spadelight

En drømmesommer fra aaah til Zen! Sommerspa inkluderer adgang til AquaSpa, velkomstdrink, 3-retters middag, overnatning og stor morgenmadsbuffet med økologiske og lokale specialiteter.
Spa

Spadelight på to Comwell-hoteller

Forkæl dig selv med et spaophold på et af vores to danske spahoteller. Dette ophold er inkl. fri adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Spa

SpaRetreat på to Comwell-hoteller

Nyd et dejligt sparetreat på 3 dage, og tjek ind til afslapning og velvære. Spaopholdet byder bl.a. på middag begge aftener, morgenbuffet og fri adgang til vores AquaSpa.