Jesper Rais
Spa

HverdagsSpa

2-retters middag
AquaSpa
Badekåbe
Lad op og nyd en rolig pause i hverdagen. Få tidlig tjek ind, adgang til AquaSpa, 2-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
DBA_EMBLEM_CKP_CBO.jpg

Ro, velvære og forkælelse i hverdagen

Trænger du til en rolig pause fra en hektisk hverdag? Så har vi den perfekte løsning til dig! Book et HverdagsSpa-ophold og nyd roen og lad dig forkæle på Comwell Borupgaard og Comwell Kellers Park. Begge hoteller blev nomineret i kategorien 'Årets Spa' ved Danish Beauty Award 2024, og Comwell Kellers Park vandt prisen.

Du kan tjekke ind allerede kl. 12.00 og få adgang til vores AquaSpa med en masse dejlige spafaciliteter. Her finder du blandt andet indendørs pool, boblebad og sauna. Og for at gøre det hele endnu mere behageligt, får du udleveret en blød morgenkåbe, badeslippers og et lækkert badehåndklæde.

Om aftenen serverer vi en lækker 2-retters middag, sammensat af vores dygtige køkkenchef. Efter middagen kan du se frem til en dejlig nats søvn i et af vores værelser, og næste morgen venter dig en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter. Herefter er det tid til at tjekke ud og møde hverdagen igen. Nu både frisk og veludhvilet.

Bemærk, at børn under 12 år har ikke aftensmad og adgang til spa. Børn, der er minimum 12 år, er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Værd at vide om opholdet

Vælg din ankomstdato og værelse for at se vores priser. Priserne varierer alt efter valgte værelsestype og valgte ankomstdato. Bemærk at denne pakke kun gælder på hverdage.

HverdagsSpa-opholdet kan bookes på følgende hoteller: Comwell Kellers Park og Borupgaard.

Børn under 12 år har ikke aftensmad og adgang til spa. Børn på minimum 12 år er velkomne i spaområderne sammen med en voksen.

Opholdet kan annulleres senest 7 dage før ankomstdato.

For at du kan få den bedst mulige oplevelse, skal du på travle dage booke et timeslot i AquaSpa.

På Comwell Kellers Park kan du benytte spafaciliteterne på afrejsedagen efter check-ud helt frem til kl. 12.00. 

Tøv endelig ikke med at henvende dig til hotellet, hvis du har spørgsmål til dit ophold.

Du kan tilkøbe vores lækre spa-behandlinger, og vi anbefaler, at du booker tid på forhånd. Kontakt hotellets reception for booking af spa-behandlinger.

Comwell Borupgaard kan kontaktes på telefon: 4838 0333 tryk 3 eller på e-mail: hotel.borupgaard@comwell.com

Comwell Kellers Park kan kontaktes på telefon: 7641 1717 tryk 3 eller på e-mail: hotel.kellerspark@comwell.com

Du kan benytte Comwell gavekort og Comwell Club point som betaling for dette ophold. Bemærk du optjener ikke point af det beløb, du betaler med point.

Er du ikke Comwell Club medlem, kan du tilmelde dig her.

Gavekort købt gennem 3. part (f.eks. gavefabrikken) kan ikke benyttes som betaling på dette ophold.

Læs mere om vores annulleringsbetingelser for ophold

Læs annulleringsbetingelser
Om hotellet
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga
Comwell Borupgaard
Hotellet ligger i Snekkersten ved Helsingør i det naturskønne Nordsjælland, kun 50 km fra København. Hotellet er en flot herregård fra før 1500-tallet, der løbende er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket skaber en unik atmosfære både ude og inde. I hotellets lobby finder du ægte loungestemning med sofaområder, stor pejs og en hyggelig bar. Ikke langt fra hotellet finder du strand og skov, og i vores store, dejlige park kan du nyde livet eller benytte vores udendørs spafaciliteter.
CKE_Dronefoto5.jpg
Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden.

Endnu mere afslapning og spa

Jesper Rais
Spa

SpaDelight

Forkæl dig selv med et spaophold, hverdag eller weekend. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

Jesper Rais
Spa

SøndagsSpa ophold

Forlæng weekenden med et SøndagsSpa ophold. Du får adgang til AquaSpa, velkomstbobler, 3-retters middag, overnatning og morgenbuffet.
Comwell Borupgaard spa spapark aquaspa yoga

wichmann+bendtsen www.wplusb.dk
Spa

SpaRetreat

Tjek ind til 3 dages afslapning og velvære! På SpaRetreat får du bl.a. middag begge aftener, morgenbuffet og adgang til vores AquaSpa.